פינוק

פנינה101

New member
פינוק ../images/Emo24.gif

היום אני מפנקת את הילדה שבי היום השארתי אותה החלטתי שמגיע לה יום מנוחה אחרי תלאות כאלה ואחרות והילדה שבי מה זה שמחה נהנית מחופשה פתאומית של יום דאגתי לטופס מחלה מהרופאה והנה היא יושבת לפניכם וכותבת לכם בוקר טוב ויום נעים
הילדה שבי למדה שמותר לחשוב גם על עצמנו לא לפחד אם נכנסה לרופאה "שלא בהזמנה" לדעת לראות רגע חסד, שהמזכירה הייתה בחופשה ולא חסמה את דרכה לרופאה "שלא בתור". הילדה שבי למדה שמותר לה להתפנק היא לא עבד. הילדה שבי שמחה בלי רגשי אשמה על יום חופשה יזום, יום מחלה יזום, אחרי שנגמרו מטלות החודש בעבודה. הילדה שבי שמחה להיעדר מהעבודה כי שם יש מפזר חום של משהי שכשחם בחוץ הגוף שלה צריך עוד חום של מפזר חום. הילדה שלי רוצה להתוודות ולומר : אהה...אשאר בבית, אראה לכם..." חחחח כאילו נוקמת את ניקמתה, אבל לא מפריעה למהלך העבודה הילדה שבי, מרוצה.

פנינה101

New member
תודה מלאכיתוש ../images/Emo24.gif

הילדה שבי מודה לך.. מבסוטית מהבטלה, הילדה שבי מסתובבת חופשי בבית מרגישה חופשיה, והיא מודה לך. מלאכיתוש, תודה מתוקה

תמסרי נשיקה וחיבוק גדול לילדה שבך

חשוב להקשיב לה ולזרום איתה ...אחרת היא תתמרד ותגיד שהיא חולה... או יותר גרוע, תרגיש חולה...

למי יש עוד רעיון איך לפנק את הילד הפנימי?../images/Emo23.gif

הילד שתמיד קיים אצלינו גם אם הגיל הכרונולוגי רחוק מהגדרה של "ילד"...

דגנית

New member
לחייך, לצחוק, לרקוד, לאהוב, להשתולל

לעלות על המתקנים בלונה פארק.. לחזור קצת לילדות..

יש לי,יש לי, יש לי...

לאכול שערות סבתא
לצפות ב"טום וג'רי" ולהתגלגל מצחוק
לקפוץ בחבל כשעושים הליכה למען הכושר אז "לא לדרוך על הקווים"....

דגנית

New member
לא לדרוך על הקווים.. הזכרת לי נשכחות ../images/Emo13.gif

ועוד דרך.. להתחבר לילדים קטנים.. לרוץ איתם, להשתולל איתם, לחבק אותם, לדגדג אותם ולצחוק יחד איתם.. (לקפוץ בחבל... אמממ... נו טוף
אפשר גם חחח ואם כבר גם משחקי גומי..)

סוזי10

New member
המלאכים שאיתי יודעים להוציא ממני

את הילדה שבי , ואני , אני בת51. מתנדנדת איתם על נדנדה של גדולים, שמה להם בקולי קולות את הדיסק של פנטזיה ומשתוללים בבית. (בואו נעשה בי משוגעים אני אומרת להם) לא יודעת מינהנה יותר אני או שהם.בל וואלה הם הגיעו אלי בזמן. אני את שלי לא גידלתי , והילדות שלי היתה דפוקה אז אני חיה מחדש דרכם. ונהנהת מכל רגע.(חוץ מעצבים לפעמים)

אני Tamara

New member
הכי חשוב בעולם זה לאהוב

את עצמנו, את הילד הפנימי או איך שתרצו לקרוא לזה... לא אהבה נרקסיסטית כמובן, אלא אהבה של קבלה אהבה שמאפשרת להדגיש את היתרונות אהבה שמאפשרת להשלים עם החסרונות או עם מה שלא ניתן לשנות אהבה שמפרגנת לעצמנו אהבה שגורמת לנו לעשות דברים שעושים לנו טוב אהבה שמעמידה אותנו במקום ראשון כשצריך אהבה מרפאת אהבה שגורמת להתעורר כל בוקר עם חיוך על השפתיים ולהרגיש שהעולם מושיט לנו את ידו ורק צריך להושיט חזרה ולקטוף א כל הפירות אהבה שמאפשרת להתגבר על כל הקשיים מי שאוהב את עצמו, העולם אוהב אותו בחזרה....

למעלה