פינה חדשה!

TEENAGER1

New member
פינה חדשה!

הרעיון בפינה זו הוא שכל פעם אני אקח שיר, ואחבר שאלון לפיו. כל שנותר לכם הוא - לענות
אתם כבר תבינו. והפעם בחרתי את... "צעיר לנצח". מקווה שתשתפו פעולה! שישמור אותך האל - האם אתם מאמינים? ויגשים משאלתך - אם היו מציעים לכם להגשים משאלה אחת, מה הייתם מבקשים? שתעשה בשביל אחר - ספרו על משהו גדול שעשיתם פעם בשביל אדם אחר והוא למענך - ספרו על משהו גדול שמישהו עשה פעם בשבילכם שתיגע בכל כוכב - האם אתם מתעניינים באסטרונומיה? ותטפס על כל שלב - מתי לאחרונה טיפסתם על סולם? שתישאר צעיר לנצח - האם הייתם רוצים להישאר צעירים לנצח? שתגדל להיות צודק - הייתם פעם בבית משפט? שתדע לראות את האור - האם בדרך כלל אתם משתדלים למצוא את הטוב בכל דבר? ולמצוא את האמת - אתם משקרים הרבה? בתוך החושך הגדול - אתם מפחדים מהחושך? שתמיד תהיה חזק - האם אתם מגדירים את עצמכם חלשים או חזקים (פיזית)? אל תשחק את המשחק - מהו משחק הילדות האהוב עליכם? שתישאר צעיר לנצח - כבר היה... שיהיו ידיך עסוקות - האם אתם עוסקים במלאכות יד כלשהן? וצעדיך מהירים - אתם אוהבים לרוץ? שיהיה ביתך יציב - כמה פעמים בחייכם עברתם דירה? מול רוחות השינויים - האם אתם מפחדים משינויים או נהנים מהגיוון? שבליבך תהיה שמחה - האם אתם אנשים שמחים בדרך כלל? וישירו את שירך - האם אי פעם כתבתם שירים? שתישאר צעיר לנצח - כבר היה... זהו
מקווה שאהבתם!

jonmv

New member
אני ראשון?

צעיר לנצח". שישמור אותך האל - האם אתם מאמינים? לא באל. צר לי לאכזב. אני מאמין באנשים, ביכולות שלי וביכולת של כל אחד לעמוד מול הקשיים הכי גדולים, לא בעזרת השם אלא בעזת עצמם! ויגשים משאלתך - אם היו מציעים לכם להגשים משאלה אחת, מה הייתם מבקשים? להיות מאושר 24/7. שתעשה בשביל אחר - ספרו על משהו גדול שעשיתם פעם בשביל אדם אחר? לא יכול לחשוב על משהו גדול, אבל אני משתדל כל יום לעשות לפחות משהו קטן. והוא למענך - ספרו על משהו גדול שמישהו עשה פעם בשבילכם. שתיגע בכל כוכב - האם אתם מתעניינים באסטרונומיה? כן. לפני 500 שנה לא הכירו את יבשת אמריקה ובכל זאת יצאו למסעות. אולי אנחנו לא מכירים עולמות אי שם? אולי זה טוב שאנחנו גם יוצאים למסעות? (חחח נשמע כמו ד"ר סוס).. ותטפס על כל שלב - מתי לאחרונה טיפסתם על סולם? לפני יומיים בעבודה. שתישאר צעיר לנצח - האם הייתם רוצים להישאר צעירים לנצח? לא. הייתי רוצה לקראת גיל 50 להתחיל לחזור אחורה בשנים, עד לילדות. :) שתגדל להיות צודק - הייתם פעם בבית משפט? לא. ולא קורץ לי להיות שם. שתדע לראות את האור - האם בדרך כלל אתם משתדלים למצוא את הטוב בכל דבר? תמיד, לא בד"כ. אני באופן כללי אופטימי. ולמצוא את האמת - אתם משקרים הרבה? ממש לא. בתוך החושך הגדול - אתם מפחדים מהחושך? בד"כ לא. חושך זה היעדר אור. בדיוק כמו שקוד הוא היעדר חום. שתמיד תהיה חזק - האם אתם מגדירים את עצמכם חלשים או חזקים (פיזית)? פיזית? לא חזק מספיק. שנתיים בחדר כושר. לא מספיק אל תשחק את המשחק - מהו משחק הילדות האהוב עליכם? לקלוע גוגואים לקופסאות נעליים.. שתישאר צעיר לנצח - כבר היה... שיהיו ידיך עסוקות - האם אתם עוסקים במלאכות יד כלשהן? מנגן על פסנתר נחשב? (כאן בפורום רמי קלינשטיין?) וצעדיך מהירים - אתם אוהבים לרוץ? אוהב? לא. יש אוטו. שיהיה ביתך יציב - כמה פעמים בחייכם עברתם דירה? בדיוק פעמיים. הפעמיים השנייה הייתה לצאת מהבית. מול רוחות השינויים - האם אתם מפחדים משינויים או נהנים מהגיוון? גיוון לא מפריע לי, אבל אני נהנה גם מהשגרה.. שבליבך תהיה שמחה - האם אתם אנשים שמחים בדרך כלל? תמיד. לא כבר היה משהו כזה? וישירו את שירך - האם אי פעם כתבתם שירים? אכן כן. גם הלחנתי כמה. מומלץ. תנסו. שתישאר צעיר לנצח - כבר היה... זהו מקווה שאהבתם! :) כן..

ענת 19

New member
אני שנייה...../images/Emo9.gif

שישמור אותך האל - האם אתם מאמינים? מאמינה בקב"ה. ויגשים משאלתך - אם היו מציעים לכם להגשים משאלה אחת, מה הייתם מבקשים? שבאמת כל מי שאני מכירה יהיה קודם כל בריא ומאושר. שתעשה בשביל אחר - ספרו על משהו גדול שעשיתם פעם בשביל אדם אחר אממ קצת קשה לספר את זה אבל מנעתי ממישהי לעבור אונס גלל שסיפרתי למי שהיה צריך לדעת. והוא למענך - ספרו על משהו גדול שמישהו עשה פעם בשבילכם הכרתי ילדה אחת מדהימה במקום שבו עשיתי שירות בשנה שעברה, היא אפשר להגיד שינתה אתי בהרבה מובנים ילדה מדהימה והיא עשתה בשבילי המון. שתיגע בכל כוכב - האם אתם מתעניינים באסטרונומיה? לא ממש פען אולי עכשיו כבר לא. ותטפס על כל שלב - מתי לאחרונה טיפסתם על סולם? אתמול פסח הזה... שתישאר צעיר לנצח - האם הייתם רוצים להישאר צעירים לנצח? לא אני חושבת שיש משהו מאוד טבעי בהתבגרות והזדקנות, זה חלק מן העולם ולא צריך ללכת נגד זה. שתגדל להיות צודק - הייתם פעם בבית משפט? עדיין לא למזלי. אבל זה גם יגיע בקרוב. שתדע לראות את האור - האם בדרך כלל אתם משתדלים למצוא את הטוב בכל דבר? כן, יש כאלה שיגידו שאני בן אדם אופטימי, אבל אני לא בטוחה בזה תמיד. ולמצוא את האמת - אתם משקרים הרבה? לא אני שונאת שקרים. בתוך החושך הגדול - אתם מפחדים מהחושך? כבר לא. אני חייבת להגיד שעד כיתה ח' הייתי מתה מפחד מחושך ותמיד הייתי ישנה עם אור ודלת פתוחה עד שיום אחד הרגלתי את עצמי לסגור את הדלת וזה עבר. שתמיד תהיה חזק - האם אתם מגדירים את עצמכם חלשים או חזקים (פיזית)? אני לא כ"כ חזקה. אל תשחק את המשחק - מהו משחק הילדות האהוב עליכם? גומי נורא אהבתי גומי. שתישאר צעיר לנצח - כבר היה... שיהיו ידיך עסוקות - האם אתם עוסקים במלאכות יד כלשהן? אני סורגת כיפות, סוודרים, צעיפים... וצעדיך מהירים - אתם אוהבים לרוץ? לא! אני אוהבת לנהוג באוטו. שיהיה ביתך יציב - כמה פעמים בחייכם עברתם דירה? פעם אחת כלומר כרגע זו הדירה השנייה בחיי. מול רוחות השינויים - האם אתם מפחדים משינויים או נהנים מהגיוון? תלוי במה, אבל בד"כ אני מפחדת מאוד לפני שינוי באמת מפחדת אבל כשזה מגיע לזה אני ניהנת. שבליבך תהיה שמחה - האם אתם אנשים שמחים בדרך כלל? כן לחלוטין אני נורא אוהבת לצחוק ולחייך. גם אם זה לפעמים נורא חסר טאקט... וישירו את שירך - האם אי פעם כתבתם שירים? כן תמיד, ואני גם שרה זה החיים שלי. שתישאר צעיר לנצח - כבר היה...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo204.gifרעיון מקסים../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

שישמור אותך האל - האם אתם מאמינים? לא ויגשים משאלתך - אם היו מציעים לכם להגשים משאלה אחת, מה הייתם מבקשים? משפחה, בעל אוהב ותינוק משלי שתעשה בשביל אחר - ספרו על משהו גדול שעשיתם פעם בשביל אדם אחר לקחתי על עצמי אשמה מסויימת וקיבלתי עונש מאוד כבד עליה והוא למענך - ספרו על משהו גדול שמישהו עשה פעם בשבילכם אמא שלי העניקה לי אחות קטנה
שתיגע בכל כוכב - האם אתם מתעניינים באסטרונומיה? מאוד ותטפס על כל שלב - מתי לאחרונה טיפסתם על סולם? רגע....לפני רגע
שתישאר צעיר לנצח - האם הייתם רוצים להישאר צעירים לנצח? הלוואי שזה היה אפשרי שתגדל להיות צודק - הייתם פעם בבית משפט? לא שתדע לראות את האור - האם בדרך כלל אתם משתדלים למצוא את הטוב בכל דבר? משתדלת למרות שלפעמים זה קשה... ולמצוא את האמת - אתם משקרים הרבה? רק שזה עיניין של חיים ומוות (כמו שאומרים: "חיים ומוות ביד הלשון") בתוך החושך הגדול - אתם מפחדים מהחושך? פעם פחדתי, היום כבר לא... שתמיד תהיה חזק - האם אתם מגדירים את עצמכם חלשים או חזקים (פיזית)? חלשה, אבל אם מישהו ינסה לפגוע בי אז אני יעשה פתאום חזקה לרגע... אל תשחק את המשחק - מהו משחק הילדות האהוב עליכם? גומי!!!
שתישאר צעיר לנצח - כבר היה... אמן שיהיו ידיך עסוקות - האם אתם עוסקים במלאכות יד כלשהן? נגינה נחשב? וצעדיך מהירים - אתם אוהבים לרוץ? לאאאאא.... שיהיה ביתך יציב - כמה פעמים בחייכם עברתם דירה? 4 פעמים מול רוחות השינויים - האם אתם מפחדים משינויים או נהנים מהגיוון? אם זה בעבודה אני דיי מפחדת...בחיים אני פתוחה לשינויים וגם נהנת מהם.. שבליבך תהיה שמחה - האם אתם אנשים שמחים בדרך כלל? מאוד..לפעמים יותר מידיי וישירו את שירך - האם אי פעם כתבתם שירים? כן שתישאר צעיר לנצח - כבר היה... אמן

TEENAGER1

New member
עכשיו תורי... ../images/Emo9.gif

שישמור אותך האל - האם אתם מאמינים? כן ויגשים משאלתך - אם היו מציעים לכם להגשים משאלה אחת, מה הייתם מבקשים? שאנשים יפסיקו למות בגלל מלחמות, פיגועים, תאונות דרכים וכו' אלא רק משיבה טובה שתעשה בשביל אחר - ספרו על משהו גדול שעשיתם פעם בשביל אדם אחר בשביל אנשים שאני אוהבת וקשורה אליהם אני מוכנה להשקיע הרבה.. לפני שבוע וחצי היה לחברה שלי ממש טובה יומולדת, זה היה בפורים אז היה חופש, נסעתי אליה בטרמפים בסביבות 22:00 עם עוגה ובלונים ומתנות שהכנתי לה, והחיוך על הפרצוף שלה היה פשוט מחמם את הלב והוא למענך - ספרו על משהו גדול שמישהו עשה פעם בשבילכם אותה חברה הלכה איתי להופעה של זמר שהיא לא אוהבת ואני כן, כאשר אם היא לא הייתה הולכת איתי - היה אסור לי ללכת (אסור לי לבד) שתיגע בכל כוכב - האם אתם מתעניינים באסטרונומיה? מאוד
ותטפס על כל שלב - מתי לאחרונה טיפסתם על סולם? בטיול השנתי לאילת עשינו מסלול עם סולמות, לפני חודש בערך שתישאר צעיר לנצח - האם הייתם רוצים להישאר צעירים לנצח? לא, התבגרות זה תהליך טוב ובריא, אבל אם אפשר הייתי רוצה לחזור לפעמים לתקופות מסוימות..
שתגדל להיות צודק - הייתם פעם בבית משפט? כן, אבל רק בביקורים שתדע לראות את האור - האם בדרך כלל אתם משתדלים למצוא את הטוב בכל דבר? מאוד משתדלת, זה עושה את החיים הרבה יותר טובים ומאושרים, כמובן הכל במידה - לא להתעלם מהמציאות שיש בה דברים קשים, אבל כן לנסות לא להתעצבן מכל דבר קטן בחיים ולמצוא את האמת - אתם משקרים הרבה? רק במקרים מיוחדים בתוך החושך הגדול - אתם מפחדים מהחושך? כן, לא מסוגלת לישון בחדר חשוך, אלא אם כן מישהו ישן איתי ואז אין לי בעיה שתמיד תהיה חזק - האם אתם מגדירים את עצמכם חלשים או חזקים (פיזית)? אני חלשה
ולפני דקות ספורות קיבלתי הוכחה לכך.. סחבתי שקיות מהחנות וכמעט התמוטטתי בדרך
אל תשחק את המשחק - מהו משחק הילדות האהוב עליכם? אהבתי מאוד ואני עדיין אוהבת חבל וגם קלאס שתישאר צעיר לנצח - כבר היה... שיהיו ידיך עסוקות - האם אתם עוסקים במלאכות יד כלשהן? די הרבה למען האמת - חריזה, סריגה, נגינה(נחשב?) ועוד ועוד... וצעדיך מהירים - אתם אוהבים לרוץ? שונאתתתת לרוץ!! שונאת! שיהיה ביתך יציב - כמה פעמים בחייכם עברתם דירה? אף פעם! מול רוחות השינויים - האם אתם מפחדים משינויים או נהנים מהגיוון? אני מתרגשת לקראת כל שינוי משמעותי בחיים, ומסתקרנת לראות מה יהיה, לא מפחדת בדרך כלל שבליבך תהיה שמחה - האם אתם אנשים שמחים בדרך כלל? משתדלת מאוד וישירו את שירך - האם אי פעם כתבתם שירים? כן, למגירה בעיקר שתישאר צעיר לנצח - כבר היה... זהו

jonmv

New member
לכל מי שרושם - נגינה

קודם כל אין "מלאכת יד" טובה יותר מנגינה לדעתי. נגינה זה לא רק טכניקה, אלא יש לזה גם משמעויות.. וחוץ מזה... מה זה שכולם מנגנים פתאום??! על מה?? :)

TEENAGER1

New member
גם אני פסנתר../images/Emo9.gif

וזה ממש לא פתאום, כבר כמה וכמה שנים.

ענת 19

New member
מסכימה איתך!

כן, זה באמת מוזר שכולם מנגנים פה פתאום.. אבל למה לא אני אומרת...

אני...../images/Emo9.gif

שישמור אותך האל - האם אתם מאמינים
מאמינה בחופש הבחירה שקיבלנו.. ובכוחות הפנימיים של כל אחד מאיתנו. ויגשים משאלתך - אם היו מציעים לכם להגשים משאלה אחת, מה הייתם מבקשים
להיות תמיד מאושרת ומוקפת באהבה
שתעשה בשביל אחר - ספרו על משהו גדול שעשיתם פעם בשביל אדם אחר
אממ.. כשהייתי בתיכון התנדבתי למועצת התלמידים וכשהיה האסון בקוסובו הייתי אחראית על פרויטק איסוף מזון ובגדים כדי לשלוח לשם.. מעבר לזה בדרך כלל אני עושה בשביל אחר הרבה לפני שאני עושה בשביל עצמי (וזה לא בהכרח דבר טוב...) והוא למענך - ספרו על משהו גדול שמישהו עשה פעם בשבילכם
אמממ.. כשנפצעתי בטירונות משהיא מהמחלקה שלי שהייתי איתי חבשה לי את האצבע בת.א ו"הצילה" את הזרת שלי...
חשוב לציין שזה היה ממש מגעיל לראות את הזרת כמו שהיא הייתה ולכן היא ממש גיבורה שהיא הצליחה להסתכל ולחבוש... שתיגע בכל כוכב - האם אתם מתעניינים באסטרונומיה
לא ממש.. ותטפס על כל שלב - מתי לאחרונה טיפסתם על סולם
כשעברתי דירה.. לפני כמה חודשים שתישאר צעיר לנצח - האם הייתם רוצים להישאר צעירים לנצח
בטח! צעירה בנפשי.. שתגדל להיות צודק - הייתם פעם בבית משפט
כן שתדע לראות את האור - האם בדרך כלל אתם משתדלים למצוא את הטוב בכל דבר
כמובן! זו הדרך הטובה ביותר להתקדם ולהתפתח.. ללמוד מכל דבר ולהבין שהכל לטובה! ולמצוא את האמת - אתם משקרים הרבה
מה פתאום?! בתוך החושך הגדול - אתם מפחדים מהחושך
לא שתמיד תהיה חזק - האם אתם מגדירים את עצמכם חלשים או חזקים (פיזית)
עדינה...
אבל חשוב לציין שהייתי במסלול קרבי בצבא כחצי שנה! אל תשחק את המשחק - מהו משחק הילדות האהוב עליכם
ברביות
שתישאר צעיר לנצח - כבר היה... שיהיו ידיך עסוקות - האם אתם עוסקים במלאכות יד כלשהן
אומנות וציור (לעיתים..) וצעדיך מהירים - אתם אוהבים לרוץ
לפעמים.. לא כשמכריחים אותי.. שיהיה ביתך יציב - כמה פעמים בחייכם עברתם דירה
4.. בקרוב 5.. מול רוחות השינויים - האם אתם מפחדים משינויים או נהנים מהגיוון
אני חושבת ששינוי זה דבר מעולה.. יכול להיות נהדר.. אבל אני שנאת את ההתחלה החדשה.. שבליבך תהיה שמחה - האם אתם אנשים שמחים בדרך כלל
משתדלת... וישירו את שירך - האם אי פעם כתבתם שירים
לא.. השיר הטוב היחיד שכתבתי היה אחרי שיצחק רבין נרצח. שלחתי אותו עם מכתב ללאה והיא החזירה לי תשובה... זה היה מאוד מרגש...
שתישאר צעיר לנצח! יומטוב

למעלה