פינה חדשה

a k c

New member
פינה חדשה../images/Emo26.gif

השבוע שלי זו מעין פינת "המשך" לפינה של הילה:"שרשור חיובי"...
רק שהפעם זה על איך עבר השבוע שלכם? בדרך כלל אני אפתח את הפינה במוצ"ש, אבל היום זה חד פעמי
יום ראשון- יום שני- יום שלישי- יום רביעי- יום חמישי- יום שישי- ---------- יום שבת- ---------- סיכום השבוע שלי:

a k c

New member
../images/Emo109.gifשכחתי לציין!!!

מותר (ורצוי
) לציין דברים שליליים שקרו לכם...

a k c

New member
../images/Emo109.gifועכשיו עונה../images/Emo26.gif

יום ראשון- היה שיעור כדורעף והיה ממש כיף (כרגיל
), וגם לא היו שיעורים שזה בכלל טוב לימים מחורבנים שכאלה
|הדגשיום שני- היה חוג תיאטרון ולא הייתי במיטבי
, מממ.... נתנו לי פוללללללללל שיעורים
יום שלישי- היה סייור במפעלי יממלח
אויישש היה כל כך מצחיקק (אבל משעמם...בעע|חבול)וחזרנו מוקדם הביתה, והיה חוג כדורעף והפסדתי במשחק
יום רביעי- היה יומולדת לאמא שלי אבל חוצמזה- קקי יום
המורה ה@@#$%$^^ שלי הורידה לי נקודות במבחן על שטויות!!!!! כוסיימימימיייימא שלה!!! והיו עוד כל מיני דברים גרועים שאני לא אפרט...
יום חמישי- היה דווקא יום נחמד חוצמזה שהודיעו לנו שיש לנו בוחן דיי גדול במתמטיקה ביום שני, וההייתי אמורה לצאת לטיול אבל עושים יומולדת לאמא שלי אז אני לא יוצאת
אחרי הצהריים היה חרא יום שישי- ---------- יום שבת- ---------- סיכום השבוע שלי: בהתחלה סבבה ובסוף: קקיפיפי
נקווה לימים טובים יותר...

Sqaure One

New member
וואי זה דורש זכרון.

אני לא טוב בזה.. אבל אני אנסה: יום ראשון- אחרי סופ"ש מושלם הגעתי לבסיס כולי מאושר, הבסיס כמובן הצליח לעצבן אותי ואז הייתי מבואס טילים כל היום
, ישנתי בבסיס גם. יום שני- אוחח איזה יום מעצבן זה היה
הגעתי ממש מאוחר הבייתה מהבסיס, הלכתי תהדר, קיבלתי ברכה קיטשית וחמודה ומתנה שכולם אומרים לי שהיא ממש מכוערת
. אבל הדר מכריחה אותי לשים אותה. יום שלישי- שוב יום מעצבן בבסיס, ביציאה הבייתה היה חפץ חשוד, אח"כ פקק בגלל תאונה.. במקום להגיע הבייתה בשעה 17:00 הגעתי רק ב 18:45.. אח"כ הלכתי לחבר והיה לי הכי כיף בעולם
יום רביעי- כל הטייסת שלי הלכה לאילת, אני נשארתי בבסיס, לעבוד
, אבל לא אמרו לי שתהיה כ"כ הרבה עבודה
. כרגיל, כן כן, יום מעצבן. יום חמישי- הוא התחיל רע, בעיות עם הבנק, מצב רוח בירידה רצינית, אבל עכשיו יש יומולדת לאמא ואח"כ ממש בא לי לעשות משהו
לא יודע עדיין מה. אבל אסור לי לבזבז כסף, הבנקאית לא מרשה
ביי ביי דיסקים, ביי ביי ג'אנק פוד
. מחר ומחרותיים, עובדים

ליטול B

New member
עונה../images/Emo9.gif

יום ראשון-למדתי למבחן יום שני- עשיתי מבחן+למדתי למבחן יום שלישי- למדתי למבחן +מסיבה לחברה יום רביעי- עשיתי מבחן ונחתיי
יום חמישי- סתם התבטלתי בבית
וראיתי סרט
יום שישי- ---------- יום שבת- ---------- סיכום השבוע שלי:היו שבועות יותר טובים! התחיל רע נגמר בסבבה+

adida12

New member
טוב..../images/Emo122.gif

יום ראשון- יום סבתא
יום שני- חברה באה אליי...ואז הלכנו לספריה ועבדנו להיסטוריה... יום שלישי- נפגשתי עם אותה חברה בספריה...עבדנו המון...חסרתי הבייתה ועד 1 וחצי בלילה לא גמרתי את העבודה...(ועד עכשיו היא לא גמורה) יום רביעי- סדנת התמודדות....היה ממש נחמד ומגבש..הרבה יותר טוב משחשבתי שיהיה... ובאמת..רוב הזמן נהניתי..בעיקר מהאנשים... ואז המוןן עבודה בהיסטוריה יום חמישי- סדנה ואז ישר אחרי זה משפטים...היה בסדר...ועכשיו עד הלילה לגמור את הכל בעבודה בהיסטוריה...
יום שישי- ----------אני מגישה ת'עבודה..וכנראה ישנה אצל חברה עם עוד חברה יום שבת- --------- להתכונן לתנ"ך וטיול... וואו...עמוס ביותר

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשבוע הדכאון של אדר../images/Emo4.gif.

יום ראשון- זוכרים את המשהו הטוב הזה שקרה? אז הוא קרה
. יום שני- המשהו הזה המשיך להתנפח... יום שלישי- וכמו כל דבר בחיים שלי-הדבר הזה התפוצץ לי, כמו בועה ענקית... פשוט, בשיחת טלפון של 9 שניות. אפילו לו 10...9 שניות
. יום רביעי- התבאסתי טילים בשיעור ג'אז, הכל בגלל שלא נולדתי כוסית, וזה חרא
יום חמישי- היום... טוב, אז מה היה היום? שיעור בלט, אבל כן הצלחתי איזה משהו שחירפן אותי, אז יש נקודת אור... יום שישי- ברשותך, אנ יוודעת איך היום הזה ייראה-אני אעשה את המבחן בהסטוריה, יילך לי מעולה {
}... ואז, שבועיים שלמים בלי מבחנים וכו', ואני הולכת לישון אצל מאיה
. יום שבת- ----------

אני..../images/Emo113.gif

יום ראשון- עבר רע מאוד. יום שני- שוב פעם עבר רע מאוד
יום שלישי- היה עמוסססס, וקשה, ורע
יום רביעי- כנ"ל
יום חמישי- היה יותר טוב
יום שישי- אעשה מרתון של הנמלטים
יום שבת- ----------

otollo

New member
../images/Emo174.gifקבלו אותו!

השבוע המחורבן של אור! יום ראשון- מבחן בערבית
יום שני- ללמוד להיסטוריה יום שלישי- רצנו 2000 בספורט, הגתעי אחרון, עשיתי תוצאה זוועתית, ובסוף גיליתי שנכשלתי, ועשיתי את כל זה סתם
+ ללמוד להיסטוריה יום רביעי- מבחן בהיסטוריה, כאבה לי היד מרוב שרשמתי. היה טוב
יום חמישי- השתחררנו באחד במקום בשתיים, שזה כבר טוב, היה כיף בספורט[הייתכן?!] שיחקנו כדורסל והייתי גרוע בזה כמו תמיד[אני שונא את המשחק הזה
]. יום שישי- יהיה מבחן בתנ"ך יום שבת- יהיה לישון

a k c

New member
../images/Emo109.gifעוד לא סיימת עם המבחנים???

אלוהים אדירות

a k c

New member
../images/Emo109.gifאוי ליייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב... שיהיה בהצלחה

אז מה גם אני לא../images/Emo3.gif../images/Emo184.gif

יום שני יש לי מבחן ענקי נראה לי הכי קשה שלי השנה..[כןכן יותר מהיסטוריה
] ויש לי גם ביולוגיה

a k c

New member
../images/Emo109.gifאויששש אתם כאלה מסכנים../images/Emo6.gif

שתקתי

למעלה