יוהוווווווווו ../images/Emo13.gif
איך עבר השבוע?? נפלא! יוצא מגדר הרגיל! מצחיק שלא משנה כמה קשה יהיה בשבוע, אחרי הכל אני ארגיש שהיה מופלא. מה היה טוב? יום ראשון ישנתי מלא, התחלנו את השביעית שלנו בשעה טובה, השכבה המהממת שלי התאחדה נגד ההנהלה והיה מרגש.. שבת הרמת רוח העם שהיתה מדהימה! והשיחת בנות שלי-נוית-הדס [ושנורקל שהצטרף לעת זקנה]. מה היה רע? נוע"ר טבעון. עזבו, אם אני אתחיל אני לא אסיים. [כפרה עליהם, כפרה עליהם, כפרה עליהם. זה פשוט קצת קשה לפעמים..]. ואוליבר מת
וכמה רגעים קשים מיום חמישי שעברו וחלפו ונראים כ"כ מטופשים עכשיו. מה התחדש? חצאית מגניבה ממש [נוית אל תתחילי]. ומלא תמונות שקראווני החולת נפש צילמה אותי אתמול בלילה אחרי המורלים המגניבים שעשינו למחוז.. [אהאהא! לי יש תמונות עם הילדים של שלמה הרכז ולכם לא!!!!] שיר השבוע- "אול-פ-נת אול-פ-נת שפירא".. ["ירושלים חברון"..
נו היה שבע בבוקר, מה אני אשמה?!] אמן השבוע- החזנים השאקלים בשבת, נקרא? ומוניקה סקס, כי פשוט היה להם מעין קאמבק אצלי השבוע. דברים מצחיקים שקרו השבוע- "נוית נוית!!!! יש פה בניין עם אור כחול, נוית!!!!!!!", או לחילופין - "ורנר!!!!!"
משפט השבוע: "תיובתא דר' יוחנן תיובתא" [אני וליהיא מנסות ללמד את זוהר מעט גמרא.. אולפנת אולפנת שפירא!] צדיק/ת השבוע- טל כי הוא בנח"ל וזה כזה מגניב והתגעגעתי אליו מעט, קראווני כי היא מקסימה פשוט, והיא היתה איתי בערבים החשוכים של שבת.., וכל השח"מיסטיות, פשוט בחיים שלי לא שמחתי כל כך הרבה בגללן, עד שבת, ונוית עדה.. אוה, ונקנאל דהן [אללה ורנר!]
שבוע פשוט שמח!