פינה חדשה!!!!!!!!!!!!!

אסף1986

New member
פינה חדשה!!!!!!!!!!!!!

והיא (בהשראת טל צוראל): יוגש בכל פעם ציטוט נבחר מאיזשהו שיר, מכל סוג שהוא, ועליכם לגלותו!!!! ונתחיל במשהו קליל: "תנין קטן אבל זריז את קצה זנבו הבריש ומים לכל צד התיז וניצוצות זהב הבזיק!"

Hbentzur

New member
אתה ממציא לגמרי! ../images/Emo6.gif

על איזה תמין אתה מדבר?! אתם לא תאמינו את מי פגשתי היום בתחנה המרכזית- אז אני אתן לכם רמז... יש לו מקטרת, מגפי בוקרים ואמממ קוראים לו סבא. כן כן, לא אחר מאשר גידי! לא זיהיתי אותו בגרוש, שמעתם פעם על קאובוי סבא עם ראסטות?!

Hbentzur

New member
תמין = תנין

למרות שפעם שמעתי שתמינים שווים יותר מתנינים, כי הם נדירים יותר כמובן. אבל מה זה בעצם משנה... מתי כבר יצא לי לקנות תמין או תנין?!

Ofer Tal

New member
הדר , יכול להיות

שפגשת את זה אשר לא נפגש מעולם , העונה לשם "הירש"? ראסטות?! לא!!!!!!!! הוא כבר לא זקן!!!!!!!!!!!!!! אבל כל זה לא משנה, כי הוא פשוט נ-ע-ל-ם...

עווומר

New member
אספי!

אסף אתה באמת ממציא שירים... ואם כבר מדרים על שירים אתה יכול לכתוב לי תמילים של כשאלוהיןם ברא את הנובלס!?

אסף1986

New member
חבר'ה, אני מבקש קצת מאמץ

נסו ללכת לכיוון לא שיגרתי, להיזכר בילדות שלכם (הייתי אומר לשאול את האחים הקטנים, אבל הם כבר לא אוהבים לראות דברים תמימים...) אולי לצעירים מביניכם זה יהיה בעייתי קצת, אבל אני בטוח שלפחות פעם אחת ראיתם... וזה היה רמז עבה.... השיר קיים. אני לא מרגיש מספיק פיוטי כדי להמציא דבר גאוני כ"כ..

זה השיר של....

הסדרה מטומטמת הזאת מערוץ אחד....נכון??? וואי שכחתי איך קוראים לה...תגיד לי אם אני מתקרב ואז אני אתאמץ להיזחר בשמה

מיכלו1

New member
מאיפה זה...

עקב כך, יש זרעים טובים שמקורם בצמחים טובים, וזרעים רעים, אשר מקורם בצמחים רעים. אסף- אני יודעת שאתה יודע מה זה... אל תהרוס....

oribanana

New member
הנה עוד אחד....

"הכד על ראשה ובתוכה עכביש פתאום......." איזה שיר זה.... תופים תופים....!!

למעלה