עד כמה שידוע לי, זה עוד לא סופי, אבל יוכרע בשעות הקרובות. ובקשר לשמאלנות-ימניות - גם בריילובסקי ימני, אז הייתי לוקח את הדברים שלך בהסתייגות. לדעתי זה הכל בגלל תאקלים פנימיים שיש במפלגה, ולא ענייני שמאל-ימין (לפחות לא רק).
האיש מס´ 2 במועצת ´שינוי´ שאחראי לביטול השיריון. תמיד אמרתי ששמאלנות חברי המפלגה מול מרכזיות הבוחרים תהרוס את המפלגה. מר ירון "הלאום היהודי הוא תופעה אנתרופולוגית" ידען מנסה להתחרות במרצ. הבעיה היא שהוא לא תופש שמפלגת הימין החילוני ´צומת´ שממנה בא מודי זנדברג קיבלה בזמנו 8 מושבים בכנסת, והוא מוביל את המפלגה למצבה ב-99´ לפני הצטרפות טומי.
המקום ה 169 שווה למקום ה - 2. אונם ירון התנגד לשריון בכל תוקף אך ברור שלבד הוא לא יכול להפיל את ההצעה. ובכלל במקרה הספיציפי הויכוח הוא לא בין ימין לשמאל אלא עניינים פנימים במפלגה. בכל מקרה טוב שאושר השריון של זנדברג דבר שרק יגדיל וישמר את כוחה האלטרולי של שינוי וחבל שלא אושר השריון של בריילובסקי.
באתר ´שינוי´ מסודרים חבי המועצה על פי מספר הקולות שקיבלו בבחירות, ומס´ 2 הוא ירון ידען. אין ספק שלדבר יש חשיבות רבה, והשפעתו על כן גדולה הרבה יותר מזו של מיודענו יוסי וויס שקיבל את המספר הנמוך ביותר של קולות בבחירות.
ראשית כמאמר הבדיחה הידועה: "לא חשוב מה תכתוב עלי העיקר שתאיית את שמי נכון" תודה. ולעניין, בגלל שיטות הבחירה השונות המיקום לא תמיד מייצג את כמות הקולות שתמכו בחבר המועצה למרות שסביר ביותר שאיילת כהן או ירון ידען קיבלו הרבה יותר קולות ממני, לגבי טומי אני לא בטוח שהוא בכלל צריך קולות כי הוא נכנס אוטומטית עקב היותו ח"כ. מה שבטוח שאין כל קשר בין המיקום ברשימת המועצה לבין "איש מס´ 1" או "מספר 2" במפלגת שינוי.
האם הכתוב כאן אינו מבהיר כי בבחירות הארציות למועצת ´שינוי´, אתה, ירון ידען, איילת כהן, מלי פולישוק ועוד מאות אנשים התמודדתם, ומבין 70 הראשונים ירון במקום ה-2 ואתה במקום ה-70? הרי ידוע לך היטב כי כמות פעילי הסניפים זניחה ביותר לעומת כמות חברי המפלגה, ובכל מקרה ברמה הארצית ירון ידען זכה למס´ ה-2 בגודלו של קולות ואילו אתה זכית למספר הנמוך ביותר?
כולנו יכולים לראות את העמוד באתר ´שינוי´ בו מוסבר כי 70 חברים נבחרים בבחירות כלליות, עוד 80 בבחירות סניפיות ועוד 20 חברי כנסת או מועצות מקומיות. אין מה לעשות, ירון ידען הוא האיש מס´ 2 בקרב כלל חברי מפלגת ´שינוי´, וכך הם קבעו בבחירות הארציות.
הם מפרקים את המפלגה? הם נפלו על השכל? ואני כבר חשבתי ששינוי היא מפלגה שאפשר לסמוך עליה שחבריה לא קטנוניים עד כדי כך שרק מעניין אותם המושב שלהם בכנסת. אתם יודעים מה? אם בגלל שלא שריינו אותם הם פורשים, שיפרשו - אין לי סימפטיה לפוליטיקאים שמעניין אותם המקום והמושב שלהם ולא האידיאולוגיה שלהם.
היה "פוטש" של הרוב במזכירות ´שינוי´ של מנהיגי המועצה שהם נבחרי חברי המפלגה השמאלנים כנגד טומי וחבריו. אם לא ישריינו את השישייה אז 100% שחברי המפלגה יסלקו את כולם ויכניסו את איילת כהן, ירון ידען, מירי פולישוק ושות´.. הבעיה היא שציבור הבוחרים של ´שינוי´ שונה מאוד מחברי המפלגה ועל כן המפלגה תחזור למאבק על אחוז החסימה בו הייתה לפני שטומי הצטרף, בשנת 99´.
פריצקי מחפש מקום עבודה ולא אידיאלוגיה מה שהוא עושה פוגע בשינוי אני חייב להודות שלא ברור לי למה בריילובסקי הצטרף אליו אני עם שינוי עד הסוף שינוי האמיתית שבה יש גם אנשים מימין ומשמאל
שינוי היא לא מרץ! בשינוי האמיתית לא מחפשים כסאות! בשינוי האמיתית עומדים מאחורי האידיאולוגיה של המפלגה, גם אם זה אומר לא להיות חבר ממשלה או אפילו חבר כנסת! מי שלא רוצה חלק בשינוי האמיתית, שינוי האמיתית לא רוצה בו!