פילדלפיה
לפילדלפיה הגענו בהחלטה של הרגע, בדרך לקניון גבעתיים לראות את ג'יימס בונד החדש (לא פליני אבל אקשן משובח ביותר). תכננתי על סנדויץ' בארקפה וכשיצאנו מאיילון, אמרנו שרק נבדוק איפה זה בדיוק ונראה איך זה נראה... למזלנו התפנתה חניה ממש ממול, נכנסו בלי היסוס והזמנו - 2 טורטיות עם פהיטס אנטרקוט, מנת הום-פרייז (בכל זאת צריך להרגיש את הקרבה לדיקסי
) וכוס 400מ"ל של סמואל אדמס: הטורטיות היו טובות מאד, רכות ומלאות בשר; מנת ההום פרייז היתה נדיבה ביותר (ניגוד מרענן להקטנת המנה בדיקסי בארוחת הבוקר), הבירה היתה צוננת, ובכלל נהננו מהארוחה הזריזה ומזה שניסינו את המקום סופסוף... יש לציין את חריפות המנות ואת הבערה בפה מהשילוב בין ההום פרייז לטורטיות שנדמה לי שגם הן היון פיקנטיות. המקום (ב- 8 בערב) היה יחסית ריק, וזה די מבאס, אני מקווה שיהיה להם אורך נשימה (אולי בזכות האמא הגדולה והיציבה) להחזיק מעמד, ואני מאמינה שבצהרים יותר הומה שם בעובדים מהסביבה... לא ברור לי למה הם מסתתרים מאחורי חלונות כהים - זה לא עוזר להם במיוחד.... החסרונות: הבירה שלקחנו היא האלכוהול היחיד שמוצע שם, ציפיתי ליותר.... בהחלט נחזור
פילדלפיה תוצרת הארץ 1 ת"א (צמוד לדיקסי)
לפילדלפיה הגענו בהחלטה של הרגע, בדרך לקניון גבעתיים לראות את ג'יימס בונד החדש (לא פליני אבל אקשן משובח ביותר). תכננתי על סנדויץ' בארקפה וכשיצאנו מאיילון, אמרנו שרק נבדוק איפה זה בדיוק ונראה איך זה נראה... למזלנו התפנתה חניה ממש ממול, נכנסו בלי היסוס והזמנו - 2 טורטיות עם פהיטס אנטרקוט, מנת הום-פרייז (בכל זאת צריך להרגיש את הקרבה לדיקסי