cami y luly
New member
פינה חדשה (?)
שם הסרט: ריקוד צמוד עלילה: נערה בת 17 רוקדת בלט. היא מחליטה שהיא רוצה להתקבל לבי"ס לריקוד והיא משביעה את אמא שלה שתגיע למבחני קבלה. אמא שלה לא מצליחה להגיע והיא מאוד כועסת עליה ולא מצליחה במבחן. בזמן שהיא נבחנה אמא שלה עברה תאונת דרכים ומתה אז היא עוברת לגור עם אבא שלה. היא עוברת לבי"ס אחר ועוזבת את החברות שלה אבל היא מכירה שם אנשים חדשים ומוצאת לעצמה חבר חדש שעוזר לה להגשים את חלומה. *****
שם הסרט: הארי פוטר והאסיר מאזקאבן עלילה: הארי פוטר (דניאל רדקליף) בא אלינו עם הסרט השלישי בסידרה. הסרט מתחיל בבית של הדרסלים והארי מנפח את דודה מארג` ומעיף אותה לשמים. הוא בורח ובעזרת האוטונוס מגיע לקלחת הרותחת. משם הוא נוסע להוגוורטס ואין לי כוח לספר את שאר הסרט אז תסתכלו בעצמכם! חחח *****
שם הסרט: מרי פופינס עלילה: בבית משפחת באאנקס יש שני ילדים שובבים מאוד וכבר החליפו 6 אומנות ב-4 חודשים. מרי פופינס מגיעה מהשמיים עם מטרייה ומתקבלת לעבודה. הילדים מאוד אוהבים אותה וחווים איתה חוויות לא מהעולם הזה. ברט, חבר של מרי פופינס, גם מביא את הילדים לעולם הדימיון. למרות שהסרט ישן הוא ממש מומלץ! **** יום שישי החלטתי בנונשנלט שבא לי לראות את הארי פוטר החדש שיצא ביום חמישי אז נסענו אני, אחותי וההורים שלנו. בקולנוע פגשנו כמה שכנים שלנו שם באו לראות את הסרט, איזה עולם קטן... חחחח שירת הסטיקר של הדג נחש ואהובה עוזרי: דור שלם דורש שלום תנו לצה"ל לנצח עם חזק עושה שלום תנו לצה"ל לכסח אין שלום עם ערבים אל תתנו להם רובים קרבי זה הכי אחי גיוס לכולם, פטור לכולם אין שום ייאוש בעולם יש"ע זה כאן נ נח נחמן מאומן No Fear, משיח בעיר אין ערבים אין פיגועים בג"ץ מסכן יהודים העם עם הגולן העם עם הטרנספר טסט בירכא חבר, אתה חסר הקדוש ברוך הוא אנחנו בוחרים בך בחירה ישירה זה רע הקדוש ברוך הוא אנחנו קנאים לך ימותו הקנאים כמה רוע אפשר לבלוע אבא תרחם אבא תרחם קוראים לי נחמן ואני מגמגם כמה רוע אפשר לבלוע אבא תרחם אבא תרחם ברוך השם אני נושם מדינת הלכה - הלכה המדינה מי שנולד הרוויח יחי המלך המשיח יש לי בטחון בשלום של שרון חברון מאז ולתמיד ומי שלא נולד הפסיד חברון עיר האבות שלום טרנספר כהנא צדק CNN משקר צריך מנהיג חזק סחתין על השלום תודה על הבטחון אין לנו ילדים למלחמות מיותרות השמאל עוזר לערבים בגין טוב ליהודים פושעי אוסלו לדין אנחנו כאן הם שם אחים לא מפקירים עקירת ישובים מפלגת את העם מוות לבוגדים תנו לחיות לחיות מוות לערכים כמה רוע אפשר... לחסל, להרוג, לגרש, להטעות להדביר, להסגיר, עונש מוות, NO FEAR להשמיד, להכחיד, למגר, לבער הכל בגללך, חבר ~*הציטוטיישן של שירי*~ רקע לפינה: היה לי מאוד משעמם בשיעורים אז פתחתי פינה כזאת על השולחן והתחלתי לרשום בה משפטים מצחיקים שהמורים אומרים. הפינה מלאה במשפטים מצחיקים וכל פעם שמורה אומרת משפט שמתאים לפינה אני מוסיפה את המשפט הזה. כל הזכויות שמורות לשאולה אדומה אוכלת מלפפון כתום. מורה: רונית מקצוע: לשון והבעה המשפט: עוד לא אמרת שום דבר חכם השנה רקע למשפט: רונית אוהבת לרדת על ילדים מתחכמים ואייל כזה צוחק כל הזמן על כל מיני דברים אז היא ירדה עליו.. חחח (היה מיקרה גם שהיא רדפה אחרי תלמיד בינסיון "להרוג" אותו כי הוא שאל אותה איזה משהו.. חחח) המשפט 2: שתהיה לך תרומה משמעותית, תפתח את הפה רקע למשפט 2: ב-12.5.2004 שוב אייל התחצף לרונית והיא ירדה עליו. המשפט 3: זה מעניין. כשלא צריך, אתם חושבים. שכן צריך, אתם משאירים את המוח בבית רקע למשפט 3: כניראה סתם היינו קצת עייפים (בוקר, מה היא רוצה ממנו) ולא היה לאפחד כוח לענות... מורה: דגנית (סופר) מקצוע: מוזיקה המשפט: אני מאוד מנסה להידבר פה רקע למשפט: הכיתה הפריעה ולה כמובן יש בעיות בשפה העברית... חחחחח המשפט 2: בהחלט, זה יעזור לך ויעזור לנו רקע למשפט 2: ב-31.5.2004 לירון ביקשה לצאת להירגע ולדגנית היה מה להגיד על זה... מורה: תמר (בוטא) השרמוטה מקצוע: ערבית המשפט: יש הרבה כמו-כמו רקע למשפט: היא בדקה ש"ב וכולנו כמובן העתקנו מנטע אז היא ראתה שיש משפטים דומים ואמרה משפט בעיברית קלוקלת. המשפט 2: אתה לפתוח עמ`.. רקע למשפט 2: ב-13.5.2004 תמר הוכיחה לנו חד משמעית (שוב) שהיא לא יודעת עברית. מורה: קולט מקצוע: מורה מחליפה לתרבות-ישראל המשפט: "תצא בחוץ!" רקע למשפט: קולט אמרה את זה דור או לאייל (לא זוכרת) כשהיא היתה מעוצבנת. משפט 2: "מי זוּ?" רקע למשפט 2: כשקולט אומרת "זו" היא מבטאת את זה כמו Zoo במקום Zo והיא אומרת את המשפט שהיא מקריאה שמות ושהיא לא מזהה לפי השם. מורה: גליה מקצוע: אנגלית המשפט: "I´m was so exciting!" רקע למשפט: גליה ניסתה לתת לנו דוגמה למשהו ובמקום להגיד "אני כל כך מתרגשת" היא אמרה "אני כל כך מרגשת". את הטעות הזאת מצאה שיר. את המשפט הזה היא אמרה בתחילת השנה. מסקנה: כל המורות לא יודעות עברית!! שושי, האם רמזת שזוּ הפינה החדשה שילי?
מתה עלייכם!!!