פילרים בבליצ'

KiaritChan

New member
פילרים בבליצ'

אוקיי,ב-20.12 ייצא הפרק הבא ותיגמר העונה. ולאחריו,מה-3.1 יתחילו פילרים עד שהמנגה תתרחק מספיק מהנאימה או משהו כזה. כתוב על זה פה X: http://www.bleach-society.com/ לעזאזל. אני ממש מקווה שהם לא יגררו את הפילרים יותר מידי, נארוט מספיק נהרסה בגלל הפילרים,אסור שבליצ' תהרס גם היא \:

Hinamori

New member
אבל :O

אני שמעתי שלא יהיו פילרים, פשוט הסדרה תעצר עד ינואר. טוב, עדיף פילרים מאשר כלום ^-^

Goggle Girl

New member
החדשות הטובות הן שתהיינה גם

שבועיים הפסקה. תזכרו גם שאלה פילרים של בליץ' ועד כה כל הפילרים בלי יוצא מהכלל היו בעלי בסיס כלשהו במנגה (בין אם זה הקשקושים בסופי פרקים או מה עוד). אני משערת שאלה יהיו יותר פרקים שיתמקדו בדמויות הנפרדות. למיזואירו נגיד יש פרק ספיישל במנגה שפשוט זועק שיעשו לו מה שעשו לסיפור של סוי פון ויורואיצ'י ויקדישו לו פרק שלם ואז עוד קצת בשוליים. מה שטוב בבליץ' זה שיש פול דמויות וכולן בלי יוצא מהכלל מעולות. אני לא אתנגד לשני פרקים או משהו שיתמקדו בטאטסקי-צ'אן או אפילו בצ'יזורו.

Hinamori

New member
../images/Emo45.gif וגם לקטעים בסוף יש בסיס במנגה~

מנגה [אבל הוא לא הורס כלום] רואים את זה עם האפרו מתישהו XDDDD זה היה מצחיק =^_^=

Neon taichou

New member
אבל זה פרק בונוס

אין סיכוי שבאמת יעשו מזה פרק @__@ אבל!!11 אני רוצה פרקי פלאשבאקים. יורוקויה, נו. >:

JeeChan

New member
ניה לא לדאוג יש הרבה מקום

להרחיב בבליץ' על הסאגה השניה שלא הרחיבו במנגה 3: אני בטוח שפרקי הפילרים יהיו טובים ושהעונה השניה לא תסתיים כל כך מהר D:

Violettecat

New member
אני מקווה שיפתחו את פרק 181 של המ'

זה היה פרק נהדר שדורש פיתוח וככה גם פרקים 179 ו180 שקדמו לו. אני מניחה שיתמקדו עכשיו בשיקום של סול סוסייטי , או לחלופין בפלשבקים מהעבר של כל מיני דמויות. אני אישית מקווה לפרק שירחיב קצת על הקפיטנים השונים של גוטיי 13.

למעלה