פינה חדשה... שלי!

../images/Emo28.gif שאלוותתת

ולא מזיז לך?.. לא מזיז לך שעברי שר עלייך מול מלא מלא אנשים?.. לא מפריע לך שכולם יושבים ומנסים לפענח את השיר שלך?.. כולם יודעים עלייך... ועוד שאלה..
זה משפיע..את יודעת..אופי וכאלה?..

תראי...

בקשר לשאלה הראשונה, עברי ביקש ממני לפרסם ת'שיר. בהתחלה ממש ממש לא רציתי כי זה ממש "להוציא אותי מהארון" אבל הוא הסביר לי שזאת ההזדמנות שלי, שזה כמו להיות מפורסמת ואני תמיד רציתי להיות מפורסמת, אני בכלל רציתי להיות "זמרת בארים אדומה.." אבל מישהי כבר תפסה לי ת'תפקיד. עכשיו, 7 שנים אחרי אני יכולה לומר שזה היה שווה.. עכשיו יש לי מוניטין, אנשים מחפשים אותי,מבקשים להיפגש איתי, אומרים לי שאני אמיצה וכל הכבוד לי ועכשיו אני מדריכה בקבוצת תמיכה של אנשים כמוני ואני מספרת להם כמה זה בסדר וכמה שאפשר לחיות ככה. בקשר לשאלה השנייה- לא הבנתי אותה

הסבר לשאלה השנייה..

תראי..כל מה שאת עושה בלילה וכאלה... זה משפיע?.. נגיד על הצורת דיבור?.יש כל מיני מחשבות על אנשים כמוך..מקללים הרבה לא מתבישים..פתוחים וכאלה..זה נכון?..

רגע רגע רגגעעע...

שבע שנים?.. כל כך הרבה זמן מכירה את עברי?..
איך הוא היה לפני?.. לפני הפירסום ולפני היציאה מהארון?.. לפני הגילוי והכל... טוב..אני הולכת סוף סוף לישון..
מצפה לתשובות בוקר..

אוקיי הבנתי..

טוב, אנשים כמונימתחלקים לשניים- אלה שהלכו לטיפול ואלה שלא. אלה שלא הם הרבה יותר ממורמרים , נכנסים לדכאונות ובדעה שאלוהים התאכזר אליהם וברא להם זין. מה שקורה איתם בדרך כלל זה שביום הם גברים, ובלילה הם נשים לכל דבר (רק עם זין)- מה שאומר שהן נורא מתוסכלות כל הזמן. אלה שכן, מבינות כמעט הכל ודוגלות בשיטת ההשלמה וההתעלמות מהדבר הגברי שנמצא להן בין הרגליים. הן מאמינות שהן הרבה יותר חזקות מנשים שנולדו נשים והן נלחמות בהן על הכל. הן מאמינות שאם הן נולדו בגוף של גבר זה אומר שהכניסו להן לפחות 1 קוב יותר שכל מהנשים אז הן משתדלות להשתמש בזה. המטרה שלי בקבוצות תמיכה זה להביא כמה שיותר למצב השני על פני המצב הראשון. שרון למשל היא תוצר של הקבוצה שלי- נכון עבודה טובה?

טוב חבר'ס היה אחלה..

באמת היה כיף, אני נהניתי אני הולכת לישון לכל מי שיש עוד שאלות שישאיר אחרי הביפ ואני יענה מחר בבוקר תודה על שיתוף הפעולה ואני מקווה שזאת הפתעה נעימה לכל מי שלא נכח כאן בשעה מאוחרת זו שבוע טוב לכולם :)

אוי רותם זה פשוט ענק!!

ואני חייבת גם לתת לאופיר קרדיט על השאלות שהפכו את זה לעוד יותר מגניב. אין לי ממש שאלות למרי. בעצם בטח שיש לי. השאלות הראשונות הן טכניות: 1. איך מרי הגיעה אל הבר-הוא הרי החזיר את שניהם....האם האוטו שלה נישאר את הלילה בבר. 2. כשהיא מדברת עם עצמה היא עושה את זה בקול? הכוונה, אנשים מסביבה לא חושבים שהיא מוזרה? 3. למה היא לא מתייחסת לזה שהוא חמוד? 4. "בשפה שהוא בטח יבין" אין לי שאלה לגבי זה. 5. באיזה צבע העיניים שלו? 6. למה את לא הולכת לבר של גייז? הרי הם יותר חתיכים בכל מקרה. 7. את לא מרגישה רע עם עצמך? אפילו לא קצת? יש כאן מוטיב מסויים של אונס הרי הוא לא ידע שאת בן...אני לא חושבת שזה לעניין... 8. מה שתית באותו ערב? 9. הוא שילם בכרטיס אשראי? 10. "הפעם יש לי מזל".... כמה פעמים חזרת כבר על הפעילות המפוקפקת הזו? 11. הוא ברח בבוקר? טוב אז היו לי כמה שאלות
מצפה לתשובה...חלקן די אידיוטיות

חופית.. חלק כבר עניתי אבל....

1- עברי לפני השיר מספר בהופעה שאני לובשת ת'שמלה הכי יפה שיש לי ולוקחת מונית לצד השני של העיר.. 2- בפעם ההיא דיברתי למרי כהן בקול.. היה לי דיון מאוד עמוק איתה.. 3- איך אפשר להתייחס לזה שהוא חמוד.? זה טוב אבל רק לשנייה, יש הרבה דברים חמודים בעולם כמו גורים של כלבים עם פרווה, זה לא אומר שאני ירוץ לשכב איתם. 4- כבר דיברנו על שפת הסימנים.. 5- חום דבש. חבל אם מסתכלים ממש בפנים, רואים שקרוב לאישונים הן ירוקות. 6- הכל זה עניין של הרפתקאה. בבארים של גייז אז ישר מסתכלים על הגרון ורואים, ישר יחפשו כי הם יודים שיש דבר כזה. אם אני הולכת לבאר כמו שהלכתי חלק מהחוויה זה "לתפוס" מישו תמים וללכת איתו. 7- זה לא ממש נתון לשיקול דעתי. זה קורה. נכון, זה לא יפה ואני מרמה אותם אבל אני לא יכולה להימנע מזה...רק אם אני יעבור ניתוח לשינוי מין. 8- מרטיני ואז עוד אחד ואז עוד אחד. ואחרי שהיא הרגישה שהראש שלה ככה מסודר כמו שצריך היא הרימה את העינים מהשולחן וחיפשה עיניים... 9- בקש עם טיפ גדול למלצר בתוספת קריצה 10- אני לא סופרת. אבל כל פעם יש מין הרגשה ותקווה כזאת שאולי הפעם זה יהיה בסדר וזה כן יצליח ולא יהיה לו איכפת. כמובן שכל פעם זה מתרסק מחדש 11- כבר סיפרתי את זה. היה לנו "תאקל" בשירותים מביך למדי. בסופו של דבר הוא הלך...

למעלה