פינות בפורום

הוד11

New member
פינות בפורום

בעקבות בקשה של כמה בפורום ואחרי שראיתי הודעות בסגנון הפורום מת החלטתי לעשות פה שרשור פינות, שכל אחד יציע פה פינה ונתחיל באמת לפתח את הפורום למרות שעד עכשיו אין לי טענות על ההתנהלות שלו אפשר לעשותא אותו יותר מעניין. אז אני יחזיר אוטוטו את החוליה החלשה צריך מישהו שיעלה מידי שבוע את פינת "שירי השבוע" אני יכול להעלות פה את מצעד שבועי של שירי פרל ג'אם שזה כמו חוליה חלשה אבל הרבה יורת מגניב. מישהו יעשה פינת ניתוחי שירים כל שבוע נעלה שיר נתרגם אותו וננתח אותו וניתוחים טובים אני יוסיף לפינת המאמרים של הפורום, הפינה הזו כבר נוסתה בהצלחה על ידי אמיל אגב. חשבתי לעשות פרוייקט חודשי מאוד מעניין, כל חודש אני יעלה אלבום אחר של פרל ג'אם וכל אחד יכתוב כל דבר על האלבום, מניתוח מעמיק של משמעות השירים, ניתוח האוקטבות אליהן מגיע אדי וודר בקולו ועד מה האלבום הספציפי הזה עושה לך (אני מעדיף שנתחיל דווקא באלבומים הפחות מוכרים ורק אז נעבור לגדולים). אז יעלה חברים תעלו פינות משלכם ונעשה חלוקה מסודרת שכל אחד יקבל פינה

one pearl

New member
אם אף אחד לא דורש

אני מוכנה לעלות את הפינה של ניתוחי שירים... יהיה נחמד עם קצת פינות מסודרות לפורום, למרות שגם עכשיו די נחמד פה...

one pearl

New member
סבבה...

ואני בטוחה שלכולם כאן יהיו דרכים אחרות לנתח וגם לתרגם את השיר

הוד11

New member
נו כן בגלל זה זה יהיה ענק

יהיה הכי מעניין לראות איך לכל אחד יש פרשנות אחרת לאותם מילים

nothingman1

New member
שים לב, הוד

שוב גנבתי מהקומונה של אליס
זו הצעה לפינות אפשריות 1).קליפים: -לשים קליפ בקומונה, ואת השאלות האלו: #. איך המראה של הלהקה בקליפ? # איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? #. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? #. ציון כללי: [ואח"כ לעשות ממוצע..] אפשר לעשות את הפינה הזו כול שבוע.. 2).שיר בהרחבה: #. לפרט כול בית ופזמון, ולתרגם את השיר לעברית. אפשר לעשות כול שבוע.. 3).ראש בראש: #. לכתוב 2 שירים, והקומונה בוחרת שיר.. כול שבוע.. [אני אעשה את הפינה הזו.. ] 4).The best show ever #. מי שיעשה את הפינה הזו, שימצא 10 הופעות טובות, והקומונה תדרג את ההופעות כאשר, ההופעה הטובה תיהיה מס'1, וההופעה פחות טובה תיהיה מס'10. כאשר מדרגים יש לשים לב ל.. תגובת הקהל.. האם הלהקה שרה בפלייבק,או בלייב.. השירים, וכו'.. אפשר לעשות כול שבוע..,אבל אני לא חושבת שאפשר למצוא הרבה הופעות באינטרנט. 5).שיר ע"פי הקומונה: #.שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה. #.שורה מהשיר שמפריעה. #.אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? #.משהו שהייתם משנים בשיר: #.איקון תפוזי שמתאים לשיר: #.אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? #.ציון מ 1 עד 10: [ואז לעשות ממוצע ניקוד] אפשר לעשות תפינה כול שבוע.. 6).כתבות: #. למצוא כתבות על אליס אין צ'יינס ולשים בקומונה. רק מה שקשור: לאליס,חברי הלהקה,וכו'.. אפשר לעשות כול שבוע.. 7).מדיה: #. כול מיני ראיונות, או הופעות, או קליפים שכול מיני אנשים עשו לכול מיני שירים,וכו'.. בקיצור הבנתם. אפשר לעשות כול שבוע.. 8).הקורבן השבועי: #.בוחרים מיש'ו מהקומונה, וכול הקומונה שואלת אותו שאלות,והוא צריך לענות, בקיצור הבנתם.. כול שבוע.. 9).אומנות: #. כול מי שהכין רקע,לוגו,כפתור,או מש'ו יפה שמצאתם של אליס,או מה שזה לא יהיה..לשרשר ל"אומנות".. לא יודעת אם זה רעיון כ"כ טוב, אבל אפשר לעשות את זה פעם בשבוע. 10).שאלות קטנות: #.שאלות שקשורות ללהקה, ולא יגררו אחריהן דיון עמוק. כול כמה ימים.. 11).פינת אקורדים\טאבים לבחור שיר , ולשים תאקורדים וטאבים שלו.. כל שבוע.

הוד11

New member
אחלה יאיר רק כמה דברים

ONE PEARL תעשה את שיר השבוע כאשר זה יכלול את הצעות 2, 5 ו11 אבל שתיים היא החשובה ביותר. הרעיון עם הקליפים נראה לי אחלה ואפשר לעשות אותו אשמח אם תעשה את ראש בראש ועם הקורבן השבועי צריך לחכות עד שיהיו יותר אנשים בפורום ויהיה יותר מגובש פה אבל בסך הכל אחלה ראיונות

nothingman1

New member
אם זה מה שישמח אותך... ../images/Emo3.gif

אני עושה את הראש בראש! ואל תשכח שצריך לארגן את הפינות לפי הימים ואחרי חלוקת כל הפינות תצטרך לעשות את זה, שלא יהיו שתי פינות ביום... 6 פינות זה מספיק, לא? (כל הימים חוץ משבת)

J92

New member
../images/Emo54.gifאני רציתי.

בו. הוד איזה יופי שחזרת!מה שלום אמא הילדים? תו לי רעיון לפינה.

הוד11

New member
אימא ואבא בסדר הילדים גם

מציע לך לקחת את פינת קליפ השבוע בה בכל שבוע תביאי קליפ של פרל ג'אם (או כל חודש כי אין הרבה קליפים) ונשוחח עליו

הוד11

New member
טוב בינתיים יש לנו ארבע פינות

יום ראשוןYertle the Turtle עושה את פינת שירי השבוע יום שני אני עושה את החוליה החלשה יום שלישי יאיר עושה את הראש בראש יום רביעי one pearl עושה את פינת ניתוחי השירים עוד מישהו רוצה שישרשר לפה

למעלה