פינוי אשפה בלילה - מכתב למועצה

Master Stav

New member
פינוי אשפה בלילה - מכתב למועצה

צפריר, בוקר טוב איש יקר מקווה אני שאני תופש אותך בקו הבריאות בעונת החגים אתמול או שמע עלי לכתבו היום ב00:15 לפנות בוקר פונתה האשפה מהמיכלים ברחוב ההדרים 1. השעה ....שריקות, צעקות , טריקת פחים ....גרים פה ....למה בשעה כזו ? 2. בגין העברת אשפה ממיכל למיכל ישנה זליגה רצינית של אשפה ברחוב והקבלן מאיץ בעובדים לרוץ הלאה .....התוצאה ...ריחנית משהו ... מה עושים ? לתגובתך אודה ..... בברכת שנה טובה ופורייה סתיו אדם ההדרים 88 צורן **העתק – פורום צורן קדימה בתפוז ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זה מפריע לעוד מישהו ? ניתן לפנות לצפריר בדוא"ל : [email protected]

ע ארד

New member
המצב דומה גם בקדימה

לא בכל יום אבל די הרבה. בשעות לילה מאוחרות,מגיעה משאית פינוי האשפה והרעש מחריד את כל האיזור. אני חייב לציין שלמרות שאנחנו נחרדים מהרעש,הילדים לא מתעוררים. אם זה היה מעיר אותם,כבר מזמן הייתי רץ להתלונן.

yonib1231

New member
שאלה צינית

פינו אשפה ביום ראשון בלילה וביום רביעי בלילה. אם גם יפנו ביום חמישי בלילה או בשישי בבוקר - אז חזרנו לפינוי של 3 פעמים בשבוע? האם באמת ראש המועצה התחיל לחשוב עלינו התושבים הקטנים שלא נטבע באשפה של עצמנו?

Master Stav

New member
שוחחתי עם צפריר הבוקר

היה אישור מיוחד בגין החגים על יתר התלונות הוא אמר שיטפל בזה מיידית ויידע אותי אני נוטה להאמין לאיש נוכח פיעלות העבר שלו

abira sharon

New member
הילדים שלי כן התעוררו והיו בטוחים

שפולשים אלינו איזה פאדיונים. (בדיוק למדו על זה בהסטוריה) וכל הכלבים בשכונה נבחו, ככה שהם הלכו לחפש איפה מאיזה כיוון נכנסו המחבלים. אני שמחה שזה לא היה מחבלים, אבל זה באמת נשמע ככה.

למעלה