פינה........................................

האם הולך להיות תלמיד ישיבה בנהריה

שאני מכירה?

../images/Emo6.gif

לכי תדעי, האמת הלכתי לשם רק כדי לראות אם זה בשבילי ישיבה קטנה, כי מה שראיתי לפני זה בחצי עין זה היה הגוש <הענק בלשון המעטה> וקרנ"ש <שמה גם די גדול>, הייתי שמה שבתות ולא ראיתי את הלימוד, אני עוד אחזור לשם בע"ה, אבל יש מצב גדול שאם אני אחליט בסוף ללכת לנהריה אז את תכירי בייניש מנהריה שאת מכירה!
רק שאני אדע בסוף מה אני רוצה...

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

זה לא ביוב זה שלולית. אני ואביחי עמדנו ובהינו בדבר ההזוי הזה כמה שניות.. ואז פתאום הוא אומר לי "את באה לקפוץ ראש..?"...

../images/Emo205.gif

איך עבר השבוע?? ממ די מלחיץ הייתי אומרת.. מה היה טוב? שעברתי ת'מבחן בתנ"ך מה היה רע? שעשיתי ת'מבחן בתנ"ך מה התחדש? ממ שום דבר מיוחד. שיר השבוע- beacuse of you אמן השבוע- kelly Clarcson דברים מצחיקים שקרו השבוע- ממ אתמול בערב בארוחה עם שבט נצח!! היה פשוט מ-צ-ח-י-ק! "ולשדך הבנות ולשדך הבנות ולשדך הבנות" XDDDD משפט השבוע: ולשדך הבנות
צדיק/ת השבוע- ממ אח שלי?! הצטרף לסניף והתפלל מנחה..

Walk Two Moons

New member
שבוע נהדר! ../images/Emo13.gif

למה יוני בלוך, למה?! הרי לכם חוויה מתקנת.
--------------------------------------------------------------------------- איך עבר השבוע?? נחמד בהחלט. מה היה טוב? שביתת רעב כמחאה על העלק-אוכל בישיבה, ולא היה מתמטיקה כ-ל השבוע! יו-הוווו!!
מה היה רע? למי אכפת מה התחדש? מקלדת, והדיסק הראשון של אביתר ב30 ש"ח. התו השמיני |סגידה|!
שיר השבוע- אביתר בנאי - שמח שבאת, דייוויד בואי - זיגי סטארמן. (אין לי כח להחליף לאנגלית.. :) אמן השבוע- אביתר בנאי, דייויד בואי. דברים מצחיקים שקרו השבוע- שביתת הרעב! וגם מצאתי את עצמי אופטימי המון פעמים. משעשע לחלוטין. משפט השבוע: "בואו נתערב שאפשר למצוא גם את כל אותיות ה-ABC במגן-דוד?!" (תגובה של אבי מרציאנו לדבר המוזר הזה שרץ במייל לפני כמה זמן. תחי הציניות.) צדיק/ת השבוע- מי שרוצה...

מלכה. ../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע?? שבוע כיפי!!! חתונה+שבע ברכות.. וויפיייי!!!!!
מה היה טוב? חתונה ושבע ברכות.
מה היה רע? מעבר דירה של סבתא.. היה מעצבן.
מה התחדש? הסתפרתי!
שיר השבוע-קרוסלה. ושמישהו ינסה לעצור את אבישי.
אמן השבוע-אודי דוידי בדיסק הראשון שלו.
דברים מצחיקים שקרו השבוע-חתונה של בתדודה שלי [היה שם קטע מצחיק, לא נפרט מפאת חוסר כח.
], שבע ברכות [שגם בהן היה קטע מצחיק שהדס ורוני היו עדות אליו לייב במסנג'ר], ושבת הר"ה שבעצמה הייתה מצחיקה.
משפט השבוע: "נו, אז מתי החתונה שלך?!" [מבטיחה לכם שאמרו לי את זה בערך 5 פעמים השבוע. אנשים שונים.] צדיק/ת השבוע-יוסף ממשפחתון גבאי!

יוספי!!! ../images/Emo13.gif

אגב נויתי, ראית שבמלווה מלכה שלמה השאיר אצלי את הילדים שלו? [זאת עם העיניים היפות והקטנצ'יק] אז גם לבן שלו קוראים יוסף, והרגשתי כזה מצחיק מפאת ריבוי יוספים בכרמיאל.

איןליכוח לעשות את כל התהליך אז רק תשובות

בסדרמה היה טוב? מוצ"ש בסוף הבר מצווה הכיפית הזאת תספורת, הורדתי את השיער הארוך שהיה לי "אחר כך" של מוניקה מי שהמציא את המנגינה של רקוויאם לחלום אי אפשר לכתוב דברים מצחיקים זה תמיד מוריד מהערך אם אין אני לא-מי לי? וכששיעור של חנצי-מה אני? ואם לא עכשיו (נכנס) אז החוצה! מזה צדיק השבוע?!-שבתאי צבי בסדר?!!

יוהוווווווווו ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע?? נפלא! יוצא מגדר הרגיל! מצחיק שלא משנה כמה קשה יהיה בשבוע, אחרי הכל אני ארגיש שהיה מופלא. מה היה טוב? יום ראשון ישנתי מלא, התחלנו את השביעית שלנו בשעה טובה, השכבה המהממת שלי התאחדה נגד ההנהלה והיה מרגש.. שבת הרמת רוח העם שהיתה מדהימה! והשיחת בנות שלי-נוית-הדס [ושנורקל שהצטרף לעת זקנה]. מה היה רע? נוע"ר טבעון. עזבו, אם אני אתחיל אני לא אסיים. [כפרה עליהם, כפרה עליהם, כפרה עליהם. זה פשוט קצת קשה לפעמים..]. ואוליבר מת
וכמה רגעים קשים מיום חמישי שעברו וחלפו ונראים כ"כ מטופשים עכשיו. מה התחדש? חצאית מגניבה ממש [נוית אל תתחילי]. ומלא תמונות שקראווני החולת נפש צילמה אותי אתמול בלילה אחרי המורלים המגניבים שעשינו למחוז.. [אהאהא! לי יש תמונות עם הילדים של שלמה הרכז ולכם לא!!!!] שיר השבוע- "אול-פ-נת אול-פ-נת שפירא".. ["ירושלים חברון"..
נו היה שבע בבוקר, מה אני אשמה?!] אמן השבוע- החזנים השאקלים בשבת, נקרא? ומוניקה סקס, כי פשוט היה להם מעין קאמבק אצלי השבוע. דברים מצחיקים שקרו השבוע- "נוית נוית!!!! יש פה בניין עם אור כחול, נוית!!!!!!!", או לחילופין - "ורנר!!!!!"
משפט השבוע: "תיובתא דר' יוחנן תיובתא" [אני וליהיא מנסות ללמד את זוהר מעט גמרא.. אולפנת אולפנת שפירא!] צדיק/ת השבוע- טל כי הוא בנח"ל וזה כזה מגניב והתגעגעתי אליו מעט, קראווני כי היא מקסימה פשוט, והיא היתה איתי בערבים החשוכים של שבת.., וכל השח"מיסטיות, פשוט בחיים שלי לא שמחתי כל כך הרבה בגללן, עד שבת, ונוית עדה.. אוה, ונקנאל דהן [אללה ורנר!]
שבוע פשוט שמח!

מורשתית

New member
רוני!!!! הבטחתי וקיימתי והנה אני כאן!!

וקבלי תיקון- זה "תיופתא דרבי יוחנן תיופתא" חחחח

הדס ה 1

New member
נחמד..

איך עבר השבוע? נחמד.. מה היה טוב? ללכת לסדר את הבית של אחותי לפני שהיא מתחתנת..איזה מחוקים הלך שם.. מה היה רע? אסיפת הורים הכי גרוע שאפשר לצפות.. מה התחדש? מחשב,נעליים,וזהו.. שיר השבוע?אממ..אין..

למעלה