פיל הרטמן ז''ל

תהילה51

New member
פיל הרטמן ז''ל

זה כל-כך עצוב שפיל הרטמן מת- הוא היה קומיקאי ענק ואיש מקסים, והוא דובב שתיים מהדמויות המצחיקות ביותר של הסימפסונס- טרוי מק'לור והעורך דין הנוכל ליונל האץ'. לדמויות שלו היו כל-כך הרבה משפטים מצחיקים וסצנות מצחיקות. למשל הסרט החינוכי של טרוי מ'קלור על תעשיית הבקר (בפרק שבו ליסה מחליטה להיות צמחונית) או בפרק ה-" monorail " הנפלא שבו הרטמן דובב את LYLE LANGLEY הנוכל ששודד את הכסף של ספרינגפילד עם פרויקט המונורייל הכושל. אחת הסצינות המצחיקות ביותר בפרק היא ה"הרצאה" שנותן לייל לאנגלי בנושא רכבת המונורייל- "so mono means one and rail means rail" מה הציטוט האהוב עליכם של הרטמן?

GOrwell

New member
הפעם שהוא אמר בתור לינול האץ

שהספרים מאחוריו לא רק מייפים את המשרד אלא הם מכילים גם מידע שימושי של משפטים וידע כללי....יהי זכרו ברוך

sideshow

New member
בפרק "ליל כל הקדושים 7" (1996)

ובכמה פרקים נוספים, דובב פיל הרטמן המנוח את הנשיא ביל קלינטון. את הקטע בחללית בתור קלינטון, יחד עם הומר, בוב דול והחייזרים אני מאד אהבתי (זה כמובן שודר לקראת הבחירות של 1996, בהם זכה קלינטון בכהונה נוספת). קלינטון-הרטמן אומר: "אני לא רוצה לסיים את הכהונה שלי עירום בתוך צינור." יש גם קטע נחמד בפרק עם סוכנות הנדל"ן שליונל האץ (הרטמן) מסביר למארג' מדוע עשה הסבה מעריכת דין למכירת בתים. ואח"כ שהוא מסביר לה את ההבדל בין להגיד את האמת ל"להגיד את האמת"(במילים אחרות: לשקר). ובלי קשר לסימפסון, אהבתי לראות את הרטמן בתור ביל מקניל של "NEWSRADIO". שחקן גדול ללא ספק. יהי זכרו ברוך.

starman

New member
פיל היה הגדול מכולם

ראיתי כמעט את כל הסרטים שלו , שידרו השבוע את "גק פלאש המקפץ" ולהפתעתי הוא היה שם ביחד עם השחקן שהיה ידידו הטוב גון לוביץ (שגם מדובב בסימפסונים) . אני אוהב את הפרק שלינול האץ מייצג את הסימפסונים והם זוכים והוא נותן למארג קופסת פיצה ואומר לה "מצטער , לא זכיתי , הפיצה בחינם" ומארג אומרת לו "כן , זכינו" והוא עונה לה "לא משנה , אין פיצה " .

GOrwell

New member
רגע

בסרט ג'ק פלאש המקפץ...מי זה פיל הרטמן ואי איך אני חולה על הסרט הזה אני חושבת שכולל הפעם הזאת של השבוע ראיתי אותו בערך 6 פעמים...אבל אין יל אותו מוקלט עדיין...:) אכן סרט ענק

NYMets Man

New member
אה??

פיל הארטמן שיחק בג'ק פלאש המקפץ?? אני חולה על הסרט הזה?? את מי הוא שיחק יש לי את הסרט מוקלט

Sugar User18

New member
גם חולה עליו אבל אין לי אותו מוקלט

לצערי הרב.......................~מיליון פרצופים סמיילים בוכים~

למעלה