פינה חדשה ~שמנים

sasuke girl

New member
פינה חדשה ~שמנים

אז ככה..עוד פינה מבית היוצר ליאת.. לכל החדשים..זו אחת מהפינות בהן את מחוייבים להגיב ^^ אז ככה היות והרבה מחברי הפורום לא כל כך מתים על סאקורה (T.T) החלטתי לפתוח את הפינה החדשה בשם אז מי? בפינה זו אתם תציעו בחורה אחרת מכל אנימה שלדעתכם תיהיה מחליפה יעילה ומשופרת של סאקורה בקבוצה 7. כמובן שתצתכו להסביר למה. ושימו תמונה של הדמות. אז ככה... אני הייתי בוחרת את אוריהימה מבליץ בגלל היכולת לבוביזנוג'יטסו. ובכלל..כי היא כל כך מטומטמת וחמודה >> בכלל בגלל שההתקפה היוסלסית שלה הרבה יותר טובה מפיצול אישיות ואגרוף בהמה ^^~ (סאקורה ._.)

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifשימקה מאייר גיר:

יש לה שיער ורוד יפה יותר עיניים ירוקות יפות יותר חזה סקסי יותר גוף חטוב יותר
היא הרבה יותר ביצ'ית ויכולה להשיג בשנייה כל בחור בעולם D: *nosebleed*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאז את הילד הראשון

את עושה לי ~~~!! תזכרי..שמור! שימקה *__________________________________________________*;;;

Mugen bla

New member
שימקה לשלטון!

למרות שרינגו בתלבושת סדומזו זה גם לא רע ^_^

animaboy

New member
סאקורה באמת טמבלית

כאילו היא מאוהבת בססקה אבל זה בחיים לא יתן לה כלום היא כזאת מטומטמת וגם לא משנה כמה זמן היא תהיה באימונים עם טסונדה היא עדיין תהיה חלשההה ומשהוא יצטרך להציל אותה ואם הייתי מחליף אותה אז הייתי מחליף אותה ב רוויה מהסידרה קיבה כי היא חמודה יותר וגם דמות יותר עמוקה מסאקורה

sasuke girl

New member
כשאתה מאוהב במישהי (אם הייתי בכלל)

אתה בודק מה זה יתן לך O.ם אם כן...עצוב. ספויילר: וזה לא נכון בנוגע לאימונים עם טסונדה..כי הם כןם חיזקו אותה מאוד. סוף ספויילר.

animaboy

New member
O.O

לפי דעתי זה דפוק שהיא אוהבת אותה והוא בה כל הזמן והיא עדיין לא מבינה והיא אוהבת אותו בגלל שהוא שקט וחזק והאימונים חיזקו אותה אבל במידה ממש מעטה!!!! מה זאת אומרת אני בודק מה זה ייתן לי?

animaboy

New member
דיי לחפירות שלי

שלא תחשבו שאני ילד מגעיל או משהו כזה פשוט לפי דעתי לכל אחד ואחת מגיע/ה לו אחד שיואהב אותו בחזרה והוא לא צריך לאוהב משהו שפוגע בו

Shishi san

New member
אתה לא מגעיל.

אתה אדיוט. =| 1. דיי לקשקש על דברים שאין לך מושג בהם. 2. מה לעשות שאנימות לא הולכות על פי הרצונות הפרטיים שלך.

אנג'ו מקארין *_____*

היא יפה יותר, אפלה יותר, חמודה יותר, מגניבה יותר, מפחידה יותר, וגם... ערפדית מוצצת דם מגניבה *__________________________* אה ו... רבת עוצמה אומשו כזה XDDDDDD אה כן, וגם יש לה בובה ממש מצחיקה DDD: תמונה, פו ^_______^;

Mugen bla

New member
היא לא קטנה מידי? ../images/Emo58.gif קארין

אני מעדיף את קארין במצב של ערפדית במקום סאקורה :p

ברור ../images/Emo6.gif

זה תמיד עדיף. רק שזה יקרה מתישהו
אבל אנג'ו.. מגנביה כזו

remundo

New member
מיקוטו

ממאי הימה. היא גם נאיבית וגם רוצחת פסיכופטית אמיתית וגם לה יש קטע עם ראמן. אה, ואתם יודעים מה היא תעשה כשהיא תראה את טסונאדה. (או שאולי היא תעשה את זה לאיצ'יראנו כי הראמן שלו ככ טעים?) נו, זה יהיה משעשע ^^"

למעלה