פין, פות, פיפי

להגיד דבר כזה יהיה לרמות את עצמינו.

אני ארשום לך את כל הפסוקים שנמצאו בעזרתם האדיבה של חברי תרבות עברית: ישעיה ג, י"ז העתקתי גם את הפסוק שלפניו שיובהר ההקשר. "ויאמר ה' יען כי גבהו בנות ציון ותלכנה נטוות גרון ומשקרות עיניים הלוך וטפוף תלכנה וברגליהם תעכסנה; ושפח אדני קדקד בנות ציון וה' פָּתהן יערה;" גירסה אחת אומרת שהוא ייבש את הנרתיקים שלהן, גירסה אחרת אומרת שזו פאת הראש שלהן (ואז הקמץ הוא קמץ גדול שבלע א). זה המקום היחיד בתנ"ך שבו המילה באה אולי במשמעות של אבר מין. "וְהַסִּפּוֹת וְהַמְזַמְּרוֹת וְהַמִּזְרָקוֹת, וְהַכַּפּוֹת וְהַמַּחְתּוֹת--זָהָב סָגוּר; וְהַפֹּתוֹת לְדַלְתוֹת הַבַּיִת הַפְּנִימִי לְקֹדֶשׁ הַקֳּדָשִׁים, לְדַלְתֵי הַבַּיִת לַהֵיכָל--זָהָב." (מלכים א ז,נ). פתות - כאן מדובר על החורים שלתוכם ניכנסים צירי הדלת. חורים זה הכל. גלילים על המשקוף שלתכם נכנסים צירי הדלת. לא הייתי בונה על זה תילי תילים. אם אני אזרום עם הדימוי שלך, אז דווקא אברו של ההגבר יחשב כציר החיים והאבר שלנו ככלי הכלה שלו. נרתיק. לגבי פה עליון פה תחתון, זה דימוי קבליסטי, ואני מניחה שהוא הגיע אחרי המינוחים האלה. יאללה, תעשו עם המידע הזה כרצונכם. הוא לא עזר לי לחבב על עצמי את המילה פות. היא פשוט לא מילה נעימה.

הנרתיק הוא בליטה

שמכוונת כלפי פנים. את התנך כתבו גברים (5 סופרים שונים, כמדומני, ובתקופות שונות - חלקם ידעו רק סיפורי עמים על מה שהם כתבו). הוא נכתב ע"י גברים לעולם שנשלט ע"י גברים, באופן עויין, גזעני ומגמתי נגד נשים וחוץ מהמילה אלוהים אין בו הרבה קדושה, אלא רק ספר חוקים תרבותי-פטריאכלי ופרקטי לשליטה טובה יותר בעם היהודי. לא הייתי מסתמכת לכן על התנך בענייני נשים

ליליה, אמנם הדברים שכתבת יש בהם

טעם ואני אפילו מסכימה להם (בחלקם), אבל לדעתי יש בתנ"ך עוד הרבה הרבה יותר מהאיפיון החד מימדי שנתת. אבל זה כבר נושא לשרשור אחר ונפרד, לא?

אבא גאה

New member
כלי הכלה?

זה נשמע לי כמו עוד שיר הלל ל"זין" שהשם של איבר המין הנשי מתייחס לכך שהוא מכיל את איבר המין הגברי....כאילו שללא ה"זין" אין לכוס תכלית ו/או משמעות. ספרו זאת ללסביות

תמר,

New member
באלקטרוניקה

שקע הוא נקבי, ותקע הוא זכרי (בכל סוג של כבל או חיבור, לאו דוקא כבל חשמלי רגיל). זכר לא מתחבר לזכר, ונקבה לא מתחברת לנקבה.

תמר,

New member
../images/Emo32.gif לכל כבל במחשב שלך

יש סיומת זכרית או נקבית. (זכרי - בליטות, נקבי - שקעים). את יכולה לפעמים לשמוע טכנאים מדברים על "נקבה לזכר זכר לנקבה", ולא, לא מדובר בשידוכים.

תמר,

New member
../images/Emo32.gif סתם תהיתי

את חושבת שיש כבלים הומואים? (נראה לי שלא) העובדה שאיבר המין הנשי הוא חור שאמור להכיל את איבר המין הזכרי היא עובדה ידועה, ובמה שכתבתי רציתי להגיד (באופן מסורבל, כנראה) שזה דבר כ"כ ידוע עד שזה מגיע אפילו לתחומים אחרים כמו אלקטרוניקה (ולא רק). המשפט של אבא גאה ("ספרו את זה ללסביות") קצת מתמיה בהקשר הזה: הן לא יודעות שמדובר בכך, ושהן שונות מהנורמלי והטבעי?

עמית@

New member
אני חושבת (בטוחה) שהוא צחק.

ובקשר ל"נורמלי" (בכוונה במרכאות) יש כל מני סוגי מיניות, גם חד מינית, אבל לא נכנס לויכוח הזה, לגבי האלקטרוניקה, בהחלט הבנתי את כוונתך.

../images/Emo4.gif אני בטוחה שלא מפסיקים

להזכיר להן. לא חייבים לעשות את מה שאמורים לעשות. אנחנו כבר מזמן בפספוס גדול עם מה שהאבולוציה רצתה (מממ...האמת היא שלאבולוציה אין שום יומרות). רוב חיי לא עשיתי סקס כדי להביא ילדים. ותנחשי מה, רוב האנושות חשבה שזה שערוריתי עד לפני כמה עשרות שנים.

אבא גאה

New member
רמז

כתבתי (ואני מצטט בדיוק רב): תחילת ציטוט "ספרו זאת ללסביות
" סוף ציטוט מה את חושבת? צחקתי?

ואם אנחנו כבר בדקדוקי לשון

אז אולי נכון יותר להשתמש במילה "נורמטיבי" במקום "נורמלי"? >אומרת שחר של עמית, שיצרה משפחה משלה שאיננה נורמטיבית (אולי), אבל בהחלט נורמלית<

עמית@

New member
../images/Emo6.gif

אצלנו אומרים פין ופות, אבל תמר עוד ממש קטנה, ,אבל אף פעם לא מוקדם להתחיל, היא כבר יודעת הרי אם יש או אין פיפי/קקי בחיתול, ונראה לי בעייתי לחבר בין זה חבן האיבר עצמו, שכבודו במקומו יונח.

ענתש

New member
פין ופות. אבל נגה מתעקשת על

"הנה הזנב של אבא" בינתיים

למעלה