פינה חדשה!

פינה חדשה!

מקווה שהיא תהיה קבועה... פינת ההעתקות מפורום אואזיס הישראלי בהייד פארק! כמה מקוריים אנחנו [: ובכן... נתחיל ב-זה! נואל יורד חזק על המעריצים של אואזיס http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment...-name_page.html 14 December 2005 YOU'RE A LOAD OF NUMPTIES Oasis Noel's had it with fans Beverley Lyons And Cath Bennett NOEL GALLAGHER has issued a warning to Oasis fans - don't approach me unless you are well prepared. The outspoken rocker, who plays the first of two sell-out gigs at Glasgow's SECC tonight, is fed up with numpties who accost him in the street. He claims they rarely have pens for signatures and often struggle to operate a simple camera. He ranted: "I don't like having my picture taken with them because half our fans are too dopey to use a camera. "I've already wasted hours of my life on idiots with cameras in their hands who can't even work the flash. "Then there are the ones that come you to you and say 'Can I have your autograph?' You say 'Yeah, go on then', then you get 'I haven't gota pen.' Well, you know, that's like turning up for a football match with no boots." The 38-year-old added: "I do get upset when people give me bus tickets to sign. "I don't mind album covers, but if you're gonna come up with a bit of fag packet and ask me to sign it, I'll tell you to go and buy an album." Noel laid into his fans during a chat with Northsound 1 DJ Al Lorraine, ahead of the group's gig at Aberdeen's AECC on Monday. And he draws a very clear line between himself and the Oasis faithful. He said: "We have this relationship where they buy the records and I make the records for them to buy. Do I want to be anybody's friend? Not really." Noel confirmed Oasis's next single will be The Boy With The Blues, a song penned by brother Liam.But fans will have to wait until May to get their hands on it. He said: "We're going to try to do a one-off single, which is a track that was left over from these album sessions. "If it doesn't get put out now, it probably won't go on the next one, but it's a great song." Since ditching drummer Alan White, Oasis have added Ringo Starr's son Zak Starkey to the band.Noel refused to compare the two, but, with a total lack of modesty boasted: "Honestly, I'm better than both of them." #You can hear the full interview on The Sunday Session, 7-10pm, on Northsound 1, 96.9FM across the north east of Scotland (אם אתם רוצים תרגום אז תגידו)

joshua2

New member
בוהנה את כזו רקובה

לאיזה רמה של נחיתות כבר אפשר להגיע יאללה לא מספיק שהפורום שלכם מלא בילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם ולא מכירים בכלל את הלהקה, אתם עוד גונבים אשכולות מרוב שאתם כאלו לא מקוריים וחסרי מעוף ועלובי נפש ואין לכם מה להציע..... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תרשי לי לגחך יאללה לכו תתבגרו בשקט ותחזרו

חח איזה חמוד

זה אתה שאירגן את המסיבה בפרילנד, נכון? [: אפילו שאתה קצת מעוצבן וכועס עכשיו... כ-ב-ו-ד!!!!!! ממש התלהבתי ששמעתי שאתה הולך לעשות את המסיבה הזאת, חבל שאני באמת דיי קטנה בשביל דברים כאלה. תשמע, דבר ראשון, אם שוטטת הרבה בפורום הייד פארק, תראה שאני ממייסדי הפורום הזה, ולא רק, אני גם מנהלת משנה שם!! ובכן...הימים עברו חלפו, וגם האנשים שם התחלפו, והיחס שם נהיה מגעיל (לפחות כלפיי) אז נאלצתי לעזוב. בכל מקרה, אני עדיין ממשיכה לקרוא בפורום כי לדעתי כן יש שם יציאות טובות לפעמים וכן יש שם דיונים מעניינים ושווים. פשוט היחס אליי היה מגעיל אז כבר לא שווה לכתוב שם. בכל מקרה, אם זה מקומם אותך שאנחנו מעתיקים מהפורום...אז יכול להיות שאני אפסיק, אל תדאג
אה, ובקשר למסיבה שלך- אני בת 16 וחצי עם תעודת זהות, יכול להיות שדווקא כן יכולתי להיכנס...אבל היו לי כמה מכשולים בדרך שמנעו ממני לבוא למסיבה השווה הזאת
-אני לא מכירה את ת"א -זה היה בלילה -אני גרה בנגב
-לא היה לי עם מי לבוא -אבא ואמא -אני לא מרבה לשתות אלכוהול (חוץ מוודקה מלון) מספיק טוב בשבילך???? תמשיך לכתוב כאן[:

oasisssss

New member
אייל נכון?

תראה, המסיבה שלך בפרילנד באמת שווה הערכה. כמו כן כל הדיבורים שלך על פיתוח מודעות ללהקה הזו בארץ, אבל זה בחיים לא יקרה כמעריצים בני 20+ מתנהגים ככה בפורומים. זה ילדותית וחסר טעם. כמוך גם אורית רצתה להביא מודעות, אז מה אם זה לילדים בני 13-17? זה כ"כ כואב לך שגם נוער אוהב את אואזיס? אם אואזיס יבוא לארץ אחרי הכל הקהל יהיה מורכב גם מהם, והנוער הוא מרכיב חשוב בקניית האלבומים והמודעות ללהקה. וככה זה גם באנגליה, כשהייתי בהופעה מסביבי היה קהל גילאים 12-50+ ולא רק אנשים בני 20 שמתלהבים מכמות הבירה שהם יכולים לדחוף ביום. אני מאוד מעריכה את הכבוד שלך לקהל ואת הרצון לפתח לאואזיס יותר מודעות בארץ ולפתוח אתר ישראלי וכל זה, אבל כשאתה בא וכתב דברים כאלה אתה דיי יורה לעמך ברגל. ד"א אני מיצימיצי מהיידפארק, שלום

ALiCiA SpInNeT

New member
...

עם צורת דיבור כזו לא יזיק לך ללמוד מהעצות שלך, בכל הנוגע להתבגרות.

WonderwallX

New member
איזה חמווווד

תגיד אתה באמת שאתה חושב שאתה משהו? פאק יא מסכן אתה בן 26,לא תמצא עבודה,חברה וחיים ותפסיק לטייל באינטרנט בפורים של ילדים בני עשרה,אתה אומר שאנחנו מסכנים? אז תאר לעצמך כמה כואב להיות אתה.......אוווץ' איכס אני רואה אותך ובא לי לבכות מצחוק.

joshua2

New member
בוהנה אתה כזה מטומטם

דבר ראשון אני לא מסתובב בפורום הזה, פירסמתי פה 2 הודעות בלחץ... אני לא ימשיך לרדת לרמה הנמוכה שלך...

ALiCiA SpInNeT

New member
מעריכה את הניסיון להחיות את הפורום

הזה, אבל מן הראוי שתבקשי את רשות המשתתפים בפורום ההוא.

joshua2

New member
חברה דיברתי עם המנהלת

אני מצטער על מה שרשמתי, לא התכוונתי להעליב אף אחד, וזה שאתם יותר צעירים זה לא אומר שאתם לא צריכים להנות מהלהקה הזו, הייתי קצת כעוס וזה קורה, הלוואי שהרבה מהנוער במדינה הזו היה שומע בגיל כ"כ צעיר כזו מוזיקה איכותית ולא את כל הזבל הזה שיש בטלויזיה, כוכב נולד וכל החרא הזה באםטיוי....כבוד חברייה כבוד פעם הבאה שיהיה ערב אני אדבר עם המנהלת של הפורום הזה לפני ונראה איך אפשר לארגן את זה שתגיעו חבל שתפסידו את זה גם לכם מגיע להנות יישר כוח

יכול להיות שהוא דיבר עליי

אני מנהת משנה בפורום הייד פארק והוא באמת שלח לי מכתב התנצלות מכובד...

למעלה