פינוי פסולת גינה

מני לוי

New member
פינוי פסולת גינה

מה הנוהל לגבי פסולת גינה ? האם חייבים לפנות לאתר הפסולת ? מי מטפל באתר הפסולת ? כל פעם שאני מגיע הכל מלא וזרוק שלא בצפרדע. לאחר מספר שבועות בהם הסעתי את פסולת הגינה לאתר השאלה שלי היא למה ? למה לא לקבוע יום בשבוע שבו תאסף גם פסולת גינה מהחצר ? עד כמה שזכור לי זה מה שקורה ברוב הערים. אנחנו משלמים על זה לא ? איך ניתן לשנות זאת ? מני

נוהל פינוי פסולת גינה

אתה פועל נכון על פי מה שכתבנו ופרסמנו מספר פעמים, דהיינו: פינוי פסולת גינה לאתר הפסולת בסוף רחוב מנורה. בישוב שלנו קיימת מודעות גבוהה לנוי והיקף הפינויים של המועצה איננו מספק. קיימנו מספר פגישות וסיורים בנושא ואנחנו עתידים לקבל מכולות נוספות כך שהבלאגן החזותי הזה עתיד להגמר. אולי גם נשתול שם קצת ביגונביליות שלא יראו. פינוי מהבתים יתקיים רק לגבי כסחת דשא ועלים (הכל בתוך שקים) בפינוי הרגיל של האשפה (אם מישהו נתקל בסרוב של החברה המפנה לפנות גם שקים אלו - שיפנה את תשומת ליבנו באופן מיידי). דנו בנושא במסגרת הועד והחלטנו שצורת פינוי כזו רק תוסיף ללכלוך ברחובות (ראה - לפיד).

sagitram

New member
פינוי כסחת דשא ועלים

שלום מושי, לפני חודשיים בערך (אם זו עדיין אותה חברה, אז תגובתי רלוונטית) הנחתי בצורה מסודרת חמש שקיות של דשא וצמחים נמוכים (תבלינים) לפני פח האשפה, וצפיתי שכאשר ירוקנו את הפח גם יפנו את השקיות. להפתעתי גיליתי שהשקיות לא נלקחו, אך הוזזו על מנת לאפשר את הגרירה של הפח. ביום חמישי לאחר מכן, הכנסתי את השקיות לפח ואז הם הועילו בטובם לקחת אותן. אני מקווה שימצא פיתרון לבעיה. תודה שגית

לא תקין

ולכן ישבנו איתם וסיכמנו את מה שסיכמנו (בחודש האחרון). נקוה שזה לא יחזור על עצמו.

מני לוי

New member
פינוי פסולת גינה

מושי , אתה צודק לגבי לפיד. פשוט עצבן אותי שהייתי צריך להעמיס על האוטו בכמה נגלות שיחים של ביגונביליות מלאי קוצים. לדעתי אם ההחלטה להשאיר את פינוי פסולת הגינה לאתר מרכזי, הרי שעדיף שזה יהיה לתוך בור ולא שנצטרך להלחם עם השיחים כדי להכניסם לתוך המכולות שמתמלאות מהר מאוד! לגבי שקיות אשפה , החברה אינה מפנה אותם אם הן מונחות ליד הפח. היא מפנה רק כאשר השקיות מונחות על הפח. (מנסיון של מספר רב של פעמים !!!) מני

למעלה