פינה חדשה

TEENAGER1

New member
פינה חדשה../images/Emo124.gif

קודם כל תודה רבה רבה לאדם על ההצעה
אז ככה, בקרוב מאד הולכת להיפתח בפורום פינה חדשה. לפינה עוד אין שם (אשמח להצעות שקשורות למהות הפינה ואם אפשר גם לקשר לאביתר איכשהו- כמו "יש לי סיכוי להבין"), כל פעם היא תוקדש לחבר פורום אחר שיוכל להעלות מיצירותיו בתחומים שונים - שירה, נגינה, ציור, גרפיקה, כתיבה, וכל דבר אמנותי ויצירתי העולה על רוחכם. שאר חברי הפורום יוכלו להגיב תגובות בונות למיניהן, וכולם יצאו מורווחים.
כל מי שמעוניין להשתתף בפינה, נא לשרשר
לשרשור זה. אני אעשה רשימה ואפנה לכל אחד כמה ימים לפני שהפינה נפתחת, על מנת שיוכל להתארגן בהתאם. לילה טוב!

itoosh2

New member
אחלה רעיון...

ברוב הפורומים אני אחראי על הפינה הזאת...

../images/Emo12.gif

רגע, לא הבנתי, צריך להעלות דברים שנעשו בהשראתו של אביתר או לא חייב שיהיה קשר אליו
ולגבי השם, אני מרגישה חובה להמשיך את מסורת המצאת השמות לפינות בפורום הזה
ואני חושבת שבואי אליי מנגינה יקרה ממש יכול להתאים
לא הכי יצירתי בעולם הפעם אבל רחמו עליי אני אחרי נהיגה ארוכה ושהייה ממושכת בפאב אירי עם אנשים מטורפים
בכל אופן, מיכלי לשיקולך..
ואני אשמח להסברים..

לא, זה לא בהכרח חייב להיות קשור

פשוט חשבנו שעם סיום סיבוב ההופעות והשקט הקרב בכל הנוגע לאביתר, יהיה נחמד לפתוח פינה כזו שתשמור על עירנות הפורום. מממ , 'בואי אליי מנגינה יקרה' יותר מדי מתקשר ליצירות סאונד אבל זה כן איכשהו מתאים.. מה עם... 'מחשבות שמחוץ לתמונה'? :eek:

אהה אוקי.. ../images/Emo9.gif

ומנגינה לא חייבת להיות עם משמעותה המילולית
(אגב, לדעתי ורק לדעתי גם אביתר לא התכוון בשיר ל"מנגינה" במובן המילול שלה..) אבל אני מודה שמחשבות שמחוץ לתמונה נשמע יותר טוב בעיניי

bזוהר

New member
מאיפה אתה../images/Emo35.gif

ואם בא לך גם איך קוראים לך אבל רק אם בא לך

itoosh2

New member
זה לא כל כך מצחיק...

יש המון כותבים בתפוז שהם ישראלים שגרים בחו"ל...

למעלה