פינה חדשה בפורום!

פינה חדשה בפורום!

אני פותחת פינה חדשה בפורום (בהתאם להמשך הגנבות שלי מפורומים אחרים , הפעם מהפורום הנהדר של רונה קינן הנהדרת גם כן).
פינת שיר השבוע!
אז ככה, על פי תור (שייקבע על ידי סדר כרונולוגי של משתתפים פעילים בפורום, וגם לא פעילים, שיודיעו לי במסרים) כל אדם יבחר את שיר השבוע שלו, ויעלה עליו סקר. מה בסקר? השאלות הבאות: מה דעתכם על השיר? בTOP 10 שלכם? מה השורה/הבית שאתם אוהבים? מה השורה/הבית שאתם פחות אוהבים? מה אומר לכם השיר? איפה שמעתם אותו לראשונה? איפה אתם אוהבים לשמוע אותו? איזה אמן אחר הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אני אתחיל את הבחירה של השיר, ובשבוע הבא (וכו') מסר יישלח לבא בתור.

../images/Emo26.gifשיר השבוע!../images/Emo36.gif

ולשבוע הזה, להתחלה שלו בשבילי, אני בוחרת את השיר : למי שאינו מאמין ועכשיו תורכם... מה דעתכם על השיר? בTOP 10 שלכם? מה השורה/הבית שאתם אוהבים? מה השורה/הבית שאתם פחות אוהבים? מה אומר לכם השיר? איפה שמעתם אותו לראשונה? איפה אתם אוהבים לשמוע אותו? איזה אמן אחר הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?

ואני אענה ../images/Emo9.gif

מה דעתכם על השיר? אחד השירים היפים ביותר שנכתבו. עושה לי טוב ברגעים קשים. בTOP 10 שלכם? בטופ 20 ללא ספק. מה השורה/הבית שאתם אוהבים? "איך אתעורר משנתי ואין בליבי אמונה?" מה השורה/הבית שאתם פחות אוהבים? אין. מה אומר לכם השיר? לפעמים הוא נשמע לי פסימי ולפעמים הוא נשמע לי אופטימי. לרוב בעצם הוא אומר לי שאם אני לא אאמין בדבר מסוים, הוא לא יקרה. בגלל זה אני תמיד מנסה לצפות לטוב ביותר. איפה שמעתם אותו לראשונה? כשהייתי בת 6 או 7, באלבום "דרך המשי". לא בטוחה שאהבתי אותו אז כמו שאני אוהבת אותו היום. איפה אתם אוהבים לשמוע אותו? כשקשה לי, בד"כ בנסיעות ארוכות כשאני רוצה לשכוח מהכל. איזה אמן אחר הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? שרית חדד.

וגם אני...

דבר ראשון- מיכלי- קבלי ח"ח על הרעיון/ יוזמה/ נכונות... ועכשיו לעיניין- מה דעתכם על השיר? אני ממש אוהבת את השיר הזה, את האווירה שלו. זה שיר ממש מעניין לדעתי ואם אני אתחיל להסביר באמת למה זה לא יגמר לעולם.. בTOP 10 שלכם? הוא אפילו נכנס בזמנו לטופ 5 [בדירוג שעשינו לפני כמה חודשים כאן בפורום..] מה השורה/הבית שאתם אוהבים? "חלומי כבד שתיקה, ומתי מהלכים בשנתי". בהחלט משקף את האופי של השיר.. מה השורה/הבית שאתם פחות אוהבים? אין חיה כזאת.. מה אומר לכם השיר? האמת שאני לא ממש מתחברת לכל הקטע הזה מה שמאמינים בו זה מה שקורה בסוף, אבל אני רואה את השיר הזה מזוית אחרת. המילה אמונה מתקשרת לי לשמחת חיים, אהבה, חיוניות. אור. איך אתעורר משנתי ואין לי את כל אלו? איפה שמעתם אותו לראשונה? ביום ההולדת האחרון שלי כשחברה שלי קנתה לי את 'דרך המשי'.. איפה אתם אוהבים לשמוע אותו? לא יודעת. תמיד. איזה אמן אחר הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? יוסי בנאי.

ToMeTiN

New member
סוף סוף יש לי זמן לענות

אבל קצר, כי אני עייפה:) דעתי על השיר - יפה מאד. עדיין לא הצלחתי להבין אותו... הלחן מקסים בTOP10? לא ממספרת את השירים של יהודית. שורה/בית שאוהבת - "ליבי ישן את שנתו" מה אומר לכם השיר - שוב, עדיין לא הצלחתי להגיע להבנה שתספק אותי איפה שמעתם אותו לראשונה - סביר להניח שבדיסק "יהודית והפילהרמונית" איזה אמן הייתי רוצה לשמוע מבצע את השיר - אתי אנקרי

PianoGirl20

New member
וגם לי יש סוף סוף זמן לענות..

מה דעתכם על השיר? מבחינת הטקסט הוא מאוד יפה, אבל מבחינה מוזיקלית הוא דווקא לא מי יודע מה תפס אותי...יש לי שירים שאני יותר אוהבת. בTOP 10 שלכם? האמת...לא בטוחה שהוא בטופ 10 שלי.. יש לי שירים שאני יותר אוהבת (בלי להעליב את השיר המקסים הזה..). מה השורה/הבית שאתם אוהבים? 'איך התעורר משנתי ואין בליבי אמונה'?.. זה ממש נכון..כי בלי אמונה אי אפשר באמת לחיות. מה השורה/הבית שאתם פחות אוהבים? לא יודעת.. מה אומר לכם השיר? שחייבים להמשיך להאמין בטוב, כי בלי אמונה לא יקרו דברים טובים. איפה שמעתם אותו לראשונה? לא זוכרת... איפה אתם אוהבים לשמוע אותו? אממ, בנסיעות?.. איזה אמן אחר הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? שלמה ארצי. יכול להתאים לו.

למעלה