פינוי גזם - הנחיות

ronpel

New member
גלית מדוע נקודת הגזם?

עברה לכניסה לכפר האורנים? הובטח על ידי תמיר אמיתי שמציג את עצמו כחבר הוועד לתאום בין הישובים כי יעשה מאמץ להעביר אותה למקום אחר בתאום עם כפר רות. האם פניתם לכפר רות בנושא כפי שסיכמתי עם תמיר? מכפר רות נמסר לנו שלא בוצעה פניה כזו. תודה רונן - כפר האורנים

שין2000

New member
נקודת איסוף גזם

נקודת איסוף הגזם של לפיד שכנה שנים רבות במעלה הגבעה מאחורי הדאר, על אדמות כפר רות. בחודש אפריל השנה, תוך כדי דיונים בעניין אחר באזור, פנה יו"ר כפר רות ליו"ר לפיד בטרוניה על כך שהישוב לפיד מרכז את הזבל שלו על שטח מוניציפלי השייך לכפר רות. ועד לפיד נענה לפניית יו"ר כפר רות והחליט להעביר נקודת איסוף הגזם,חזרה אל תוך המשבצת המוניציפלית של הישוב לפיד. באופן מסודר, המאפיין את ועדת תשתיות בועד, נבדקו כל האלטרנטיבות למיקום נקודת איסוף הגזם בלפיד. הוחלט שהמיקום המרוחק ביותר מבתי מגורים בלפיד הינו בעליה אל שער הביטחון בקצה הצפוני של הישוב. רונן ידידי אם יו"ר כפר רות מתחרט על בקשתו והוא מעוניין שקודת איסוף הזבל תחזור לשכון על אדמות כפר רות מחדש, אנא דאג לכך שכבוד היו"ר יודיע על כוונתו זו באופן מסודר למזכירות לפיד. אם תגיע בקשה מיו"ר כפר רות, אני כחבר ועדת התיאום מתחייב להביא את הנושא לועד הישוב, שהוא הגוף המוסמך להחליט בעניין. לפנות כיום מחדש לכפר רות להחזרת נקודת האיסוף לשטחם, זו תהיה פנייה לא נימוסית וגם לא אתית. שלך בידידות תמיר

ronpel

New member
תדייק

תמיר - דיברתי עם וועד כפר רות - הם מעולם לא פנו אליכם בנוגע למזבלה. אתם חיסלתם את המזבלה ללא תאום והקמתם במיקומה מגרש כדורגל ללא היתר וללא הסכמתם (זה העניין האחר שאתה כותב) הקמת המגרש הביאה לתלונה במשטרה ודיונים אצל עורכי דין ללא מציאת פתרון. אני מבקש שוב ש"וועדת תשתיות" תשקול שוב את מיקום המזבלה - יש בלפיד עשרות מגרשים נטושים כולל זה שבמרכז הישוב שיכולים לשמש למטרה זו מבלי להוות מטרד מכוון לתושבי כפר האורנים. אשמח לקבל את השמות של חברי הוועדה הנ"ל כדי לשוחח איתם בנושא. תודה רונן

שין2000

New member
אני תמיד משתדל לדייק

העובדות: יו"ר כפר רות,טל מאור,ביקש זאת מפורשות בפגישה עם טימי ובנוכחות אחרים.הפגישה התקיימה במשרדי ועד לפיד, רחוב השיקמה 40. מתשובתך לא ברור עם מי דיברת בכפר רות והאם הוא בכלל חבר ועד.תהיה יותר ספציפי כי אחרת זה נראה כסתם דברים בעלמא. לגבי הבקשות האחרות אני לא הכתובת.אני ממליץ לך לפנות אולי לחבר הועד,ג'קי פינטו,שהוא נציג תלונות הציבור בלפיד, או לגלית במזכירות הועד.שם תוכל לקבל תשובות יותר מוסמכות. חוץ מזה אתה תמיד מוזמן להתקשר אלי במישני.

ronpel

New member
אם אתם כל כך בסדר אז למה

הוגשה תלונה במשטרה ע"י המזכיר שלהם על הקמת מגרש כדורגל לא חוקי ומאז אתם בדיונים עם עורכי דין. שכחת לתת את שמות חברי "וועדת תשתיות" או שזו וועדה סודית. למה אתה לא הכתובת? אתה מציין בכל מקום אפשרי כולל בתצהירים לבית משפט שאתה בוועדת תאום בין הישובים - אז למה אתה לא מתאם? חבל שאתם פותחים חזית מריבה חדשה ששוב תביא לכם רק להוצאות כספיות מיותרות. אמרתי לך כבר לפני שנים - מי שגר בבית זכוכית לא זורק אבנים על השכנים. אם כבר אנחנו עוסקים בהיסטוריה - אז מה קרה עם ההבטחה שלכם להגיש את התוכנית לכביש ל443 (מצ"ב הכתבה שלך ) זה היה לפני 8 חודשים ועדיין לא הוגש כלום. חבל שאתם עוסקים בנקמנות במקום לקיים את הבטחות שלכם. לגבי התקשרות במשני - חבל על זמן האוויר - שום התחייבות שלך לא מתקיימת. שבת שלום רונן

שין2000

New member
רונן ידידי אלופי ומיודעי -אני משתדל

לתאם ככל שניתן,אבל אתה בתור 'אובייקט תיאום ראשי' אף פעם לא טורח לעשות לי חיים קלים. עכשיו רד ממני ותן לי להתכונן בשקט לבואה של שבת המלכה. שבת שלום נ.ב ועדת תשתיות בלפיד: ורד לוי עובד שטח

למעלה