פינוק ליום חורף

digitalman

New member
פינוק ליום חורף

אז ככה, בחוץ יורד גשם, והחלטתי לפנק את אשתי במשקה חם - אתם יודעים... כדי להתחמם. הקצפתי חזק במכונת האספרסו חלב, עליו שמתי כפית גדושה שוקולית, ובפנים מספר מטבעות שוקולד חלב. יצא - מדהים. אשתי שתתה, התחממה והלכה לישון. סתאם... עוד מוקדם.

yifatushc

New member
משקה אידיאלי ליום סגרירי ../images/Emo9.gif

ובהשראת התיאור, להלן תמונה שהייתי חייבת לצרף...
שיהיה לילה טוב, חמים ומתוק לכולם!!
יפעת

נירהמ1

New member
צ'וֹקוֹלָטָה מחממת ליום סגרירי וקר

צ'וֹקוֹלָטָה מחממת ליום סגרירי וקר מקור המתכון: נירהמ1 5 כוסות חלב 200 גרם שוקולד מריר 100 גרם שוקולד חלב 1 כוסית קוניאק, או רום (רום אלכוהולי כהה - לא תמצית) 2 חלמונים (להסמכה( חצי כפית קינמון (אופציונאלי( רבע כפית פלפל שחור (אופציונאלי( 1 סוכר וניל לקצפת: 1 שמנת מתוקה 2 סוכר וניל לקישוט: 50 גר' שוקולד מריר מגורר (או שוקולד חלב לפיזור על הקצפת) הכנה: 1. מקררים במקפיא את השמנת המתוקה (במשך שעה לפחות), מוציאים, מהמקפיא ומקציפים עם 2 סוכר וניל לקצף קשה, שמים במקרר עד להגשה. 2. על אש קטנה ממיסים את שני מיני השוקולד בחלב, יחד עם התבלינים ושקית אחת של סוכר וניל, בוחשים את החלמונים ומוסיפים לחלב הרותח בזרם איטי ודק, ומערבבים היטב שלא ייחרך בתחתית (חס וחלילה) עד שיסמיך במקצת. 3. מוזגים את הצ'וקולטה הלוהטת לכוסות גבוהות. 4. ממלאים צנתר עם פיית כוכב בקצפת ומקשטים את הצ'וקולטה החמה ומפזרים מעל את השוקולד המגורר. אפשר גם לפזר גם מעט קינמון (למי שאוהב). אזהרה: לא מומלץ למי שמנסה לרדת במשקל!!!

pirge

New member
משקה שוקולד נוסף ברשותך נירוש

משקה שוקולד חם עם מרשמלו :חומרים שמונה כוסות חלב שמונה כפיות אבקת קקאו חמש כפות סוכר מאה גרם שוקולד מריר עשרה כדורי מרשמלו כשרים קצפת או ברנדי לפי הטעם :אופן ההכנה להרתיח את החלב לערבב בנפרד את הסוכר ואבקת הקקאו עם רבע כוס חלב חם עד לפירור כל הגושים ואז להוסיף לתערובת להפריד את השוקולד המריר לקוביות ולחתוך לקוביות גם את חתיכות המרשמלו להוסיף את קוביות השוקולד המריר והמרשמלו לחלב החם להמיס את השוקולד והמרשמלו בחלב הרותח תוך בחישה, עד שהמשקה יהיה סמיך ויעלה קצף גיוונים: הוסיפו לכל כוס מעט קצת קצפת, או משקה אלכוהולי כמו ברנדי או ליקר. אפשר להוסיף תלתל שוקולד לכוס שיוצרים באמצעות קולפן ירקות

yifatushc

New member
וואו...המתכונים שלכן...

המתכונים שלכן מתלבשים בול על התמונה הפורנוגרפית שיש למעלה...
הודעה חשובה: בתחזית אמרו היום שמחר ירד גשם!!
מה שאומר:
להכין הספלים, להכין השוקולד, להכין הברנדי והחלב ושאר התוספות המדהימות- וכל זה למחר... כדי להתכרבל כשהגשם דופק לו על החלון!! ערב נפלא!!!
יפעת

נירהמ1

New member
פירגה'לה - השוקולד החם עם ../images/Emo3.gif

המרשמלו בטח ייראה ככה.
ותודה רבה על המתכון.

yifatushc

New member
נירוש, גם השוקו וגם השוקולד בצד....

ממש קורצים לי...
אגב, שמעת משהו מהוגו?? לאן הוא נעלם?
יפעת

נירהמ1

New member
לא שמעתי ממנו כלום - אולי אצלצל

אליו היום, יש לי את המספר. מקווה שכולם בריאים.

hogo26

New member
אצלי הכל בסדר

קצת עסוק בזמן האחרון, גם אישתי עובדת יותר עם המחשב בתקופה הקרובה אוטוטו מסיימת תואר שני, אז יש לי פחות את המחשב יותר זמן איכות עם הילדה שעושה לנו צרות בלילה בגלל השיניים,

yifatushc

New member
הוגו! ../images/Emo24.gif

ברוך שובך, שמחה שהכל בסדר! זה השלב של גדילת השיניים אצלה? בכל מקרה, זה גיל מתוק..תהנה מכל רגע וכל מילה חדשה וחמודה שהיא לומדת להגיד.
לפני יומיים שמתי כאן הודעה לגבי מפגש שאני רוצה לעשות, אז כמובן שאתה מוזמן בחום, תודיעני במסר.
יפעת

למעלה