פייסבוק או לא?

Talg123

New member
פייסבוק או לא?

חשבתי על זה מעט, ואני חושב שזו שאלה מתבקשת... האם אתם חושבים שהפייסבוק הזה הוא מסוכן למערכות יחסים או לא? מהצד שלי אני רואה את זה כדרך לדבר עם אנשים ולהסתיר מהבן זוג שלך דברים.. זה יכול להיות מסוכן ולהרוס מערכות יחסים ולפגוע באמון של בן הזוג... זו דעתי :]

אי מייל או לא? סלולרי או לא?

פורום או לא? לצאת לרחוב או לא? ללכת לעבודה או לא? וכן הלאה, והלאה....................... הבנת?

Talg123

New member
חחח כה

תאכלס כה זה דיי ברור אבל הפייסבוק הזה טיפה שונה... אל תשכחי שפתאום מוסיפים אותך אנשים שונים ואולי מדברים שונים ממה שהם אמורים לדבר וזה גורם לריגושים.. לא יודע אולי אני סתם מדבר שטויות אבל זה נראה לי כדבר שיכול לגרום לבעיות במערכות יחסים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא בהכרח

אפשר לעשות פייסבוק לגברים ופייסבוק לנשים. פייסבוק מהדרין. כמו בבתי ספר, מדרכות, אוטובוסים, אולמי חתונות, ובקרוב, אינשאללה, בכל מקום. וכמו שבחברה הדתית מקצינים, וזה לא סימן לרוחניות גבוהה אלא להשתוללות יצרים, גם ביחסים זוגיים. מי שלא מסוגל לשמור על הנחלה הקטנה שלו באמצעים של רצון טוב ויושר, שום הפרדה והרחקה לא תעזור לו. כשהיצר רעב והוא הולך לצוד,הוא ימצא נשים גם במדבר סהרה.

seeyou

New member
היא רק אמצעי לסיפוק ייצרים

צריך תבונה לשימוש נכון בכול דבר את רואה את זה כדרך לדבר עם אנשים? זה נכון אבל התבונה אמורה להדריך אותך עם מי לדבר על מה לדבר ולמה בכלל לדבר אין סתם "דיבורים" ללא "מעשים" יוסי נ.ב Eurythmics Sweet dreams are made of this Who am i to disagree? I travel the world And the seven seas-- Everybody's looking for something. Some of them want to use you Some of them want to get used by you Some of them want to abuse you Some of them want to be abused.

בחיי, זה פשוט מביך

שאנשים מאשימים את הפייסבוק בבוגדנות שלהם מעניין מה היה התירוץ בימי התנ"ך.

כל הבארות האלה

פשוט מקור הרשע בעולם גורמות לבעלי (איש תמים, ישר וטוב לב שאוהב אותי ומכבד אותי) לבגוד בי! אני מזועזעת. לדעתי צריך להחרים את הבארות.

למעלה