פיירוול

• פותח הנושא yosex
  • פורסם בתאריך

yosex

New member
פיירוול

אני מקבל בימים הקורבים אינטרנט מהיר של הכבלים (ערוצי זהב) לי יש מערכת הפעלה 98 והבנתי שהאיי פי אינו משתנה בכבלים ככה שזה מאוד מסוכן אז רציתי לדעת איזה פיירוול מומלץ (עדיף יותר משהו שניתן להוריד מהאינטרנט) ואיך אני מעדכן כל מיני תוכנות שיעבדו עם הפיירוול כמו איי סי קיו יש שם מאין פרוקססי וכאלה איך אני בכלל יכו לדעת אותו בתודה ויוסי

help4me

New member
אני ממליץ..

על zonealarm תוכנה חינמית קלה ופשוטה לשימוש ושהמחיר לא יטעה אותך... זאת תוכנה טובה לאללה

Scott

New member
אני לגמרי לא מסכים

firewall כמו TPF או Keiro יעשה את העבודה הרבה יותר טוב. עם כל הכבוד לזון-אלארם, נורטון ודומיהן, הן מאוד "צעקניות" ובדרך כלל הצעקות שלהן מיותרות ואיננן נותנות אינדיקציה. כל מה שצריך כדי לתפעל את TPF (TINY) or Keiro זה מעט ידע, שגם אותו ניתן ללמוד (באופן חלקי) דרך המניואל של התוכנה. ודרך אגב..גם הן לא עולות שקל. Scott

uzi2

Active member
התכוונת Kerio

ואני מצטרף להמלצה. Kerio היא בעצם שידרוג של Tiny. דרושה קצת הבנה כדי לקנפג באופן יעיל את הפיירוול, אבל יש הסברים טובים, אם זה ב- Help וב- User Manual, ואם זה ב- FAQ, וגם אנחנו נשמח לעזור. ה- ZoneAlarm אולי יותר פשוטה לקינפוג עבור מי שאינו מבין, אבל מכל שאר הבחינות היא הרבה פחות מוצלחת. אפשרות אחרת, היא ה- Sygate החינמית. לי אין נסיון איתה, אבל יש עליה דעות טובות מאנשים שאני סומך על דעתם.

למעלה