פיכסה אילת העיר מפוצצצת!
ה השנייה מנצר האחמיות New member 11/4/04 #3 שונאת.אילת.../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif אוהבת.נקודות.
F faith2 New member 11/4/04 #7 אבל../images/Emo9.gif....יאויאו היה שווה לבוא.! אח של אגם רודברג היה אצלנו בבית! מתברר שהוא ידיד טוב של חבר של אחותי....והוא שאל עליי ....חיחיח, היום חבר של אחותי יברר לי...חיחי...והוא ממש נראה טוב! אלוהים!
אבל../images/Emo9.gif....יאויאו היה שווה לבוא.! אח של אגם רודברג היה אצלנו בבית! מתברר שהוא ידיד טוב של חבר של אחותי....והוא שאל עליי ....חיחיח, היום חבר של אחותי יברר לי...חיחי...והוא ממש נראה טוב! אלוהים!
S shiroosh999 New member 12/4/04 #9 אח של אדם רודברג... ../images/Emo85.gif ציפית שהוא יראה רע!??!?!?!?!
M MikeY fReAk New member 13/4/04 #12 ../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifלאלא,../images/Emo5.gif היא סתם יפה
ה השנייה מנצר האחמיות New member 13/4/04 #13 פלג רודברגגג../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif הקומונרית שלנו לשנה הבאה..נחלל איזה שמ
F faith2 New member 13/4/04 #14 חחח, פששששש.... את השם אפילו את יודעת איזה צחוקים אבל חבל על הזמן........
S shiroosh999 New member 13/4/04 #15 חחח... קורעה.. ../images/Emo85.gif אבל אני אוהבת אותך! my dear grandson.....
ה השנייה מנצר האחמיות New member 13/4/04 #16 באמת קוראים לו ככה../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif
ב בֶל New member 16/4/04 #17 מתההה על אילת../images/Emo99.gif עוד 5 ימים אני- נוסעת- לשם! (ישר אחרי שאני אסיים את המתכונת במ"מ ) ואי אני כבר מתה לנסוע... מתה על אילת- כבר אמרתי?
מתההה על אילת../images/Emo99.gif עוד 5 ימים אני- נוסעת- לשם! (ישר אחרי שאני אסיים את המתכונת במ"מ ) ואי אני כבר מתה לנסוע... מתה על אילת- כבר אמרתי?
M MikeY fReAk New member 16/4/04 #18 וידוי-../images/Emo79.gif אפעם לא הייתי באילת. אוהבים אותך אודליה. אוהבים אותך אודליה. נזרקת מהצ'ט ע"י תפוז. הצפת הצ'ט אסורה. בלה בלה.
וידוי-../images/Emo79.gif אפעם לא הייתי באילת. אוהבים אותך אודליה. אוהבים אותך אודליה. נזרקת מהצ'ט ע"י תפוז. הצפת הצ'ט אסורה. בלה בלה.
S shiroosh999 New member 17/4/04 #19 אימל'א! ../images/Emo85.gif אוקיי, הבטחה ושבועה ונדר שלי כרגע, בפעם הראשונה שאני אראה אותך, אני אקבע איתך תאריך ליציאה לאילת! ודיר בלאק אם לא תבואי!
אימל'א! ../images/Emo85.gif אוקיי, הבטחה ושבועה ונדר שלי כרגע, בפעם הראשונה שאני אראה אותך, אני אקבע איתך תאריך ליציאה לאילת! ודיר בלאק אם לא תבואי!