אבל זה קצת לא מסתדר... לא הוזכר שהוא גם מתמחה בForensic Science(לא יודע איך כותבים את זה בעברית), במקור הוא היה מנתח ומת לו פציאנט על שולחן הניתוחים אז הוא העדיף לעבוד עם אילו שמתים כבר ונהייה פותולוג. אבל חפיף, אני אוהבת את הדמות הזאת.
בכל מקרה חוץ מהקטע עם השמות ושאר הדברים שהזכרתם הדבר היחיד שאולי קצת מפריע לי זה שבכל חקירה שניה בערך הקורבן הופך לחשוד/אשם נכון שבמציאות חקירות פליליות הם לא 2+2 אבל זה פשוט לא הגיוני כזה. ובמיאמי מעצבן במיוחד, הורשיו הזה או שהוא ישר יודע את התשובה ולא ברור מאיפה או שהוא אומר דברים ברורים מאליו >< " הבחורה הזאת נרצחה
1.במציאות זה כן 1+1.אם זה לא- אז החקירה לא תצליח. אז להם זה כתוב יותר קל כדי שנספיק לעקוב(למרות שלפעמים החקירה באמת מתקדמת מהר מדי) 2. הורשיו ישר יודע את התשובה כי יש לו 2 תארים בביולוגיה או משהו כזה, אז הוא מבין גם בכימיה וגם בפצעים וכאלה. והוא מדגיש את זה שהיא נרצחה. זה כמו שגריסום אומר שזה לא בטוח לגמרי שהיא נרצחה...
נשמע לי קצת קלוש.. קלוש מאוד אפילו. תחשבי על יום אחד בחיים שלך שבו היו בודקים את כל האנשים שבאים איתך במגע וכל אחד מהם היה יכול להיות האשם במה שזה לא יהיה. אני לא אומרת שזה לא הגיוני שמזמנים את החשודים כמה וכמה פעמים כי כל הזמן בודקים ומוצאים ראיות חדשות. אלה- שהיציאה מנקודה שבה "הקורבן" תמיד משקר/ או לא אומר את כל האמת\ נראית לי קצת הזויה.