פייסבוק, מה איתו?

RedSnake

New member
פייסבוק, מה איתו?

פעם ממש לא הבנתי מה הוא, אח"כ קצת פחדתי ממנו. הוא אף פעם לא נראה לי כל כך שימושי, אבל עכשיו אני משתמש בו קבוע כדי לתקשר עם חברים וגם עם "חברי פייסבוק". הנה פוסט שכתבתי בנושא- http://www.thesnake.co.il/?p=803 מה דעתכם בנושא? האם גם אתם צריכים את "מנת הפייסבוק" שלכם?

דוד44

New member
ברבו יחי הידד. תעלה תקציר של הפוסט לכאן

קראתי את הפוסט שלך והוא מאד אנושי ולא טכני. נחמד שלא פתרת שום דבר ולא הסברת למה וכמה אלא תיארת את העובדות היבשות. שים לב שהפורום הזה מיועד בדיוק לנושאים האלה. נושא אנושי על אינטרנט. אני חושב שמאד מעניין יהיה לדון כאן בשאלה הזו בדיוק: מה מצאנו בפייסבוק שאין בבלוגים? ויש גם את טוויטר שהולך לכיוון נוסף ומיסתורי וגם הוא להיט גדול. אני לדוגמא לוקח את השאלות שלך בדיוק לבלוגים (והרי גם לך יש בלוג). וגם אני רשום לפייסבוק אבל עוד לא הגעתי לשלב שלך. אני לא נכנס לשם כמעט אף פעם. דווקא טוויטר מדבר אלי יותר (למרות שגם לשם אני כמעט לא נכנס). ואם טוויטר אז הלהיט שלי הוא הסנוז של תפוז. מאחר ואני כל הזמן בתפוז אז אני שולח סנוזים. שזה דומה לטוויטר (למרות שלא יודע אם יש הגבלה משמעותית על אורך הסנוז כמו בטוויטר). דווקא הייתי רוצה לראות סנוזים של חברים מוכרים שלי אבל לא כל כך גיליתי איך (עדיין). זה יגיע.

למעלה