פילדנדרום אני עוברת בית. האם ניתן בעונה זו לעקור ולהעביר פילדנדרום וציפור גן עדן???
J jlavi2002 New member 29/1/06 #1 פילדנדרום אני עוברת בית. האם ניתן בעונה זו לעקור ולהעביר פילדנדרום וציפור גן עדן???
ט טסונמי1 New member 29/1/06 #2 לא העונה המוצלחת אבל אני מבינה שאין ברירה ציפור גן עדן קשה יותר להעברה-לנסות לחפור כמה שיותר
R Rebeccan New member 29/1/06 #5 ../images/Emo208.gif לצורך הקפצה יש צורך ב- 10 תווים לפחות או אייקון אחד - לדוגמא
ט טסונמי1 New member 29/1/06 #6 לגבי הפילודנדרון בהחלט כן דקה לנפי ההיתעוררות של האביב זה הזמן להעביר לגבי ציפור גן העדן ניראה לי שכרגע זה זמן טוב
לגבי הפילודנדרון בהחלט כן דקה לנפי ההיתעוררות של האביב זה הזמן להעביר לגבי ציפור גן העדן ניראה לי שכרגע זה זמן טוב
ט טסונמי1 New member 29/1/06 #7 אים הפילודנדרון ארוך מאוד אתה יכול ליגזום לו את הראש כולל 40 סמ גזע ולהשריש את הראש כצמח נוסף את השורשים הקרועים והפגועים ליגזום חתך נקי עים מזמרה אפשר גם לקצר שורשים ארוכים מאוד-הרבה מים!
אים הפילודנדרון ארוך מאוד אתה יכול ליגזום לו את הראש כולל 40 סמ גזע ולהשריש את הראש כצמח נוסף את השורשים הקרועים והפגועים ליגזום חתך נקי עים מזמרה אפשר גם לקצר שורשים ארוכים מאוד-הרבה מים!