פינוי פסולת בניין

מאקורן

New member
פינוי פסולת בניין

אנו מחפשים קבלן פינוי פסולת בניין באזור אלקנה (שערי תקוה, אורנית). אנו צריכים "להתקשר" איתו ולהציג זאת בפני הוועדה לקבלת היתר בניה. תתפלאו אבל זה כל מה שנשאר לנו... מחפשים מישהו גמיש, ולא רק במחיר (
תודה

פיטנגו4

New member
לא ברור לי מה זה "גמיש"

אתם לא באמת מתכוונים לפנות את פסולת הבניה? אם זה אכן כך, אין לכם מושג איזו טעות אתם עושים !!! ('צטערת, לא מכירה קבלני פינוי)

avi5199

New member
אולי אני תמים, אבל לא הבנתי מה כבר אפשר

לעשות בנושא הזה . הרי חייבים לחתום הסכם עם אתר פינוי פסולת כדי לקבל היתר בניה. בזמן החתימה כבר משלמים מראש על רוב\כל הפסולת שתתיפנה לשם, מה שעולה כסף אחר כך זו ההובלה לאתר . אז איפה כאן הפתח לעברינות , גמישות, תיחמונים ???

מאקורן

New member
אתה חצוף../images/Emo70.gif

לא כל אדם גמיש הוא עבריין! יש גמישות גם בזמני התראה, במכולה לא מלאה, במיקום, ויש סתם בני אדם גמישים ונעימים ולא ..... ברור שפסולת יש לפנות לאתר הטמנה! ישנם קבלנים שלהם יש הנחות, אולי, באתרי הטמנה. אני לא מעוניין לשלם מראש על פסולת שעוד לא הטמנתי. יש בידי הסכם התקשרות של בונה שבונה לידי ובו הוא מתקשר עם קבלן פינוי ולא עם אתר. עם קבלן זה אינני מעוניין לעבוד מסיבוצי, ותאמין לי שהן טובות. מה שביקשתי זה קבלן פינוי. לכל אדם גמיש אתה קורא עבריין?? אני עדיין המום. הפעם האחרונה שמישהו קרא לי עבריין היתה גם הפעם הראשונה וזו הפעם הזאת!

yaronfg

New member
שים לב מה כתבת בהודעתך המקורית.........

אנו מחפשים קבלן ... אנו צריכים "להתקשר" איתו ולהציג זאת בפני הוועדה ...מחפשים מישהו גמיש, ולא רק במחיר :) למה ה"להתקשר" מופיע במרכאות?? למה "להציג" זאת בפני הוועדה? למה הסמיילי בסוף השאלה? כל מה שתיארתי היה מוביל בן אדם סביר למסקנה שאתה זומם פה איזו תחמנות .... אם טעיתי וחשדתי בכשרים - קבל התנצלותי הכנה.

מאקורן

New member
טוב

הסמיילי הוא נחמד. בדרישות הוועדה כתוב "להציג התקשרות עם..."

בינא

Member
דרישות הועדה לפינוי פסולת מעוגנות בחוק

וטוב שכך כי כל בונה שני, היה מלכלך מגרשים של אחרים לולא החוק הזה. קבלני פינוי פסולת לאלקנה ניתן למצוא בראש העין. נסו דפי זהב...

fireman

New member
הבונים מלכלכים אחד לשני חופשי חופשי

מניסיון..... אני פיניתי מהמגרש שלי כמות פסולת של בניין 5 קומות.

fireman

New member
אם הייתה לי ברירה

הייתי מוריד כף של טרקטור אצל אל אחד מהשכנים.

למעלה