פייפאל

• פותח הנושא roi48
  • פורסם בתאריך

roi48

New member
פייפאל

יש לי חשבון בפייפאל וכן בכרטיס האשראי של דואר ישראל .
דוגמה וארצה למכור דרך איביי ולקבל תשלום , איזה פרטים אני צריך לרשום כדי לקבל כסף או תשלום מחבר מהארץ .
איזה פרטים אני נותן ?

דבר נוסף ראיתי שיש שרות חדש של איביי זה קשור רק לאייבי ישראל ?

ואם כן אז אני יכול למכור באיביי ישראל ולא באיביי הרגיל ?

panayotiss

New member
תשובות

יש לך כרטיס נטען של הדואר ולא כרטיס אשראי. לכן ככל שהכרטיס טעון אתה יכול לבצע איתו רכישות.
&nbsp
כשאתה רוכש כרטיס כזה מהדואר מאחורי הקלעים אתה מקבל חשבון בנק של הדואר ואותו אתה צריך להזין לפייפאל.
כמו כן את פרטי הכרטיס תצטרך להזין לחשבון הפייפאל כי הם רוצים כרטיס.
הענין שאתה תמיד צריך לוודא שיש בחשבון הבנק הזה או בכרטיס כסף כדי לשלם את העמלות של פייפאל.
&nbsp
איזה פרטים אני צריך לרשום כדי לקבל כסף או תשלום מחבר מהארץ? האימייל שאיתו אתה מתחבר לפייפאל.
&nbsp
אם כן אז אני יכול למכור באיביי ישראל ולא באיביי הרגיל ? אין דבר כזה איביי ישראל.
אתה מתכוון ל ebay.com כנראה
&nbsp

roi48

New member
איביי

אוקי אם הבנתי נכון המכירה מתבצעת כרגיל דרך איביי <COM המשתמש שלי כדי לקבל כסף זה המייל שאיתו אני מתחבר ואותו נותן כדי לקבל כסף.
&nbsp
דבר נוסף השרות החדש של איביי של שילוח המוצרים וקבלת מסר על הקנייה זה יהיה דרך איביי או דרך הדואר ישראל באיזה אתר ?

Amiram_e

New member
אתה לא מבין את הבסיס וכדאי שתלמד לפני שאתה רץ למכור

אתה לא נותן את המייל של פייפל לקונה. אתה מחבר את חשבון האיביי שלך לחשבון הפייפל. מבצע וולידציה. כשהקונה יקנה דרך פייפל.
תקרא פה
http://pages.ebay.com/help/account/link-paypal.html

השילוח של דואר ישראל הוא דרך אתר www.isp.ebay.co.il
זהו שיתוף פעולה בין איביי ישראל לבין דואר ישראל. מאפשר להדפיס מדבקת משלוח בבית ולשלם עבורה בפייפל.
אני ממליץ לך קודם להתרכז בדברים הבסיסיים שחסרים לך. ללמוד איך לנהל את החשבוון, איך להעלות ליסט, לדעת את כל פוליסות המשלוח.
לשם כך תבחר בין ללמוד עצמאית ביוטיוב , תוך כדי לשאול שאלות פה ואולי לקחת מנטור אישי שילמד אותך את הצעדים הראשונים, כי אחרת אתה התפסיד הרבה כסף ואולי את החשבון שלך.

למעלה