עונה=)
שם:נועה שעה:00:10 מיקום: נדוש נוו חדר מחשב, אלא מה צבע תחתונים ברגע זה: אם אני אגיד את האמת אני לא אצא מזה בשלום...אה,שחור? השלם: (לא לפי השיר האמיתי) ואיך שלא אפנה(תיקון!) לראות...די אני לא יכולה כשזה כל כך יושב בול המילים המקוריות! אביא לך אבנים מה...מאיפה אני ארצה אבן אני לא יודעת חחח, אבן מלוטשת נחשב? מטיפני'ס! (אלילה אחרת שר הלפני "diamonds are a girl's best friend"=)) נושא לדיון: מוזיקה....אחחח, בחרת במיוחד בשבילי הא? לפני יומיים אמרתי שאם עיניים הן החלון לנשמה, מוסיקה היא המראה..(או שתנסחו את זה אך שבא לכם...מוסיקה משקפת את הבן אדם) ואין אין אין חיים בלי מוסיקה! music for the soul אז מה? לחפור על איזו מוסיקה אני אוהבת? אני אגיד רק את מה שמיוחד (כי כולם אומרים בדר"כ אני אוהב את כל סוגי המוזיקה, וחלק מוסיפים מלבד דכאון, אז אני אחסון את הבנאליות) אני אוהבת מוסיקה ישראלית מאוד, גם את הישנים יותר, ואני מאוד נוסטלגית גם בלועזית (תנו לי לקפוץ לחודש חודשיים לפיפטי'ז-סיקסטי'ז סטייל חלום אמריקאי) אפשר לומר בגלל שגדלתי על זה (מאבא) כל הנוסטלגיה גם העיברית וגם לא, וגם ג'אז זה מאבא=) אני מתה על זמרות soul ובלוז. מתה גם על פסקולי סרטים ואני נורא אוהבת דיסקים שלהם, ואם סרטים, אז כמובן של דיסני (אני דיסניהוליקית) ורק אני יודעת לשיר שירים של דיסני בכמה שפות (אקונה מטטה בספרדית נשמע בואניסימו!) וכמובן מילים יפות חשוב חשוב חשוב! ואם כבר מוסיקהובא לי הופעה של מרסדס בנד כבר!!!
טוב חפרתי שנים ואני יכולה עוד הרבה..אבל במקום פשוט נשים את שיר השבוע שלי! (למרות שהיו כמה, אף לא מילה, מולין רוז', הינך יפה
ועוד..) Generation- Emerson Hart (השיר של "חלום אמריקאי"
) ח-פ-י-ר-ה ויכולתי להמשיך עוד מלללא