פינה חדשה ~שמנים

lgmtk

New member
its so hard to pick :O

Mai from My HiME - basically cause she kicks ass and looks much better than sakura :D Tifa Lockhart from FF7: AC - cause she is kinda like sakura, but not as annoying and actually fights. Yoko from 12 Kingdoms - cause she could exceed even sasuke and naruto :) and i finally have an excuse for this Tifa cosplay!

lgmtk

New member
ah and kagome from inuyasha!

she might be a bit dumb like sakura but the only way to make sasuke stay...OSWARI!

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifהא! גם לי יש P:

אני הייתי מחליף את סאקורה במאהו מBeck כדי שסאסקה ירדוף אחרי מישהי לשם שינוי... ולראות אותו קצת פאנגירל P:

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifוגם סאסקה לא היה מעיז ללכת

לשום מקום אם היא הייתה בקבוצה שלהם... XDDD

Guid

New member
...... הנה הצעה:

הארוהי סוזומיה! למה? כי התסבוכות הנפשיות שלה יהיו, מן הסתם, הרבה יותר יעילות משל סאקורה.... XD ואני לא יכול לשים תמונה כי אני גולש מהפלא...

Mugen bla

New member
מאיה מטנג'ו טנגה ,רווי מלאק לגון

ואקסל מאקסל סאגה. מאיה- כי היא יודעת להלחם, היא נראית יותר טוב והאישיות שלה לא מפגרת כמו סאקורה. רווי מבלאק לגון- מי שראה יבין למה- היא פסיכית לגמרי :> אקסל- אקסל זאת אקסל ,הייתה גם מביאה צחוקים לסדרה.

tom58

New member
עם טסונדה...

כי היא הכי יפה ..וסאקורה לא! והיא אמורה להיות יפה והיא לא!וטסונדה כן*מסמיק*והיא יותר חזקה ויותר יפה...ויותר חכמה ויותר יפה...ועם יותר היגיון ויותר יפה ו...--------------מה אני מבלבל ת'שכל כולה אישה שמנה בת 50(בכל זאת יפה)

למעלה