פייסבוק לעסק

פייסבוק לעסק

היי, מה לדעתכם עדיף לעסק- דף בפייסבוק, קבוצה או סתם משתמש פייסבוק רגיל?? תודה.......

RoyceGracie

New member
לטעמי עדיף דף מעריצים

-אין הגבלה על כמות המשתמשים -נורא קל לגרום לאנשים ללחוץ LIKE -אפשר להשתמש ב FBML סטטי ולהוסיף המון דברים איך שתרצה -אין "נואו פולואו" על העמוד שלך בהחלט עדיף על האלנטרנטיבות

עוד פרט חשוב

מעל הכל - אין צורך להיות מחובר או בעל חשבון בפייסבוק כדי לצפות בעמוד מעריצים! העמוד זמין למנועי חיפוש, גולשים שאינם משתמשי פייסבוק, קוראי RSS ועוד. פשה

yauli747

New member
שאלות

מה זה FBML ? מה זאת אומרת אין נואו פלואו? מה זה באמת משנה... לי יש משתמש רגיל לאתר שלי ואחרי שצירפתי מלא אנשים מהתחום אליו אני פונה התחלתי לקבל הזמנות חברות מאנשים... בנוסף ראיתי מלא כניסות שהגיעו מפייסבוק וגם פניות עסקיות הגיעו דרך פייסובק עצמו. אני דואג לפרסם תמונות של המוצרים שלי כולל טקסטים ולינקים למוצר עצמו באתר שלי, ולמרות שזה נו פלואו אני מקבל תנועה מהתמונה כולל תגובות וLIKE. בנוסף ראיתי שאנשים התחילו לשתף את המוצרים שלי (אופציה שיש באתר עצמו) בעמודי הפייסבוק שלהם. אני מבין שאולי הרבה לידים לא מקבלים בגלל הנו פלואו אך מצד שני מקבלים תנועה באתר ואני בטוח שזה עוזר בקידום האורגני של האתר אשמח לשמוע עוד הצעות איך להשתמש בפייסבוק לקידום האתר שלי.

כמה תשובות

1. FBML הוא נגזרת של HTML שכוללת תגיות פייסבוק. ניתן להוסיף כלי שנקרא Static FBML ולערוך אותו כעמוד קוד רגיל, פלוס האלמנטים הספציפיים לפייסבוק. 2. הנו פולואו אומר בעצם שפייסבוק לא מעביר "סמכות" לאתר שלך, כך שהקידום שם הוא להגברת הטראפיק בעיקר. 3. ניתן להציע מוצרים והנחות ייעודיים למשתמשי פייסבוק, דבר שמעודד את הגולשים להצטרף לקבוצה ולהישאר מעודכנים. המשך יום נעים פשה

למעלה