פילטר אויר פתוח

vq55205

New member
פילטר אויר פתוח

לאחרונה עשיתי מנוע לחיפושית 1300 ובאותה הזדמנות החלפתי בוכנות וראשים ל-1600 הקרבורטור נשאר של 1300.במסגרת האופציות לשיפור ביצועי המכונית הגדלתי את הנחיר(דיזה ראשית) בקרבורטור, לא רק שקיבלתי ביצועים טובים יותר אלא אף קיבלתי חסכון בצריכת הדלק. דבר נוסף שאני מעוניין לעשות הוא החלפת פילטר אויר .האם פילטר אויר פתוח ישפר את הביצועים כיצד יש לתחזק פילטר כזה מה זה פילטר העשוי מספוג והאם אפשר למצוא בארץ את הגדג´טים האלה?

chino

New member
אני ממליץ...

לך להשאר עם הפילטר האורגינל (זה עם השמן בתוכו), הוא מאפשר זרימת אויר יותר טובה מפילטר ספוג (האורגינלי של החיפושיות המאוחרות), לגבי התחליפים שקיימים היום השוק (האמריקאי בעיקר) אני לא יודע כי לא ניסיתי. כמו כן כדאי לך לחפש קרבורטור של 1600, אני חושב שהסימון שלו הוא 34PCIT אתה בהחלט תרגיש שינוי בביצועים ובצריכת הדלק. דרך אגב אני מקווה שלא שכחתה להחליף את הקלאצ´ לזה של 1600 (וגם את גלגל התנופה כמובן)..אם לא תעשה את זה דחוף!!!

Dr Bug

New member
בהחלט מומלץ להחליף לפילטר פתוח!

ואני אף יכול להשיג לך אחד, צור קשר ב-055-377887. ולגבי הקרבורטור, צ´ינו יקירי, הוא לא ישב על הסעפת שלו מפני שבסעפת של ה-1600 (34PICT3 או 34PICT4) הקדח גדול יותר (34 מ"מ כמובן) וכן המרחק בין הברגים המחזיקים אותו גדול יותר!!!

chino

New member
כמובן...

שהחלפת הקרבורטור גוררת אחריה גם החלפת סעפת ופילטר אויר.

למעלה