פינה בשם "מ(ע)ילים

RedShibby

New member
פינה בשם "מ(ע)ילים

חוקיםP: אני נותן מילה חסרת משמעות ומטומתמת במיוחד!!! אתם נותנים פירוש למילה ולמה זאת המילה. המילה מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח מתח והמילה היא מטרפנד.

RedShibby

New member
ראה נא,

אני נתתי מילה, מטרפנד, היא לא מילה אמיתית והיא אפילו די מפגרת. אתה צריך לתת לה פירוש. ולהגיד למה. דברים מפגרים יתקבלו בברכה.

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifכמו שדורקי אמר

אני בת

Evil Pig

New member
מטרפנד= קציר חיטה

הרי כולם יודעים שבקלטית עתיקה "מטרה" זה חיטה והרי ידוע ש"פנד" זה קציר המילה שלי היא מדבע < ה"ב" רפה, כמו בריבקה לא דגושה כמו בריבה >

RedShibby

New member
המממם...

למעשה, מדבע היא ראשי תיבות שהוחרזו כמילה אמיתית עם תחילת המאה השלוש-עשרה... (כמו תפוז-תפוח זהב) ראשי התיבות הן: מד-בטן-עגולה ופריט זה שימש למדידת משקל השפחות של המלכים השונים. לאחר מספר שנים קטיניקטונקטניקטוןקוינטון, הומצא משחק הגולות, והרופאים השתמשו בגולות כדי לזכות איתם ילדים שהתנהגו יפה בבדיקות חודשיות. ולכן הילדים התבולבולו וחשבו, שבמקום מד-בטן-עגולה המדבע הוא מד-ותן-הגולה. מכך באה הבית הלא דגוש של המילה. השקעה או לא השקעה?! המילה הבאה: אירזוך.

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifריח זך

איר = EAR = אוזן זוך ללא ו = זך מכאן בא הפירוש והסיבה היא מפני שמילה זו נכתבה בתנ"ך וכידוע לכולנו התנ"ך פורש והוקלד במחשב וישנן מספר מילים שלא ידעו כיצד לכתוב אותן כנראה שהו' נבלעה בך' של הזוך/זך וכנראה שקטע זה בכלל היה כתוב באנגלית ועברית! היתכן ואנגלית היא שפה עתיקה כמו עברית? כל זאת ועוד בפרק הבא של "בחית או בקבוק!"[יש לקרוא במבטא ערבי כבד} ועכשיו המילה החדשה היא פינפוזיה

RedShibby

New member
למעשה,

פינפוזיה היא מילה שהומצאה ע"י גרמנים שעלו לארץ אחרי מלחה"ע השניה. המילה היא קיצור של: פין-כולנו יודעים מה זה... נפול-אתם יודעים למה הכוונה... וזרוק-זה בא להדגיש... יא-הם גרמנים... פינפוזיה

למעלה