פינה חדשה....

פינה חדשה....

אני גאה לפתוח פה פינה חדשה..... הפינה היא פינת הגעגועים לשי מלילי.... כידוע לכם שי עזב אותנו לטובת ארה"ב לתקופה של שלושה שבועות. ולכן כל מי שמתגעגע ורוצה לכתוב לו משהו, מוזמן לעשות את זה בשירשור הזה. אני אדאג לזה שהוא כבר יכנס לפורום ויראה את ההודעות שלכם....

דרך אגב....

לניר יש ציפורן חודרנית, אז מי שרוצה לכתוב לו שיר, מכתב החלמה או פרוזה קצרה יכול גם כן לשרשר את זה פה....

המלילי

"אם אין אני לי מלילי"- על פי אורי נהרי הוצאת "עלי גת" היו היה בגבעה חמדמדה יישוב הנקרא מליליה . במליליה היו הרבה מלילים ,המלילים גבוהים בעלי מסה עם תלתלים זהובים ונעלי בלנסטון. המלילים נוהגים לישון כמו דובים,כאשר הם עובדים הם קמים ב5 לפנות בוקר ועיסוקם הוא גדיד תמרים כלומר המלילים הם גדידים אשר חרוצים במלאכתם . אחרי הגדיד המלילי הולך לישון שנת צהריים כי הוא עייף כלומר זקן ,כאשר המלילי קם מהשנ"צ הוא עולה על חמור ורוכב להר בכדיי לנסות להעביר ערכים כמו אהבת התמר וכדומה ,לאחר העברת הערכים המלילי ממלמל בטלפון שעות וזהו עיסוקם המשני של המלילים לדבר כל היום בטלפון ולכן הם עסוקים מאוד כאשר המלילי מסיים את דיברו בטלפון הוא עולה על חמורו ויורד בדרכך תלולה לביתו הבנוי מחדר אחד ובו שירותים מטבחון מזגן ומיטה אנו למדים מהמלילים שהם לא צורכים הרבה דברים כלומר הם חסכוניים ולא מפונקים ואלו היו 60 דק' על המלילי כל אדם היודע מידע נוסף על המלילי ומקורו מוסמך יכול לכתוב המשך . ביביליוגרפיה:דמיון מפותח של נהרי המלך,מוח עצום מאת אבן תימן. מלילי שהות נעימה בארה"ב

היי חבר'ה

מה קורה? תודה על פינת הגעגועים... אני מקווה שהכל בסדר.... שיהיה יום מעולה וכריסמס שמח לכולם

טליבנה

New member
לניר...

"לניר יש ציפורן חודרנית ברגל, ומאז חייו הפכו להיות בזבל. אל תדאג חבר אנחנו איתך.. נממן את הניתוח בישבילך....." באהבה..

למעלה