פינות חי לילדים
שלום לכולם,
מחפש להכיר דעות אחרות ממה שהכרתי עד עכשיו, ואני חושב שזה הפורום המתאים.
לקחתי את הבן שלי לפינת חי, והוא מאוד נהנה ללטף את הארנבות ואת השרקנים.
מצד שני, הסתכלתי על החיות ואני חייב להגיד שהן נראו מאוד מפוחדות ובטח לא נהנות. אני שואל את עצמי, אם זה נכון לעשות פינות חי לילדים: הילדים נראו גסים ביחס שלהם לחיות (בכל זאת ילדים), רוב ההורים לא ניסו למנוע את הגסות הזו מהילדים שלהם, ובכזה יום חם, החיות נראו מאוד מותשות. נכון שפעם בשעה החזירו את החיות לכלובים והביאו אחרות אבל אני לא חושב שזה מספיק.
מצד שלישי, מישהו אמר לי שזה עדיף מכך שלילדים לא תהיה אינטראקציה עם חיות כלל.
מצד רביעי, האם בכלל אנחנו צריכים את האינטראקציה הזו? אולי מוטב שחיות תהיינה בתכניות טבע וזהו.
השורה התחתונה שלי היא שאני תוהה אם זה רעיון טוב להמשיך לקחת את הילד לפנות ליטוף?
אשמח לתגובות (לא קוטלות)
שלום לכולם,
מחפש להכיר דעות אחרות ממה שהכרתי עד עכשיו, ואני חושב שזה הפורום המתאים.
לקחתי את הבן שלי לפינת חי, והוא מאוד נהנה ללטף את הארנבות ואת השרקנים.
מצד שני, הסתכלתי על החיות ואני חייב להגיד שהן נראו מאוד מפוחדות ובטח לא נהנות. אני שואל את עצמי, אם זה נכון לעשות פינות חי לילדים: הילדים נראו גסים ביחס שלהם לחיות (בכל זאת ילדים), רוב ההורים לא ניסו למנוע את הגסות הזו מהילדים שלהם, ובכזה יום חם, החיות נראו מאוד מותשות. נכון שפעם בשעה החזירו את החיות לכלובים והביאו אחרות אבל אני לא חושב שזה מספיק.
מצד שלישי, מישהו אמר לי שזה עדיף מכך שלילדים לא תהיה אינטראקציה עם חיות כלל.
מצד רביעי, האם בכלל אנחנו צריכים את האינטראקציה הזו? אולי מוטב שחיות תהיינה בתכניות טבע וזהו.
השורה התחתונה שלי היא שאני תוהה אם זה רעיון טוב להמשיך לקחת את הילד לפנות ליטוף?
אשמח לתגובות (לא קוטלות)