פילטר פתוח

• פותח הנושא EFC
  • פורסם בתאריך

EFC

New member
פילטר פתוח

חבר'ה שאלה-האם כדאי להרכיב פילטר פתוח ל-GPZ? האם תורגש עלייה בכח המנוע? ובכלל היכן ניתן להשיג פילטר פתוח? בתוה מראש

45degrees

New member
אם כדאי - אתה תחליט.

אם מותקן נכון ומתאמים את הקרבורטורים לשינוי - יוסיף כוח למנוע. היכן ניתן להשיג - דרך האינטרנט או דרך מייק "עוד שנה, בדיוק נאבד המשלוח, יהיה לי מחר או בשבוע הבא" .

Hell ad

New member
../images/Emo6.gif

רציתי לשאול - המייק הזה, זה אותו מייק שאיבד למומו את הבוכנה כן? זה גם אותו אחד שמפורסם בספר של סטפן?

45degrees

New member
האחד והאגדות. ../images/Emo10.gif

אני נתקעתי בגללו שנה ושלוש חודשים עם שיפור מסוים שהייתי צריך לעשות. שנה ושלוש. כמעט כמו שרות סדיר שלם של חיילת בצה"ל. תנחש כמה אגדות שמעתי באותה תקופה? היה לי יותר מהר אם הייתי שוחה ליוון ומביא משם בעצמי.

Moo Moo

New member
אותו אחד.

משלם 50$ למשלוח אקפרסס, עובר שבוע, עובר שבועיים, כל יום מציק, בסוף הוא אומר שהם לא שמו את זה באקספרסס וזה במשלוח רגיל, מתי יגיע? עוד יומיים שלושה, עובר שבוע, נו מה? הדואר איבד את הבוכנה, (שקרן כוסשלאמו) מתי יגיע? לא יודע ניראה....

Moo Moo

New member
בסופו של דבר יצאתי רק בחודש נזק.

למרות שהוא הבטיח שאני יוסיף 50$ והבוכנה תגיע אלי תוך 4 ימים מקסימום באקספרס.

45degrees

New member
WISECO - מיובאים על ידי מישהו

אחר סוף סוף - על ידי אבניר. כך שלפחות בנושא בוכנות ורינגים אפשר להתעלם ממייק "עוד שנתיים".

45degrees

New member
אישית - אני מעדיף להחזיק כאלה

חלקים ביד, ולבחון אותם היטב לפני שאני לוקח. זה נשמע דבילי נכון? תנחש מה: לעיתים יש הבדל של כמה מאות גרמים בין אותו צמיג בדיוק לאחרים זהים כמוהו על המדף של אותו ספק. אותו צמיג - אותו דגם - אותה מידה - אותו תאריך ייצור, והצמיגים לא שוקלים אותו דבר. אז מילא צמיג שפשוט להחליף, אבל ברכיבים פנימיים - חשוב חשוב לבחון טוב לפני שלוקחים. בטח כשמדובר במוצרים תחליפיים.

למעלה