פיינלפור בכדורסל...

Fantasy WRC

New member
פיינלפור בכדורסל...

יש מהשהו שלא הבנתי.. האם כל משחקים של פיינלפור יהיה רק בהיכל נוקיה? שוב במגרשה הביתי של מכבי ת"א? מה רע באולם של נהיריה? לפחות למכבי יהיה קשה יותר לשחק, כי זה לא אולם ביתי של מכבי.. מה נהיה? נותנים מתנה חינם למכבי הפיינלפור הזה..
 
הכל בנוקיה

למה באולם של נהריה? זה יהיה מגרש ביתי לנהריה. לא פייר. אגב גם אני לא מבין את שיטת הפיינל פור המטומטמת. זה אמור להיות מין ניסיון של אפשרות "לקחת למכבי אליפות", אז למה עושים את זה באולם של מכבי? איפה המחשבה..?
 

Fantasy WRC

New member
אולם בנהריה לא כזה ביתית עבור נהריה

הפעל ניצחה שם, גם מכבי.. ויש עוד קבוצות שניצחו שם.. יש לך קו מחשבה טובה "לקחת אליפות במחשק אחד מקבוצה שבמגרשה הביתי".. זהו.. חוץ מאוהדי מכבי, אף אחד לא אומר שזה הוגן..
 

אריאל5

New member
יש לי רעיון. הרי רוב מגרשי הכדורסל

די פנויים עד הרגע האחרון. אז ברגע שיודעים מי ה-4 הפעם זה הרבה לפני לפעמים זה יהיה שבוע לפני יחליטו על אולם שהוא לא ביתי לאחד מהקבוצות. למשל במקרה הזה יכולים בגליל.
 
ברור

וצריך גם חוק שכל סל של מכבי שוה גם נקודה לקבוצה היריבה, ואם בכל זאת מכבי מובילה אז הם צריכים לשחק עד סוף אותו רבע בארבעה שחקנים..
 

z dead

New member
צריך לחוקק עוד חוק

כשקבוצה קונה משחק,היא יורדת ליגה. מה אתה אומר? בתור אוהד ביט"ר כדורגל ומכבי כדורסל אתה בטח משתגע על הרעיון.
 

z dead

New member
?

אתה מדבר על משחק השרוכים? הפועל י-ם כדורגל לא היתה שם. רק ביט"ר ובית-שאן,ואיתן טייב ואלפי בבונים שנתלים על הגדרות ומאיימים ברצח על שחקני בית-שאן. או שאתה מדבר על הסדרה מול הפועל ת"א עם חוזה ללבן מרסר ערב סדרת הגמר? מפגש הפיצה של מונקי פנאן וצ'ורציץ ערב סדרת הגמר מול ירושלים? על מה אתה מדבר? הפועל ירושלים בכדורגל קנתה משחק? מכרה משחק? מאוד הגיוני,במיוחד כשויקטור יונה מוציא את הפרשה לאור...גאוני אפילו.
 

bobas

New member
איתן!

בקיאותך בכדורגל הישראלי בכלל ובהפועל י-ם בפרט מרגשת. שתדע.
 
למעלה