פינה חדשה!!!

Hbentzur

New member
פינה חדשה!!! ../images/Emo193.gif

כל מי שמוצא תמונה, סרט, בדיחה או כתבה שעשתה לו את היום מוזמן להוסיף אותה לפה! כן עמוס, הכוונה היא לשרשר, אין צורך לפתוח הודעה חדשה... אז אני אתחיל- הנה תמונה של בובת גרב מתוך אתר עם אוסף עצום של בובות כאלו! כל אחת יותר מוטציה מהשניה...(למען האמת- יש שם אחת שהזכירה לי במיוחד את גורן!)

Hbentzur

New member
בטח שהכל מאהבה! ../images/Emo8.gif

הוא לא דומה לא בכלל! הוא פשוט משום מה הזכיר לי אותך...

avia noah

New member
הנה קישור לכתבה

אני חייב לתת למישהו את הדבר הזה http://computers.walla.co.il/?w=/4003/862324 זה פשוט גאוני

Hbentzur

New member
הימורים זה מסוכן ילדים!!!

הנה הוכחה חיה לעובדה- א. נהרי! עבריין מבוקש המוכר ליאיר הקב"ט עוד מימי משחקי הפוקר המחתרתיים שלו. מלבד התמונה צירנו קלסטרון של החשוד-
. ישנן שמועות שהגיעו למשרדנו שבזמן האחרון בכדי להסוות את זהותו הוא פירק ידית אחת של המשקפיים... בהחלט מתוחכם! אין פלא שהוא מצליח לחמוק מידנו כל פעם מחדש!

מיכלו1

New member
...ידיעה שהתקבלה זה עתה...

אורי, משתמש אך ורק לסירוגין במשקפיו ולכן יש בעייה לזהותו עוד בתקופת ה'כייפת' של מחנה הר אדר נתלה שלט שבאופן מסתורי הוסר מן הקיר! צירוף מקרים?, האמנם?! בשלט, בין השאר נכתב: הסוואה: צבע עור (והוספנו פרט זה מכיוון שזה הצחיק את השדרן [הא הא הא]) אם ראיתם את העבריין דווחו במהרה!!! שלחו sms עם הקוד א.נ.ע.מ.נ.ל.ע.ש.ע.מ. (אורי נהרי נמצע לידי עכשיו שלחו עזרה מהר) יש לציין את כתובת המדווח! 1 מתוך 109948599204969600 זוכה!! כן כן אחד מתוך 109948599204969600 זוכה!!! יש לציין את המקום בו אתם נמצאים בזמן המפגש עם הברנש אורי נהרי (כדי שנוכל לשלוח עזרה...) עזרה= כלב הבילוש החסוי שלנו הקרוי ע"ש עזר/ חיים ויצמן יש להצטייד בבמבה לזרוק אותה על אורי ואז וויצמן יאכל אותו. הבמבה במימון עצמי!

Ofer Tal

New member
אני חושש

שהפושע הגדול ביותר נמצא עוד בינינו והוא חופשי והומו! היזהרו לכם נפשות תמימות , כי ידו של האויב ארוכה ומשופמת! עמוס נתפס כשהוא מרפרפ לחבורת טתניקים חסרי ישע אחרי שנעל אותם במועדון... למשמע מילת הצופן כולם מוכרחים להכנס למקלטים! מילת הצופן היא "שפם, שפאאאם!"

טעות בידכם! הפושע האמיתי הלא היא...

עדי סביון- שם קוד "אפרוח 17" פושעת ערמומית זו תגרום לכם לחשוב האם היא ילדה בת 6 או סבתא בת 70.... האם קרה לכם שעדי הציעה לכם כובע או צעיף מלאכת יד??? האם שהייתם קטנים לא אמרו לכם לא לקחת דברים מזרים??? או במקרה הזה מרגלת סודית מטעם ארגון הפשע "גרעין תפן". אל תפלו בפח!!! שאו ברכה ידידי ו.... שלא יעבדו עליכם!!!

הא הא! תפסתי אותך עדי סביון!

עדי סביון מתכננת נשק להשמדה המונית!!!!! מצורפת תמונה בשעת מעשה

קראיה לעזרה

בשיחה שזה עתה התקבלה לביתי נאמר לי בידי לא אחרת מנאוה אזבנוך שהיא נתפסה ע"י שני פושעים ברמה עולמית הקוראים "עמוס ועדי" לנאוה ניתנה שיחת טלפון אחת והיא אמרה לי למלא אחר בקשתה האחרונה והיא הייתה ואני מצטט "עדי אני עזור לי בווםםם(פיצוץ נשמע ברקע) נחטפתי ע"י שני משוגעים עמוס ועדי טרחחחחחחחחח(נשמע חבטה חזקה ככל הנראה של עט פילוט בראשה של נאוה המסכנה)לאחר כמה שניות של מלמולים ודממה ענה העבריין ככל הנראה עמוס והתריס שלושה מילים בלבד והם"אל תעקבו אחרי" עכשיו אני צריך את עזרתכם מה עלינו לעשות??? לעזור לנאוה ולהסתכן להסתבך עם הומו וסבתא בת 70???להשאיר את נאוה לידיהם המקומטות של עדי והורדרדות של עמוס???? את ההצעות יש לעלות ומהן נעשה סקר!!!(אהם אהם בוש...)

oribanana

New member
שלום לכל!!

אני(המבוקש כנראה)הנאשם באישומים(בשוטויות) אני עכשיו כותב מאזור בלתי מוכר לציבור אשר נקרא ** **** ***** ** ***** נסו לפענח... הרווחתי את כספי ביושר(מרמה של ילדים) אז אני מבקש אין על מה להודות לי אז עד כאן אסטה לביסטה בייבי....היו שלום ...ושמישהו ינסה לעצור אותי

מיכלו1

New member
הו לא!

מחנה הר אדר שורץ פושעים!!! איך נשרוד את זה?! אני חושבת שצריך לארגן מרדף אחר הפושעים הללו... אה, כן ונאוה כנראה מתה...

מיכלו1

New member
עליתי על עוד אחד!

הפשע: שימוש וסחר בסמים קשים השם (אולי השתנה): עופר טל תקופת הפשע: משנת 89 ועד היום(!!!) הזהרו, ואל תקנו ממנו סמים! מצורפת תמונה בשעת מעשה, הוא היה מסומם מדי כדי לשים לב שצילמנו אותו...

הזהרו ילדים

זהו עופר טל הידוע בשמו העממי יותר "בושקפה" הפושע ימכור סמים ללא הבחנה לכל המרבה במחיר אפילו לאישה זקנה בת שבעים והומו שהוא עיוור צבעים... (עכשיו אני מבין למה המחנה שלנו נראה ככה...)

מיכלו1

New member
הוא

האשם בכל פשע במחנה ופורום!!! הוא זה שבגללו המחנה כ"כ אלים, מלא פושעים...

למעלה