יום חמישי - קליפים
ה הוד11 New member 17/8/06 #21 חשבתי לעשות עוד משהו מעין סיכום שבועי של הפורום, בו אני ישלב גם סיכום גם המלצות על דברים שקשורים לפרל ג'אם, גם סיכום של הפינות וגם הודעות מנהלתיות שלי. מקובלת עליכם פינה שכזו?
חשבתי לעשות עוד משהו מעין סיכום שבועי של הפורום, בו אני ישלב גם סיכום גם המלצות על דברים שקשורים לפרל ג'אם, גם סיכום של הפינות וגם הודעות מנהלתיות שלי. מקובלת עליכם פינה שכזו?
Y Yertle the Turtle New member 17/8/06 #22 מצויין ../images/Emo45.gif, רק ש... עדיף לעשות המלצות על כל מיני דברים שעשו לנו את השבוע, לאו דווקא של פרל ג'אם.
מצויין ../images/Emo45.gif, רק ש... עדיף לעשות המלצות על כל מיני דברים שעשו לנו את השבוע, לאו דווקא של פרל ג'אם.
ה הוד11 New member 17/8/06 #24 אפשר לעשות פינת המלצות נפרדת אבל בפינה של סיכום השבועי של הפורום זה צריך ליהיות קשור למה שקורה בפורום
אפשר לעשות פינת המלצות נפרדת אבל בפינה של סיכום השבועי של הפורום זה צריך ליהיות קשור למה שקורה בפורום
C cold metal ass New member 17/8/06 #25 איך אני רואה את הפורום גדל וגדל וגדל וגדל .. לדעתי פינת ההמלצות של דברים שלא קשורים לפרל ג'אם כמו , הופעה , דיסק , מאכל וואט אוור , זה רעיון מצויין !!
איך אני רואה את הפורום גדל וגדל וגדל וגדל .. לדעתי פינת ההמלצות של דברים שלא קשורים לפרל ג'אם כמו , הופעה , דיסק , מאכל וואט אוור , זה רעיון מצויין !!