פינה קטנה ב -
!!

hilary22

New member
פינה קטנה ב - ../images/Emo23.gif!!

תראו יש לי רעיון!!כל שבוע(יום שבת)אני יעשה את הפינה הזאת...זה בעצם על השירים של הילארי!!נגיד היום אני עושה את break my heart אז אני אכתוב את המילים שלו(או יותר נכון קישור למילים..ואתם תכתבו על מה אתם חושבים שהשיר מדבר..!!!אז... מ-ת-ח-י-ל-י-ם

hilary22

New member
../images/Emo79.gif break my heart ../images/Emo79.gif

אז השיר הזה הוא מהאלבום החדש(טוב אולי לא כל כך חדש...)של הילארי מוסט ונטד( Most Watded )אז תגידו אתם: 1.איך השיר?? 2.על מה לדעתכם השיר? 3.אם מישהו יכול לתרגם זה יהיה ענק!פשוט אין לי כל כך זמן עכשיו..

One Click Hil

New member
תרגום ל-Break my heart

תמיד יהיה מישהו שידרכו על הלב, זה מה שאני רואה כל פעם שאני מביטה בסביבה. מעולם לא חשבתי שזה יקרה גם לי, מעולם לא חשבתי שאני יסיים ככה. ועכשיו שגמרת איתי, לא יודעת מה לעשות איתי אני מניחה שאני שוב לבד, כמו איזה אוייב, אף פעם לא היית חבר בשבילי, זוכרת שנהגת לומר שדברים תמיד יהיו ככה. פזמון: למה שלא תשבור לי את הלב? תראה אותי כשאני מתפרקת, אתה רואה אני מתמוטטת, תראה מה שאתה גורם לי. עכשיו אני מנסה להרים את הראש מהאדמה, הביטחון שלי נעלם, אושר לא יכול להימצא תראה מה עשית לי, לקחת את כל הטוב שבי, ועכשיו אני תקועה עם כל השאר, זה לעולם לא ישוב לקדמותו. חוזר פזמון... כל מה שאי פעם רציתי, בעודך מסתכל בי עומדת כאן לבד זה התחיל איתך ונגמר אצלי כל מה שאי פעם הייתי צריכה, היה כשהחזקתי אותך בזרועותיי, זה התחיל איתך ונגמר אצלי.

hilary22

New member
אני יתחיל!!

אני חושבת שהשיר הוא בעצם על נערה שיצאה עם מישהו והוא עזב אותה ושבר לה את הלב...זה לפחות מה שאני הבנתי מהשיר!

One Click Hil

New member
נראה לי

שהשיר מדבר על מישהי שהייתה מאוהבת באחד שפשוט גרם לה לסבל. כלומר, הוא לקח ממנה את כל הדברים הטובים שהיו לה והשאיר אותה לבד, ולא אכפת לו ממה שהוא גרם לה.

olsen cool

New member
אני בקושי מקשיבה למילים

העיקר שיש לזה קצב נורמלי והפזמון לא חוזר על עצמו כמו Beat Of My Heart

למעלה