פינה חדשה בפורום

פינה חדשה בפורום

שנקראת "על שולחן הניתוחים"(קרדיט לפורום קרן פלס) הפינה עוסקת בניתוח שיר מסויים מידי פעם אני יעלה שיר של אמיר או ממנטרה או מדבש בכוורות וכל אחד יענה על מ'ס שאלות שקשורות אליו

על שולחן הניתוחים ובפינתנו הפעם השיר...../images/Emo220.gif

שפעת
1.על מה מדבר השיר לדעתך
2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת
3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך(1-13 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)
4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן
5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו
6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעות של אמיר
7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי:

עונה../images/Emo13.gif

1.על מה מדבר השיר לדעתך? תשובה- לדעתי השיר מדבר על חופש והכייף שבחיים ועל הבילויים של אמיר כשהוא נוסע לחו"ל ולחופשות בכלל. 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת תשובה-אני התחברתי לשורה בבית השלישי של השיר "את שנות התשעים מעולם לא הבנתי אומרים שהם שינו את העולם" מכיוון שאצלי אישית זה בדיוק ההפך כי אני לגמרי חושבת ששנות ה90 שינו את העולם ומבינה גם למה. 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך(1-13 ש 1 זה הציון הטוב ביותר) תשובה-2 כי שפעת זה השיר השני האהוב עליי ביותר בדיסק 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן תשובה-ללחן כי הוא פשוט מצויין 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו תשובה-בהחלט כן כי זה שיר טוב מכל בחינה. 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעות של אמיר תשובה-ברור
7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי:גם אני חטפתי שפעת טראנס אטלנטית ברכבת הלילית מסביב לאמסטרדם.

1sHiRuSh

New member
עונה=]

1.על מה מדבר השיר לדעתך- טיול ע חברים שבו הוא חופשי ויש לו את כול הזמן בשבילו 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת- "בעיניים טרנסאטלנטיות שמסתכלות על כולם." 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך(1-13 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)-6 ,יש שירים שהתחברתי אליהם יותר 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן- ללחן ! 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו- אמממ..אולי 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעות של אמיר- כמובן! 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי: נהנת לשמוע אותו כל פעם=]

אחלה רעיון!אהבתי!

רק קצת משעשע שהשאלון בלשון זכר....אנחנו רוב מוחלט של בנות,לא? טוב נו,אני אשנה את זה לנקבה: 1.על מה מדבר השיר לדעתך?על חופשה מהנה ומספקת מאוד. 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת?האמת לא כלכך התחברתי לשיר הזה....אז אין שום שורה כזו.... 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עלייך(1-13 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)?אממממ אולי 11....באמת לא התחברתי אליו כלכך.... 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן?שוב,לא התחברתי.אבל אם חייבים לבחור,אז למילים. 5.האם היית מוציאה את השיר הזה כסינגל לרדיו?כן,נראה לי שהוא היה מצליח כסינגל. 6.האם היית מכניסה את השיר לפלייליסט ההופעות של אמיר?כן,למה לא? 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי: שזה שיר מאוד יפה,רק פחות מדבר אליי באופן אישי.

פינה מקסימה רעות-איזה רעיון יפה../images/Emo13.gifעונה....

.על מה מדבר השיר לדעתך? קשה לי להגיד כמו שכולם אמרו שזה מדבר על חופש וכיף,אני רואה את זה בכיוון קצת אחר.יותר בקטע של לברוח ממה שהיה קשה לו דווקא... 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת? "גים ואני חטפנו שפעת טראנס אטלנטית,ברכבת הלילית מסביב לאמטרדם. את תמיד שאלת "תגידו השמנתי?" "מה צבע השמיים?" וג'ים נרדם" 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך(1-13 ש 1 זה הציון הטוב ביותר)? 7 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן? ללחן,שהוא כל כולו אמיר כמו שרק הוא יודע. 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו? כן ברור 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעות של אמיר?.בטח!! חובה להכניס. 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי:שיר מושלם

אני לא כ"כ מכירה את השיר הזה אבל בכל זאת...

שמעתי אותו אולי פעמיים.. 1.על מה מדבר השיר לדעתך:לא יודעת.. 2.לאיזה שורה בשיר הכי התחברת..לא ממש התחברתי אבל אהבתי את זה-שפעת טראנס אטלנטית..אינלי מושג מזה שפעת טראנס אטלנטית אבל זה חמוד כזה.. 3.מבין שירי הדיסק באיזו מידה הוא אהוב עליך(1-13 ש 1 זה הציון הטוב ביותר) מממ...5 4.למה התחברת יותר בשיר למילים או ללחן-הלחן 5.האם היית מוציא את השיר הזה כסינגל לרדיו..כן 6.האם היית מכניס את השיר לפלייליסט ההופעות של אמיר...כן 7.עוד משהו שיש לי להגיד על השיר ולא אמרתי:שיר נחמד..

למעלה