פינגר-בורד

DeadFish

New member
פינגר-בורד

שמעו, התחלתי לבנות את האתר על הפינגר-בורד ויכול לצאת ממש מגניב אבל..... אני חייב את עזרתכם... מי שיודע טוב מה זה פינגר בורד ומעונין לעזור אז בבקשה שישאיר כאן הודעה ואני יחזור אליו מה שאני מבקש סך הכל זה שתכתבו לי חצי עמוד על פינגר בורד מה זה, מה אפשר לעשות עם זה, כמה זה עולה ואיפה ניתן להשיג את זה מי שיכול לכתוב כזה מאמר אני אשמח מאוווווווד וגם נוכל להוסיף את זה לפינת המאמרים של הפורום שזה מאוד יועיל לפורום בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי, על החתום DeadFish

Element 4 Life

New member
אני יודע הרבה...

וגם יש לי Tech Deck ואני יודע מלא תרגילים ולפני כמה ימים למדתי לעשות איתו Nollie לפי דעתי זה התרגיל הכי קשה שיש.

xflil

New member
אתה חושב שבאריזונה שבארה"ב

אני אצליח להשיג tech deck? כי יש לי חברים שם....... ואיפה?

Element 4 Life

New member
כן הם בטוח יצליחו למצוא...

יש את זה בכל חור בארצות הברית אני קניתי שם באיזה מרכולית והיה שם מלא

Element 4 Life

New member
יש לי 2 טק דקים...

אבל אני משתמש בשניהם כי כל הזמן יוצא לאחד הגלגלים ואז אני משתמש בשני ואז אני מתקן את הראשון ולשני פתאום יוצא הגלגל וזה עולה 6 דולר בארצות הברית או כל מקום אחר בעולם

xflil

New member
מה הם שונים?!

חשבתי שרק הציור, כאילו זה מיני, אז מה כבר יכול להיות שונה?
אז מה כדאי? ביקשתי מחברים שלי שיקנו לי אלמנט!

Element 4 Life

New member
לא יודע ה Zoo York

ממש נוח אני עושה איתו קיקפליפים ממש יפים והוא גם היחידי שהצלחתי לעשות איתו קיפליפ לנוזסלייד... אני לא יודע אם זה ממש שונה אבל אבל כשאתה שם על זה את האצבעות אז אתה מרגיש שזה שונה אם הוא קונה לך אז תגיד לו שאם הוא מוצא שיקנה ערכה של חלקי חילוף כי בארץ לא תמצא חלקי חילוף... נ.ב כנס לצ´אט אם אתה יכול

למעלה