פיליפינים?

smile2life

New member
פיליפינים?

בת זוג מהפיליפינים. מעולם לא הייתה בישראל - הכרתי שם..
להבנתי יש פטור מויזה לבעלי דרכון פיליפיני בהגעה לנתבג.
אם אני קונה לה כרטיס טיסה והיא מגיעה לנתבג עד כמה ישנו החשש שהיא תעוכב ע"י רשות האוכלוסין? ואם ישנו סיכוי גבוה כיצד עליי לנהוג (אני מנסה להמנע מלפנות למשרד הפנים במחוז תל אביב עד כמה שניתן).
התוכנית היא להביא אותה לישראל כתיירת לחודש וכאן לחתום על תעודת זוגיות לפי COMMON LAW MARIAGE ו - Institutional Cohabitation

הזוגיות בישראל לצורכי רשות ההגירה היא נישואים

או ידועים בציבור. נישואים בתוך המדינה אינם אפשריים למעט אולי נישואי סלבדור (תבדוק באינטרנט).

עליה להצהיר אמת בבקשה לאשרת כניסה. גם אם היא פטורה מויזה היא בוודאי תישאל בשדה התעופה לגבי מטרת כניסתה.

smile2life

New member
תודה על המידע

כנאה שקפריסין תהיה אופציה לא רעה בשבילנו כשיגיע הרגע....

elicoz

New member
אני לא מבין

הכוונה שלך היא שהיא תשאר כאן לחיות איתך כבת זוג?
אם כן כדאי שתתעורר ותתחיל לאסוף ולאמת את כל הניירת שלה מהפיליפינים:
א. תעודת רווקות
ב. תעודת יושר עדכנית
ג. תעודת לידה.
&nbsp
כל התעודות חייבות להיות מאומתות ומתורגמות ע"י אפוסטיל או שרשרת חותמות.
אם תגיעו ללא התעודות, היא תוכל להשאר כאן בתור תיירת בלבד ולתקופה מוגבלת (במידה ולא ימנעו את כניסתה בנתנ"ג ותוכיח לפקיד ההגירה שיש לה אמצעי מחיה כאן וזיקה לחזור למולדת, אם יש חשש להשתקעות - סירוב ואחורה פנה) ואף אחד לא יתן לה אשרה גם אם תקפצו להתחתן בקפריסין, ללא התעודות הנ"ל.
&nbsp
&nbsp

smile2life

New member
הכוונה טיול לחודש

ברור לי שהיא צריכה לצאת ואז אני צריך לפנות למשרד הפנים ולהגיש בקשהב שיכירו בחוזה בינינו. אבל כנראה שאעשה את הדרך הארוכה (פנייה לרשות האוכלוסין והפקדת ערבון) כשיהיה רלוונטי מבחינת עבודה שלה.

randyloo

New member
רוב הסיכויים שהיא תעוכב

משום שאם היא מעוניינת להשתקע מצד אבל מתחזה לתיירת מצד שני אז היא עוברת עבירה.
ההליך הנכון הוא להזמין אותה לכאן באופן רשמי כחלק מתהליך הגירה של ידועים בציבור. ישנו נוהל מפורט המסביר את התהליך. אם אתם מתכוונים להתחתן ממילא אולי עדיף לעשות זאת לפני כן. כפי שכתבו לפניי, יש להתכונן עם מסמכים רלוונטיים המפורטים בנוהל.
בהצלחה!

למעלה