פילת או אדם מילוא?

פילת או אדם מילוא?

בחיפה. עבור יעוץ תעסוקתי. התחלתי שיחת היכרות באדם מילוא והומלץ לי לא לעשות מבחנים(לא לסיים כרגע את התהליך) כי יש לי בעיות סוציאליות כרגע אז התוצאה תייצג את ההווה ולא את המצב כאשר אני במיטבי. העניין הוא שלא ברור אם ומתי אהיה במיטבי...! יום המבחנים אכן יקר ולכן ביקשתי תשובה ללא מבחנים ולא רצו לתת כי צריך גם מבחנים, יש לי ציוני תעודת בגרות+פסיכומטרי. אני לא נמשך למקצועות שאני מכיר. אני שואף להשיג שליטה עצמית גבוהה(תחביב: zhong yuan qigong ) שאיפה נוספת היא לשלוט באמנויות לחימה מסויימות. אני מרגיש ``בן אדם טוב`` בהשוואה לסובבים אותי(ישראלים... אלא מה?! :) הייתי רוצה לחזור לגיל 21 כדי לבחון האם אוכל להתפרנס ממה שאני אוהב אך בגילי אני חייב פרנסה ואם אצטרך להיות שכיר זה הזמן אחרת לא אמצא תעסוקה כשכיר בגיל מבוגר יותר. אני מעדיף לזכות במיליונים ולעשות רק מה שאני אוהב גם אם לא מתפרנסים מזה. יש למישהו עיצות? הערות או הארות.../tapuzforum/images/emo4.gif נ.ב. אני בקטע של עבודה עם אנשים(רצוי נשים...שבדיות..) תודה למכווינים!

בתוכנת מיתם(יש לי גישה) איך מחפשים

קורסים קצרים שיש בהם תעסוקה? אני רוצה לראות אם קיימים מקצועות מעניינים שכדאי לי ללמוד ולעבוד כי אין לי משיכה למקצועות הגדולים וחבל אבל זה יותר טוב מכלום כמקצוע זמני, לא?! /tapuzforum/images/emo201.gif

למעלה