פינה שבועית חדשה!

nogafe

New member
פינה שבועית חדשה!

טוב, לכולם יש פינות שבועיות פה, אז עכשיו גם לי יש
כל שבוע אני אעלה פה קאבר של קלי, מהידועים יותר ופחות, ואתן עליו פרטים. והשבוע (תופים).... HOW WILL I KNOW http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=1198 כמה עובדות על השיר: 1. השיר שייך במקור לוויטני יוסטון. 2. השיר נמצא באלבומה WHTNEY HOUSTON ששוחרר ב1986, והיה השיר השלישי ששוחרר מתוכו. 3. השיר, שנכתב ע"י ג'ורג' מריל ושאנון ראביקאם, יועד במקור לזמרת ג'נן ג'קסון. 4. השיר הפך להצלחה מסחררת, כאשר הגיע למקום הראשון במצעד הבילבורד האמריקאי, שם נשאר שבועיים ברציפות. 5. הוא העיף מהמקום הראשון את דיאן וורוויק, שהיא במקרה גם בת דודתה של וויטני. 6. הקליפ של השיר, שניכרות בו השפעות שנות ה-80 (הבגדים והשיער, למשל), זכה בפרס MTV לקליפ הנשי הטוב ביותר. 7. בשיר יש שורה האומרת "אני שואלת אותך כי את יודעת הכי טוב על הדברים האלו". בקליפ יש בשורה זו תמונה של האם הפונדקאית של וויטני, הזמרת ארית'ה פרנקלין. 8. קלי ביצעה את השיר במיני-טור שלה במילוואקי, כחלק משרשרת שירים שהשפיעו על טעמה המוזיקאלי. הגרסה המקורית: המילים של השיר: http://www.loglar.com/song.php?id=2783 גרסא מקורית: http://www.sendit.co.il/download.php?id=PuRZGBArLDqcVEYdILaL

nogafe

New member
ועכשיו שאלון

מה דעתך על השיר המקורי? אוהב את וויטני? מה דעתך על הקליפ? איך הגרסא של קלי לדעתך? איזו גרסא הטובה יותר- וויטני או קלי? שקלי תשיר את השיר במלואו, או שהביצעו שלה מספיק? ומה דעתך על דואט בין קלי ווויטני? יאללה תענו

Twisted Shadows

New member
תבורכי

מה דעתך על השיר המקורי? שיר מדהים. אוהב את וויטני? לא ממש. מה דעתך על הקליפ? לא ראיתי
איך הגרסא של קלי לדעתך? לא משו. איזו גרסא הטובה יותר- וויטני או קלי? וויטני שקלי תשיר את השיר במלואו, או שהביצעו שלה מספיק? מספיק בהחלט
ומה דעתך על דואט בין קלי ווויטני? יכול להיות משו משו

nogafe

New member
תודה../images/Emo3.gif

ועכשיו אני אענה על השאלון של עצמי (טוב זה או זה או ללמוד לתנ"ך...
) מה דעתך על השיר המקורי? מדהים
אוהב את וויטני?חולה עליה
מה דעתך על הקליפ? צורח "שנות ה80"! והשיער...או השיער...
איך הגרסא של קלי לדעתך? האמת אחלה... לא משהו מקורי, אבל מצויינת. איזו גרסא הטובה יותר- וויטני או קלי? נו זה קשה....שתיהן מעולות, אבל וויטני לוקחת
שקלי תשיר את השיר במלואו, או שהביצעו שלה מספיק? שתשיר את השיר במלואו! ככה תהיה גרסא יפה בלי הרעש מסביב... ומה דעתך על דואט בין קלי ווויטני? או גאד....אני לא צריכה להגיד מה הרעיון הזה עושה לי...
בעצם לא דואט- שיהיה שלישייה בין קלי, וויטני ומאריה...

timtamtum1

New member
../images/Emo26.gif

מה דעתך על השיר המקורי? טוב אוהב את וויטני? כן מה דעתך על הקליפ? מדליק, לתקופתו
[תראו בyou tube] איך הגרסא של קלי לדעתך? נחמדה. המלוות שם עשו עבודה טובה
איזו גרסא הטובה יותר- וויטני או קלי? וויטני שקלי תשיר את השיר במלואו, או שהביצעו שלה מספיק? נראה לי שמספיק ומה דעתך על דואט בין קלי ווויטני? נחמד אם יהיה משהו

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

מה דעתך על השיר המקורי? חמוד מאוד, אהבתי! נראה לי אני הולכת לחרוש עליו קצת
אוהב את וויטני? נמממ לא שמעתי הרבה שירים שלה, אני די חייה בבועה...לא שומעת יורת מדי אומנים. מה דעתך על הקליפ? יש קליפ?
איך הגרסא של קלי לדעתך? חמודה...ושעה וחצי עד שמגיעים לקטע שהיא שרה
אני חושבת שהשיר הזה יושב עלייה די טוב
איזו גרסא הטובה יותר- וויטני או קלי? אין מה לעשות-וויטני.... שקלי תשיר את השיר במלואו, או שהביצעו שלה מספיק? שתשיר במלואו! כל השירים שתשיר במלואם... ומה דעתך על דואט בין קלי ווויטני אוי, רעיון טוב! הקולות שלהן יישתלבו טוב ביחד, לדעתי מוקדש לאור{גם הסמיילי}- הודגש באמצעות מדגישומטיק

nogafe

New member
תודה../images/Emo9.gif

יו אני עייפה....חזרתי מהבלאק אייד פייס בשלוש לפנות בוקר.... הייתי בהופעה של הבלאק אייד פייס! אההההההההההההההההההההה!!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאת ואלוהים עושות לי דווקא!../images/Emo7.gif

דווקא בתגובה אליי היית חייבת להזכיר לי את זה
זה את ואלוהים-שתיכן ביחד מתכננות את זה, אנ יודעת!!!
אוף, גמאני רציתי ללכת...

nogafe

New member
די יפתי אני מצטערת...../images/Emo7.gif

אם זה משמח אותך, היום עצמו של ההופעה היה לי ממש ממש חרא...יום פשוט מ-ג-ע-י-ל.... אם לא הייתה ההופעה של הבלאק אייד פייז הייתי יורה בעצמי....חוץ מזה היה כל כך, כל כך חם....
מקווה ששיפרתי קצת את הרגשתך...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא../images/Emo11.gif

נו, אם כבר הלכת אז תהני עד הסוף
לא משנה
אבל את יכולה מקסימום להביא אותם שוב...זה יינחם אותי
ואני לא מרשה לך לירות בך

nogafe

New member
תשמעי....../images/Emo6.gif

אני ממש לא דואגת כי הם להקה גדולה ואני בטוחה שהם ימשיכו להיות מפורסמים עוד הרבה, הרבה זמן- ככה שאם הם לא יבואו לארץ לעוד הופעה (
) או שאת תטוסי עד אז לארה"ב לראות אותם, ככה שבאמת שאין לך מה לדאוג....
ואם את לא מרשה לי, אני לא אהרוג את עצמי. מבטיחה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיופי../images/Emo9.gif

ואני לא מאמינה שאני אטוס לארה"ב במאה הקרובה... או עד שאני אהיה בת 20, ויהיה לי מספיק לתקצב את זה לעצמי...
למרות שנראה לי אם כבר אני אתקצב לברזיל {יו, אם קלי והBEP יחליטו שהם עושים סיבוב הופעות בברזיל <לא ביחד
> עוד איזה 7 שנים, כל כך הייתי שם!
...פנטזיות
}

nogafe

New member
וואי גם אני

כל כך רוצה להגיע לברזיל...ולסין ותאילנד...ולחזור לאפריקה כי זה המקום הכי יפה בעולם!!!! ואם לקלי בא לקפוץ ולעשות הופעה בספארי בקניה מי אני שאתלונן

ליטול B

New member
אהאהאהאה חזרתי

מה דעתך על השיר המקורי?שיר יפה חח אני מכירה אותו
אוהב את וויטני? כן זמרת מוכשרת מה דעתך על הקליפ?אממ לא ראיתי כי אני לא מכירה איך הגרסא של קלי לדעתך?גירסה יפה אבל אם היא תקליט באיכות יותר טובה היא אפילו תעלה על המקור איזו גרסא הטובה יותר- וויטני או קלי?קלי שקלי תשיר את השיר במלואו, או שהביצעו שלה מספיק?שיר ממש יפה אני רוצה אותו במלואו בגסרת קלי ומה דעתך על דואט בין קלי ווויטני?מעניין מאוד אני בעד הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה