פינה........................................

tahel93

New member
פינה........................................

לאור הרצון הרב להחיות את הפורום- שבתי! איך עבר השבוע?? מה היה טוב? מה היה רע? מה התחדש? שיר השבוע- אמן השבוע- דברים מצחיקים שקרו השבוע- משפט השבוע: צדיק/ת השבוע- שבת שלווום! =][=][==][=][=][=][=][=]

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

איך עבר השבוע?? נפלא :) מה היה טוב? סיימתי והגשתי 1000000 עבודות בערך, וחברים שלי הצחיקו אותי ממש... ואמא שלי באה לבקר אותי ביום שלישי, וביום ראשון גיליתי שאין לי כלום בלב והרופאה הלחיצה אותי סתם... ועשינו ישיבת הנהגה. והיום שבת גרעין או משהו כזה... ואני אראה את כל החברים החתיכים שלי :) אה, והכנתי עוגיות [הן מכוערות בטירוף, אבל טעימות ממש.] והמורים אמרו עליי דברים טובים ביום הורים :) והנגינה שלי משתפרת :) מה היה רע? הייתי בטוחה שממש פגעתי בחברה מאוד טובה שלי... וזה קצת הלחיץ אותי... והמבחן הארור במתמטיקה. מה התחדש? כובע ורוד :) שיר השבוע- "הלב לא אמר כי טעיתי.. מהטעם שלך לא נגמלתיייי..." עליש- שלמה ארצי. זה כזה שיר שמצחיק לשיר אותו... אמן השבוע- מאיר שלו. כן, גם סופר זה אמן. דברים מצחיקים שקרו השבוע- הטבלנו את צ'אביס העציץ לנצרות ועשינו ממנו כריסמס טרי מהמם.. ואני וחברים החלטנו להפוך את המעלית למקום מעניין.. אז פתחנו במבצע לשיפץ המעלית..[בתקווה שיצא מזה משהו
] משפט השבוע: "בסי פופקין לאאאא מתה!!!" צדיק/ת השבוע- מיכאל המחנך שלי. פשוט נשמה טובה.

haimwe

New member
או אה!!

איך עבר השבוע?? משעמם!!!!!!!!! מה היה טוב? אממ... המורה לנהיגה שלי הודיע לי שיש לי טסט פנימי שבוע הבא!!!!! מה היה רע? שיחה עם יוסי שריד... מה התחדש? אממ...... שיר השבוע- תחשוב טוב - אודי דוידי (לפחות נראה לי שזה שלו) אמן השבוע- אין בינתיים... דברים מצחיקים שקרו השבוע- היה קטע עם חבר שלי, מי שרוצה לשמוע פרטים שישאל... משפט השבוע: "חיים, יש לך נהיגה נעימה" , דוד עטיה, המורה שלי לנהיגה! צדיק/ת השבוע- אממ... אחיעדו!

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifשבו"ת!

איך עבר השבוע?? אני אגזים ואגיד שהשבוע היה נהדר
מה היה טוב? האסיפת הורים(כן,כן...
) מה היה רע? מחלה של יומיים ו...מה שרע כבר שבועיים
מה התחדש? מורים חייכנים:)-8) שיר השבוע: קשה לי לבחור-"Knocking On Heaven's Door"
אמן השבוע: Linkin Park דברים מצחיקים שקרו השבוע: הדברים הספונטניים האלה שלא זוכרים...אבל היה מצחיק! משפט השבוע: "תן חיוך הכל לטובה
" צדיק/ת השבוע: הדצה! היא גם צדיקת שבוע שעבר...

שלומות../images/Emo187.gif

איך עבר השבוע??נחמד עד חמישי,סביר אח"כ מה היה טוב?הקונגרס בחלקו הראשון והצחוקים שעשינו בו,צחוקים בבצפר מה היה רע?הקונגרס בחלקו השני,ההצטננות הזאת
מה התחדש?נעליים. שיר השבוע-sessons of love\rent,את פניך/יונתן רזאל,פנים אל מול פנים/גידי גוב ואתי אנקרי אמן השבוע-אין דברים מצחיקים שקרו השבוע-מישו בגרעין שלי עובר שיקוף ומוציא מהכיס גרטל
,הריב הקבוע על מעמד האישה,הרב ההזוי שלנו שבין השאר מינה אותי לממועצתלמידות כשאני חולה בבית,מורות מתחרפנות,וכו'.. משפט השבוע:*שיחת ועידה במסן*-דני:"טוב אני יוצא"..רננה:"טוב תצא ונישאר אני והדר לשיחת בנות..בעצם גם אתה סוג של"ועוד כלמיני.. צדיק/ת השבוע-כולם כמעט

גמאני

איך עבר השבוע?? סביר ב"ה! מה היה טוב? שבו"ש בנהריה מה היה רע? שלא הייתה שבת במעלות/קרי"ש מה התחדש? קניתי 3 דיסקים ב100, אבל הם יגיעו רק שבוע הבא... שיר השבוע- השביל הזה - אהוד בנאי אמן השבוע- פרחי בני הישיבות דברים מצחיקים שקרו השבוע- סטלבט עם חברים בחדר בשבו"ש משפט השבוע: "נחל הגעתון הוא לא אלא ביוב קטן" צדיק/ת השבוע- הרב בלום מנהריה! שבוע טוב!

barakgl

New member
לא מאשים אותך שהתבטלת בחדר שם ../images/Emo6.gif

המזרונים שם יותר מפנקים מהייאט

חחח... נוית אמרה שהייתה שם!

אשכרה! באתי בגלל הישיבה - נשארתי בגלל התנאים! משהו מטורף שמה!
איך היה לך שם מבחינת לימודים? <הרב בלום שיא הנחמד!>

barakgl

New member
מממ.. ../images/Emo1.gif

האוירה הכללית הייתה רדומה ביותר.. הר"מים אחלה , היו שיעורים טובים , אבל כנראה שישיבה קטנה זה פשוט לא הסטייל שלי
אבל אין מה לדבר , מי שלא ישן על מזרון בנהריה, לא ישן על מזרון מימיו!

נו בטח!

ככה זה ישיבה קטנה, אם 20 חבר'ה לא נמצאים אז ביה"מ ריק... בגוש לדוגמא אם 20 חבר'ה לא נמצאים, אפילו 70 אז אף אחד לא שם לב... הרב נחום העביר שיעור רק לנו על מעשיות רבי נחמן, היה ממש יפה! ונרדמתי לרב בלום מול העיניים בשיעור אמונה...
אחחחח... המזרונים... פסגות אושר חדשות...
<בוכה מאושר>

חחח... חוץ מבבית שלך!

לכי תשחי בגעתון!
אנחנו טיילנו טיפה ברחוב הגעתון ביום רביעי בערב, הגענו לבריכה בסוף ליד הים ולא הפסקנו לצחוק! מה זה העבודה בעיניים הזאת? זה נחל? זה עצוב!!!

barakgl

New member
ואני חייב להוסיף..

שבשבת שתינו שם , בישיבת "נהרדעה" יין שקראו לו "פומפדיתא"!! משל למה הדבר דומה? למסיבת אליפות של הפועל פ"ת , שבה האורחים יאכלו חטיף שנקרא "במבה לוזון!"

מסיבת אליפות של הפועל פ"ת.. אגדתא למופת.

וזה לא ישיבת "נהרדעה", זה ישיבת "נהרדאאאאאאא" ע"ש רבי יובל הבעל שם-טוב "מבולבל".

למעלה