פינוק של חורף..

פינוק של חורף..

זה לרוץ הביתה מהר מהר מהעבודה (ברגל
) עם מטריה ענקית ומגפיים לקפץ בשלוליות...(כן, כן..אוהבת שלוליות,בעוונותיי) להיכנס הביתה.. להדליק תנור (מזגן??בוא´נה..אני תפרנית!) להוציא ת´סיר מרק תירס ..לחמם על האש בינתיים מהר מהר להחליף לטרנינג כזה מפליז ( בצבע ירוק , למי שמתעניין) לשים דיסק ( סלין דיון, אם זה באמת מאוד חשוב..) וככה.. לשבת על הפוטון שלי, עם צלחת מרק חם ביד להקשיב לטיפות הגשם שמכות בחלון..מפריעות למוסיקה.. קרוב לתנור..להתחמם.. ולחייך לעצמי... אחחחח...איזה עולם יפה. רקדנית הרוח (הגשם, השלוליות, הסערות, הברקים, הרעמים...........)

מתוקית.

New member
הכל כמעט אותו דבר אצלי

רק המרק תירס שלי הוא מרק ירקות יאמי הפוטון שלי הוא מזרון עמינח סלין דיון משובחת אבל אצלי מתנגן שלמה ארצי תנור אצלי רדיאטור טרנינג זה טרנינג והגשם עושה גם לי רעשים כייף בחורף ואכן החיים יפים
ג´ול שאוהבת לקרוא אותך

ODED99AA

New member
יווווווווווווו בול אותו דבר אצלי

רק תורידו תפוטון/עמינח את התנור/מזגן את סלין דיון/שלמה ארצי את המרק תירס/מרק ירקות ושימו בימקום זה עייפות יתר מעודד שלא נירדם

פחות או יותר גם אצלי

מרק תירס.. יאמי.. אפשר גם מרק קבנוס או מרק צוץ בנוסח סודי
מוסיקה.. אמממ חוץ מקבוצת היתושים המזמרים.. יש גם ג´ז.... והתנור חימום זו ההסקה המרכזית... אבל תמיד עם חלון אחד פתוח... טרניג זה טרניג.. למרות שמעדיפה את הכותנת שהביאה לי שפרירית החורש מתנה... והטיפות של הגשם... אממממ זה כבר סיפור אחר...
רק טוב!!!

פינוק של חורף ....

לרוץ הביתה מהר מהעבודה {מההסעה או מהאוטו
} עם סוודר ומעיל צעיף וכפפות .. וישר לתנור החם ... המתוק ..
להוציא מההקפאה את המרק ירקות הענקי שאני מכינה כל תחילת שבוע .. {ויש בו הכל .. כרובית , כרוב , ברוקולי , דלעת, קישואים , בצל , כוסבה , שמיר ,פטרוזילה , קצת עגבניות , כרפס , גמבה אדומה , פלפל ירוק
} לשים את הטרניניג האפור .. הזה שמחמם כאילו יצא עכשיו מהתנור .. לראות ערוץ החיים הטובים ולבכות כל כמה מר גורלי שאני לא נמצאת באיזה אתר ספא נהנית לי מאבטית אצות מזינה .. ומאיזה ארוחת גורמה של איזה שף פלצן .. יושבת על הספה שהופכת למיטה זוגית .. עם שמיכה והכלבה ליד הרגלים שלי מביטה על העצים שבחוץ רוקדים למוזיקה של הרוח הסוערת לוקחת לגימה מהמרק המבהיל .. ונהנית לי .. אח , כמה שהחיים יפים וטעימים ..
שרון שבסך הכל אוהבת את החורף ..

gamliel

New member
בית../images/Emo123.gif

לחזור מבית המעצר, להכנס לסופר לגנוב וודקה, לחזק אותה בסולר.. לרוץ לתל-ברוך למציצה. לחזור לחצר באחורית, לשמוע צרחות של נרקומנים, להתגעגע לאמא רוסיה, לבת הקטנה. לשתות ולשכוח להתכסות בעתונים רטובים, לקפוא למוות. להיות בעיתון. לחזור הביתה.

למעלה