פילוסופיה ונצח

יופי טופי

אם אתיחס ברצינות גמורה (כמו בפרטים המופיעים עליי) אל החיים הם יהיו אף מדכאים יותר. תענה לי בבקשה על השאלות כגון- -הווצרות כדור הארץ - מהות החיים - קיום או אי קיום גבולות החיים אם תענות מוכחות ובדוקות בוודיאותן. תודה מראש ויום נעים מלא רצינות

lmatan1

New member
קליפי תקשיבי למשהו באמת../images/Emo168.gif

את כרגע צעירה מידי בשביל לעוף תתרכזי רק שבשלב זה בחיים שלך את נמצאת כאן בנקודת זמן שאת אמורה להיות להיט. במקום לאכול סוכרית טופי ולחשוב על מהות החיים אני מאחל לך בהצלחה.

את זה תוכל להגיד גם על אנשים בני

40 ו-80 (כשיגדלו ישכילו). חכמה יותר אהיה שכאהיה בגילך מאשר הנני היום, אך אין זה אומר שבגלל גילי אני טיפשה. ערב טוב והמשך מבדח (גם לחשוב על השמיים בזמן ששותים את מימיו זה לא רע בכלל)

lmatan1

New member
קליפי בכלל לא רמזתי אפילו שאת משהו

תקראי טוב כל מה שאמרתי לך זה שעד גיל30 בערך יש לך את כל הכלים להצליח בחיים אחר כך לא יהיה לך שוק תנצלי את גילך הצעיר להצליח ולפרוח למה לך לדבר בשם מבוגרים ממך דברי בשם עצמך הלואי ואני הייתי בגילך ערב טוב והמשך שמח.

אוקיי, סבבה

לו היית במקומי אולי החלטותיך היו שונות, אך אני כן מתכוונת להתעניין בנושאים שמעניינים אותי. נכון, אולי אין לי כל כך הרבה שנות ניסיון בחיי, אך גם מאלו שכבר חוויתי ניתן ללמוד הרבה. גם אדם בן שלושים צעיר מאוד בניסיון חייו לאדם בן 80. אני לא רואה סיבה לחכות עד שאגיע לגיל... יום טוב ודרך בטוחה

למעלה