פיינלס גיים 4

Rapgamer

Well-known member
אחד הניצחונות הגדולים ביותר של הווריורס בעידן סטיב קר. נתחיל מההתחלה-
גולדן פתחה עם אוטו פורטר בחמישייה במקום לוני. המחשבה ברורה- גולדן נחנקת בהתקפה עם גרין ולוני במקביל, בעוד שפורטר מספק להם יותר ריווח. ההימור הזה נכשל כשבוסטון שלטה בלוחות בדקות הללו, טיימלורד אסף ריב' התקפה מעל הראש של הווריורס וגם שחקני הפרימטר שנהנים מיתרון פיזי על המצ'אפ שלהם (סמארט, ג'יילן, טייטום) השיגו נקודות הזדמנות שנייה. טייטום גם פתח היטב מבחינה התקפית וזה אפשר לסלטיקס להוביל במחצית אפילו שמשחק ההתקפה שלהם היה מפוזר עם הרבה איבודים, זו הייתה לדעתי המחצית היחידה בפלייאוף שבה איבדו הרבה ועדיין הובילו. בנוסף לכך גולדן קלעה מבחוץ באחוזים נמוכים ולא הייתי מייחס את זה לסלאמפ אלא לפרופיל זריקות קשה. אחוז גבוה מאוד מהשלשות של גולדן מגיע בפול אפ, קרי היחיד שפגע במחצית הראשונה.

סטיב קר עדיין לא החליט מי ההרכבים הכי טובים שלו וראינו המון וריאציות, חלקן הופיעו לראשונה. לאודוקה יש פריבילגיה רצינית שכמעט כל הסגל שלו שחקני two way. במחצית השנייה קר פנה להרכבים באוריינטציה התקפית יותר שעזרו לקליי להיכנס למשחק. לוני שחקן התקפה יותר טוב מדריימונד בסדרה הזאת כי גם הוא screener טוב ובניגוד לדריי מסוגל לסיים בצבע. במיעוט הדקות הם רצו עם גארי פייטון בפרימטר במקום אחד הסקוררים לאיזון של התקפה-הגנה.
לבוסטון יש יכולות מדהימות בהגנה וראינו אותם כופים מבטים קשים רוב המשחק. בכל זאת היו לביג מן שלהם יותר מדי פספוסים, בעיקר להורפורד שלא עולה מספיק גבוה כשומר פיק אנד רול. קרי עם שוט מייקינג אדיר הוביל דקות טובות של גולדן ברבע השלישי (כרגיל) והמשחק נכנס לרבע האחרון בהפרש נקודה.
גולדן לרוב חוטפת בסדרה בדקות שסטף נח, הפעם ג'ורדן פול החזיק אותם מבחינת סקורינג. מהלכים שהתחילו אצל קליי או וויגינס נכשלו כמעט תמיד, הם כן הופיעו בתור פינישרים בעיקר במחצית השנייה. סטף חזר מוקדם מהרגיל אבל ריבוי איבודים של הווריורס ומהלכי אחד על אחד של בראון החזירו את היתרון לסלטיקס שנכנסו לקלאץ' ביתרון קטן.
אז הגיעה הריצה המשמעותית ביותר במשחק באותן דקות של ההרכב ההתקפי המקסימלי של גולדן (קרי, פול, קליי, וויגינס, לוני). משחק דרייב אנד קיק מסוכן יותר מצדם, יחד עם שני ריב' התקפה ופוטבאק של וויגינס, הובילו ריצת 11-3 בקלאץ'. במקביל בוסטון עם התקפות של 0-1 מסירות בפוזשן, הם בעיקרון הגיעו למבטים סבירים אבל לא היה שם פלואו והזריקות הלכו החוצה. כשההתקפה עומדת זה עזר לווריורס להבטיח את הריבאונדים, צריך לתת קרדיט לכל הסגל על בוקס אאוט מוצלח בדקות הללו.
במצב של 3 הפרש עם 3 דקות לסיום המאמנים החזירו את השחקנים שהם הכי סומכים עליהם. גולדן סגרה עם החמישייה המקורית שלה (גרין ולוני במקביל), בוסטון עם הורפורד בעמדה 5 (וויט במקום טיימלורד). אני מבין את הנטייה ללכת עם הניסיון אבל לא בטוח שאלה היו ההרכבים הכי טובים באותה נקודת זמן. גולדן נתקלה מיד בשני פוזשנים התקפיים רעים ופוזשן נוסף בו גרין מסר ללוני בצבע שהצליח לסיים מעל הורפורד, עם טיימלורד ב5 זה היה נראה אחרת. בוסטון כביכול הלכה על ההרכב הכי התקפי אבל הגיעה לזריקות מבחוץ כשגולדן נותנת contest לא רע. בסוף ווינר שוט של סטף הכריע את המשחק-
בסיום 107-97 לווריורס. נגמר בדו ספרתי אבל היה משחק של פוזשן אחד-שניים כל הרבע האחרון (למעשה כל המשחק). גולדן ממשיכה לשבור את שיא הNBA של סדרות רצופות עם ניצחון בחוץ (27), אני חושב שזה היה אחד הכי קשים שלה. אם השוויתי הסדרה מול בוסטון לזו מול OKC ב2016, אז הם התעלו בחוץ בזכות הklay game, הפעם זה היה הcurry game. לטעמי משחק הפיינלס הכי טוב שלו בקריירה, גם יותר מה47 שקלע מול הראפטורס וגולדן לא באמת התקרבה שם לניצחון. סטף תפר 43 עם פרופיל זריקות מטורף. הוא לא משיג כמעט שום דבר בצבע, השלשות קשות גם בקנה מידה שלו והזריקות מטווח 2 הן בעיקר סטפ באק מלונג 2 או פלואטרים מאיזור קו העונשין.
עוד תרמו למאמץ- קליי, פול ווויגינס עם סקור דו ספרתי באחוזים לא משהו. בדינמיקה הבסיסית של הסדרה גולדן נאלצת לשחק עם כוכב אחד מול שניים, אלא שהקורלציה הכי טובה אצל בוסטון היא יחד האסיסטים/איבודים של צמד הכוכבים שלה. הפעם מסרו 8 ואיבדו 8, זה גם היה יכול להספיק אבל הנחיתות שלהם בריבאונד הייתה אלמנט אחד יותר מדי.
לוני היה ענק עם +21 בדקות שלו מהספסל, אני כבר חשבתי שלראשונה בעידן סטיב קר גולדן תסגור משחק פלייאוף מכריע עם גרין על הספסל.

לקראת ההמשך
אז הסדרה ב2-2 בדרך למשחק חמישי שכרגיל מסמן את המנצחת ב75-80% מהמקרים. בהערכה שלי- בוסטון מעט עדיפה, היא צריכה לעבוד פחות קשה עבור הנקודות שלה ולא יפתיע אותי בכלל אם תנצח את הסדרה ב6 משחקים. בכל זאת יש מספר משתנים שסודקים את ההערכה הזאת.
הראשון- הסדרה עדיין לא בדיוק הגיעה לנקודת שיווי המשקל שלה. ההרכבים של גולדן ממשיכים להשתנות ויש סיכוי שימצאו נוסחה שתשנה את יחסי הכוחות.
השני- בוסטון עוד לא נתקלה ביום חלש מחוץ לקשת. במשחק הראשון הם התפוצצו, במשחקים 2-4 הם ממשיכים להיות סביב 40% מלמטה. זה במקביל לתהליך שדרק וויט משתלט על רוב הדקות שלהם מהספסל, הוא הקלעי הכי פחות יציב וראינו אותו לא מסתכל על הסל מוקדם יותר בפלייאוף. הסלטיקס צריכים למסור ד"ש למילווקי שממש הכניסו אותם בכוח לרית'ם מעבר לקשת, גם טייטום בסדרה מאוד מדויקת עם לא מעט שלשות פול אפ.
השלישי- זה כמובן במידה וגולדן תצליח לחלץ אחד משני הקרובים, גיים 7 בבית זה בהחלט יתרון.

אני חושב שיש עוד יותר דברים שעובדים לרעת הווריורס ולכן הם אנדרדוג קל בעיני. הם בנחיתות מסוימת מבחינת הכדורסל אבל המגרש הביתי והאופי יכולים להטות משחק.

FrecCo

Active member
לא חושב שבערך מאז תחילת הקריירה של וויגינס מישהו חשב שהוא הולך להיות השחקן השני הכי חשוב באליפות, שזה יהיה המצב לדעתי אם גולדן יקחו.
קצת מתחת לרדאר עושה את הtwo ways wing הדומיננטי שקוואי עשה ב2014 ואיגי ב2015.
גם קליי במשחק טוב היום יחסית לעצמו עם כמה פעולות קריטיות בפוזשנים האחרונים שסופסוף הצליח לשמור בהם על שני הכוכבים של בוסטון. ממש רואים כמה הוא מתוסכל שהוא לא מצליח להיות השומר האישי הelite שהיה לפני הפציעה.
גם בעיניי 4-2 בוסטון היא עדיין התוצאה הכי סבירה אבל בוא נראה אם יש לווריורס ולסטף עוד קסמים בשרוול, סדרת גמר אדירה עד כה.

Rapgamer

Well-known member
אני חולק על הטענה שוויגינס השחקן השני הכי חשוב באליפות (פוטנציאלית). כשמסתכלים על העונה בכללותה- זה לא קרוב. כשמסתכלים על הסדרה הנוכחית יש לו קייס אם כי אני חושב שקליי חשוב יותר. בוסטון מחביאה שחקנים בהגנה על וויגינס, בעוד שקליי מקל על שחקנים סביבו גם כשהוא לא פוגע. בצד השני וויגינס טוב מקליי אם כי היכולת ההגנתית שלו לא הייתה יציבה בסדרה.

ההשוואה לאיגי וקוואי מצחיקה, הוא לא קרוב אפילו ללבל שלהם בהגנה.

FrecCo

Active member
אני חולק על הטענה שוויגינס השחקן השני הכי חשוב באליפות (פוטנציאלית). כשמסתכלים על העונה בכללותה- זה לא קרוב. כשמסתכלים על הסדרה הנוכחית יש לו קייס אם כי אני חושב שקליי חשוב יותר. בוסטון מחביאה שחקנים בהגנה על וויגינס, בעוד שקליי מקל על שחקנים סביבו גם כשהוא לא פוגע. בצד השני וויגינס טוב מקליי אם כי היכולת ההגנתית שלו לא הייתה יציבה בסדרה.

ההשוואה לאיגי וקוואי מצחיקה, הוא לא קרוב אפילו ללבל שלהם בהגנה.
מדבר על כל הפלייאוף למען ההבהרה, לא רואה מספיק משחקים בעונה הסדירה כדי לקבוע לגביה.
מחביאים או לא, ספציפית בפיינלס בינתיים קלע 3 נק' פחות מקליי וגם בפלייאוף קולע בממוצע 3 פחות. לא שאני יודע את מי יש לבוסטון להחביא כי אין להם שומר רע על המגרש אף פעם. האימפקט שלו כמגן וריבאונדר הרבה יותר משמעותיים. מתבטא גם בהבדלים די גדולים במדד ה+/- בין השניים לאורך הפלייאוף.
קליי כמעט חור הגנתי בפלייאוף. וויגינס שומר אישי מדהים בעיניי וההשוואה לא מופרכת בכלל למרות שהוא פחות טוב מהם, גם האייקיו ההגנתי שלו מתעלה על הציפיות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מדבר על כל הפלייאוף למען ההבהרה, לא רואה מספיק משחקים בעונה הסדירה כדי לקבוע לגביה.
מחביאים או לא, ספציפית בפיינלס בינתיים קלע 3 נק' פחות מקליי וגם בפלייאוף קולע בממוצע 3 פחות. לא שאני יודע את מי יש לבוסטון להחביא כי אין להם שומר רע על המגרש אף פעם. האימפקט שלו כמגן וריבאונדר הרבה יותר משמעותיים. מתבטא גם בהבדלים די גדולים במדד ה+/- בין השניים לאורך הפלייאוף.
קליי כמעט חור הגנתי בפלייאוף. וויגינס שומר אישי מדהים בעיניי וההשוואה לא מופרכת בכלל למרות שהוא פחות טוב מהם, גם האייקיו ההגנתי שלו מתעלה על הציפיות.
מסכים בגדול
אבל הבעיה של וויגנס שהוא יכול פתאום להעלם אחרי שהוא נותן דקות ממש טובות, זה נראה כאילו הוא מקבל איזה בלק אאוט באמצע המשחק ואז יש לו כמה דקות שהוא מזעזע.
אבל כן, נכון לעכשיו הוא יותר משמעותי מקליי לדעתי.

Rapgamer

Well-known member
מחביאים עליו את הורפורד שהוא השומר הכי פחות טוב של בוסטון על אקשן עם קרי.
גם טיימלורד "שמר" לפרקים על וויגינס בסוג של איזורית, עין אחת עליו עין שנייה בצבע.

אני חושב שוויגינס נתקע לא מעט בחסימות ומשאיר את טייטום לבידודים הרצויים מבחינתו, אולי זה לא מתורגם אצלך כ"הגנה לא טובה" כי השומר הישיר הוא קרי או פול אבל איגודאלה וקוואי (גרסת 2014) חוזרים הרבה יותר טוב ממנו לאקשן. בנוסף להגנה אישית שהיא פשוט ברמה אחרת. לא סתם הם שניים משומרי הפרימטר הגדולים בכל הזמנים.

אתה מגזים עם קליי חור הגנתי, אף אחד לא מחפש לתקוף אותו. הוא פשוט לא הסטופר שהיה בעבר.

נערך לאחרונה ב:

Krit123

Well-known member
הייתה לי תחושה של הפסד מהרבע הראשון. הם שיחקו טוב מהם אך לא הביאו את פער האיכות לידי ביטוי בסקור, אם אתה לא מסוגל להתרחק מרדיוס ההיט צ'ק של הספלאש טריפלטס עדיף שתשב בבית.
בהמשך כל היתרונות שביססו במחצית הראשונה התמסמסו להם. פתחו טוב בריבאונד ובסופו של דבר קיבלו בראש (55-42), התקררו מחוץ לקשת בדקות האחרונות בזמן שהווריורס צופפו את הצבע בתבונה. היתרון שהשיגו באחד על אחד גם הוא הלך לאיבוד, טייטום בקושי מצליח לנער מעליו את בייליצה וסאמרט/ווייט נאלצים להכריח כניסות קשות לסל. לא השכילו לטרגט את סטף/פול כפי שעשו בהצלחה בשלב מוקדם.
לתחושתי האיבודים שלהם נענים בנקודות קלות בתכיפות גבוהה מבדרך כלל, ויש משהו ממש מוזר בעובדה שגולדן לא מרבה לאבד ביחס לרמה ההגנתית איתה היא מתמודדת.

לטייטום היה משחק חלש במסווה של שוט מייקינג, אני פשוט לא מסוגל לסמוך על קבלת ההחלטות שלו ושל בראון בווליום הנדרש, במיוחד לאור העובדה שסמארט הוא זה שאמור לאזן אותם.
מסכים מאוד עם דור, הלב שוויגינס מפגין פשוט לא נורמלי, הפך לריבאונדר מעולה. לוני כמובן פועל בעורמה בהתקפה, לדוגמא בשלשות מהפינה הוא נשען על הגב של השחקן שלו סמוך לקו הבסיס במקום לנסות להתמקם מלפנים, בידיעה שההחטאה לרוב תהיה רחוקה.

השושלת הזאת, בגרסה הנוכחית שלה, חייבת למות. ניצחון שלהם פה הוא הפסד לכדורסל, אין לזריקות שהם קולעים קשר לענף, אין דרך להעניש אותם על החטאות גסות.

Rapgamer

Well-known member
השושלת הזאת, בגרסה הנוכחית שלה, חייבת למות. ניצחון שלהם פה הוא הפסד לכדורסל, אין לזריקות שהם קולעים קשר לענף, אין דרך להעניש אותם על החטאות גסות.
מה הפסד לכדורסל בזה? קרי מקדם את הענף, הוא אחד האחראים העיקריים לכך שרמת הסקיל בליגה הולכת ועולה.
הפסד לכדורסל זה שקבוצות כוכבים נבנות באינסטנט ולוקחות אליפויות, מה שקרה בערך בחצי המקרים בעשור האחרון.

Krit123

Well-known member
מה הפסד לכדורסל בזה? קרי מקדם את הענף, הוא אחד האחראים העיקריים לכך שרמת הסקיל בליגה הולכת ועולה.
הפסד לכדורסל זה שקבוצות כוכבים נבנות באינסטנט ולוקחות אליפויות, מה שקרה בערך בחצי המקרים בעשור האחרון.
הפסד. הסקיל העיקרי שהם מקדמים הוא לקלוע זריקות רעות שהvariance בהן הוא בלתי מתקבל על הדעת, לרוב המוחלט של השחקנים והקלעים הבכירים בניהם. הם הופכים את התלות באותו סקיל לכמעט אבסולוטית במונחים של הרמות הכי גבוהות. אני באמת לא יודע איך סטף ובעיקר קליי אמורים להגיע לסל בעקביות אם היו שומרים אותם כמו ג'ימי באטלר.
היתרון שהם משיגים על ההגנה כל כך גדול שגם ניתן להקיף אותם בשחקנים עם מעט מאוד סקיל התקפי, כמו דריימונד ולוני. אני לא רואה איך זה מקדם את הענף באופן כללי, הוא פשוט מנקז את הקדמה לאזור מסוים.

החלק השני נכון גם להם. הם יזמו את ההגעה של דוראנט, לקחו 2 אליפויות ואז הפכו אותו לוויגינס ולבחירה בה לקחו את קומינגה.

Rapgamer

Well-known member
הפסד. הסקיל העיקרי שהם מקדמים הוא לקלוע זריקות רעות שהvariance בהן הוא בלתי מתקבל על הדעת, לרוב המוחלט של השחקנים והקלעים הבכירים בניהם. הם הופכים את התלות באותו סקיל לכמעט אבסולוטית במונחים של הרמות הכי גבוהות. אני באמת לא יודע איך סטף ובעיקר קליי אמורים להגיע לסל בעקביות אם היו שומרים אותם כמו ג'ימי באטלר.
היתרון שהם משיגים על ההגנה כל כך גדול שגם ניתן להקיף אותם בשחקנים עם מעט מאוד סקיל התקפי, כמו דריימונד ולוני. אני לא רואה איך זה מקדם את הענף באופן כללי, הוא פשוט מנקז את הקדמה לאזור מסוים.

החלק השני נכון גם להם. הם יזמו את ההגעה של דוראנט, לקחו 2 אליפויות ואז הפכו אותו לוויגינס ולבחירה בה לקחו את קומינגה.
1. עם זריקות רעות לא לוקחים אליפויות. עם רמת סקיל גבוהה- כן.
2. קליי לא עושה שום דבר שלא עשו לפני או יעשו אחריו.
3. סטף וקליי לא יכולים להגיע לסל כמו באטלר כי אין להם את היכולות הפיזיות של באטלר. זה שכל אחד שולט במשחק עם הכלים שלו זה אחד הדברים היפים בכדורסל.
4. א. לדריימונד ולוני יש איכויות משלהם.
ב. אז מה שלא בסדר ביכולת הקליעה של סטף וקליי שהיא מאפשרת לשתף לצדם שחקנים בלי יכולת קליעה מבחוץ? לא ברור.
5. גולדן עם דוראנט הייתה לא טובה לכדורסל. עכשיו זו גולדן בלי דוראנט והיא טובה לכדורסל עם וויגינס בדיוק כמו שהייתה טובה לכדורסל עם הריסון בארנס.
6. קומינגה הוא פשוט תוצר של קבלת החלטות טובה של הפרונט אופיס. כל הכבוד להם, יש ממי ללמוד.

Krit123

Well-known member
1. עם זריקות רעות לא לוקחים אליפויות. עם רמת סקיל גבוהה- כן.
2. קליי לא עושה שום דבר שלא עשו לפני או יעשו אחריו.
3. סטף וקליי לא יכולים להגיע לסל כמו באטלר כי אין להם את היכולות הפיזיות של באטלר. זה שכל אחד שולט במשחק עם הכלים שלו זה אחד הדברים היפים בכדורסל.
4. א. לדריימונד ולוני יש איכויות משלהם.
ב. אז מה שלא בסדר ביכולת הקליעה של סטף וקליי שהיא מאפשרת לשתף לצדם שחקנים בלי יכולת קליעה מבחוץ? לא ברור.
5. גולדן עם דוראנט הייתה לא טובה לכדורסל. עכשיו זו גולדן בלי דוראנט והיא טובה לכדורסל עם וויגינס בדיוק כמו שהייתה טובה לכדורסל עם הריסון בארנס.
6. קומינגה הוא פשוט תוצר של קבלת החלטות טובה של הפרונט אופיס. כל הכבוד להם, יש ממי ללמוד.
1. זריקות לא רעות בשבילם.
2. וואלה לא זוכר שחקן עם אור ירוק כמו של הצמד, לא יודע מתי ראיתי מישהו מחטיא כמו קליי וממשיך לזרוק.
3. זה selling them both short, כאילו לתומפסון אין סייז, ואין רכזים צנומים שמגיעים לסל. לשלוט במשחק עם סקיל מסוים לאו דווקא מקדם אותו, בטח בקונטקסט של צמד.
4. א/ב - שהיא כל כך חריגה שהיא מגבירה את המאמצים לחפש את אותו סקיל ומאפשרת להזניח אחרים. אם לצורך העניין יגיע צמד גבוהים שזורק סקיי הוק מתוך הקשת באוטומטיות, מה שיאפשר להם לשחק עם 3 רכזים נטולי סקיל שרק מוסרים להם, המשחק לא התקדם בעיניי.
5. עושה להם הנחות, זכו ב2 אליפויות, האריכו את השושלת ועדיין קיבלו את דוראנט כטרייד צ'יפ.

Rapgamer

Well-known member
1. זריקות לא רעות בשבילם.
2. וואלה לא זוכר שחקן עם אור ירוק כמו של הצמד, לא יודע מתי ראיתי מישהו מחטיא כמו קליי וממשיך לזרוק.
3. זה selling them both short, כאילו לתומפסון אין סייז, ואין רכזים צנומים שמגיעים לסל. לשלוט במשחק עם סקיל מסוים לאו דווקא מקדם אותו, בטח בקונטקסט של צמד.
4. א/ב - שהיא כל כך חריגה שהיא מגבירה את המאמצים לחפש את אותו סקיל ומאפשרת להזניח אחרים. אם לצורך העניין יגיע צמד גבוהים שזורק סקיי הוק מתוך הקשת באוטומטיות, מה שיאפשר להם לשחק עם 3 רכזים נטולי סקיל שרק מוסרים להם, המשחק לא התקדם בעיניי.
5. עושה להם הנחות, זכו ב2 אליפויות, האריכו את השושלת ועדיין קיבלו את דוראנט כטרייד צ'יפ.
1. אז מה הבעיה?
2. אני מצליח לחשוב על הרבה דוגמאות בלי מאמץ מיוחד... גם לא ברורה לי הטענה. זה רע לכדורסל להמשיך לזרוק כשאתה מחטיא?
3. אתה באמת משווה את הנתונים הפיזיים של סטף וקליי לבאטלר? הוא פי 2 מסטף בגודל ואתלטי מקליי בפער.
ולמה מפריע לך שהם לא נכנסים לסל כמוהו?
4. היכולת של קליי לא כזאת חריגה, והנוכחות של דריי ולוני מוכיחה בדיוק ההפך- שיש ערך גם לשחקנים שלא קולעים שלשות.
אם יגיעו שחקנים שקולעים סקיי הוק משלוש ברור שזה יקדם את הכדורסל. היום ההנחה שזה בלתי אפשרי, אם יגיעו מי שיוכיחו אחרת אז יגיעו נוספים אחריהם.
5. חחח איזה הנחות? גולדן בנתה את השושלת לפני דוראנט וממשיכה אותה אחרי דוראנט. לייחס את הווריורס כיום לקבוצת אינסטנט של כוכבים זה מגוחך.

Krit123

Well-known member
1. אז מה הבעיה?
2. אני מצליח לחשוב על הרבה דוגמאות בלי מאמץ מיוחד... גם לא ברורה לי הטענה. זה רע לכדורסל להמשיך לזרוק כשאתה מחטיא?
3. אתה באמת משווה את הנתונים הפיזיים של סטף וקליי לבאטלר? הוא פי 2 מסטף בגודל ואתלטי מקליי בפער.
ולמה מפריע לך שהם לא נכנסים לסל כמוהו?
4. היכולת של קליי לא כזאת חריגה, והנוכחות של דריי ולוני מוכיחה בדיוק ההפך- שיש ערך גם לשחקנים שלא קולעים שלשות.
אם יגיעו שחקנים שקולעים סקיי הוק משלוש ברור שזה יקדם את הכדורסל. היום ההנחה שזה בלתי אפשרי, אם יגיעו מי שיוכיחו אחרת אז יגיעו נוספים אחריהם.
5. חחח איזה הנחות? גולדן בנתה את השושלת לפני דוראנט וממשיכה אותה אחרי דוראנט. לייחס את הווריורס כיום לקבוצת אינסטנט של כוכבים זה מגוחך.
1+2. אם הבנתי את השאלה נכון, רע כאשר היתרון שאתה משיג מהתעקשות על לקחת אותן משתלמת לך בסופו של דבר. וכאמור היכולת לקלוע אותם עשויה ליצור מצג שווא לאחרים.
3. אני חושב שהנקודה שלי ברורה, התלות בקליעה על מנת להגיע לסל היא גבוהה מאוד. אני מנסה לומר שרמת הסקיל שלהם לא נבחינת כמו שנהוג לחשוב, ושלהיכנס לסל זה סקיל מהותי במשחק.
4. היכולת של קליי חריגה בטירוף, לכן שומרים אותו בצורה חריגה גם כשהוא לא פוגע. ללוני ולדריי יש ערך גבוה בקבוצה הזאת ספציפית, מה שמוריד את סף הסקיל הכללי כל עוד חצית אותו באספקט מסוים.
החלק השני של 4 כבר נתון לפרשנות, בכל זאת אומר שלמצוא פרצה מסוימת במשחק שמובילה להישיגים לאו דווקא מקדמת אותו בתמונה הכללית, כמו בדוגמה שציינתי.
5. דוראנט קיבע אותם כשושלת, לא רואה את הויכוח פה. הרוויחו מעמד מסוים ולא שילמו מחיר כי קיבלו אותו כטרייד צ'יפ. אני לא מייחס אותם לקבוצת אינסטנט בראייה רחבה, פשוט לא מסיר מהם אחריות על החלק שלהם במגמה. יצא לך לקרוא על המאמצים של דריי להביא את דוראנט? למה אנחנו אמורים לדלג על זה כאילו זה לא קרה.

Rapgamer

Well-known member
1+2. אם הבנתי את השאלה נכון, רע כאשר היתרון שאתה משיג מהתעקשות על לקחת אותן משתלמת לך בסופו של דבר. וכאמור היכולת לקלוע אותם עשויה ליצור מצג שווא לאחרים.
3. אני חושב שהנקודה שלי ברורה, התלות בקליעה על מנת להגיע לסל היא גבוהה מאוד. אני מנסה לומר שרמת הסקיל שלהם לא נבחינת כמו שנהוג לחשוב, ושלהיכנס לסל זה סקיל מהותי במשחק.
4. היכולת של קליי חריגה בטירוף, לכן שומרים אותו בצורה חריגה גם כשהוא לא פוגע. ללוני ולדריי יש ערך גבוה בקבוצה הזאת ספציפית, מה שמוריד את סף הסקיל הכללי כל עוד חצית אותו באספקט מסוים.
החלק השני של 4 כבר נתון לפרשנות, בכל זאת אומר שלמצוא פרצה מסוימת במשחק שמובילה להישיגים לאו דווקא מקדמת אותו בתמונה הכללית, כמו בדוגמה שציינתי.
5. דוראנט קיבע אותם כשושלת, לא רואה את הויכוח פה. הרוויחו מעמד מסוים ולא שילמו מחיר כי קיבלו אותו כטרייד צ'יפ. אני לא מייחס אותם לקבוצת אינסטנט בראייה רחבה, פשוט לא מסיר מהם אחריות על החלק שלהם במגמה. יצא לך לקרוא על המאמצים של דריי להביא את דוראנט? למה אנחנו אמורים לדלג על זה כאילו זה לא קרה.
1+2. אין שום דבר רע בלקלוע ברמה גבוהה. הטענה שלך פשוט חסרת היגיון פנימי. האם כשהתחילו לקלוע זריקות בפיידאווי זה היה דבר רע בגלל מצגי שווא? או אולי כששחקנים התחילו לכדרר ביד שמאל זה דבר רע? כל מי שטוב במשהו יותר מאחרים צריך למנוע מעצמו להביא את היתרון לידי ביטוי כדי לא להרוס ליריבים את הסיכוי לנצח עם רמת סקיל נחותה?
3. "התלות בקליעה על מנת להגיע לסל היא גבוהה מאוד"- אז עכשיו זה גם לא בסדר שההגנות משחקות חכם ומנסות לקחת ממך את מה שאתה טוב בו?
לא הבנתי בדיוק מה ירצה אותך- שסטף יוריד כתף ויכנס לסל בעזרת הכוח הפיזי שלו? זה מה שיעשה טוב לכדורסל?
לייאפ, דאנק ועונשין היו ונשארו הזריקות הכי יעילות במשחק, אפשר להירגע.
4. לא שומרים את קליי בצורה חריגה בכלל. קלעים טהורים זוכים לשמירה דומה.
ללוני ודריי יש ערך גבוה כי כדורסל הוא לא ענף שתלוי רק בקליעה אלא גם בהגנה, חוכמת משחק, מסירה וריבאונד . אתה רק ממשיך לשרת את הטענה שלי- כדורסל הוא עדיין ענף מגוון שמצריך שקבוצה תהיה טובה במגוון תחומים.
5. הויכוח הוא שגולדן סטייט בנתה שושלת סביב בחירות דראפט, פיתוח שחקנים וניהול טוב בלי שום קשר לדוראנט.
אני מודע היטב למאמצים של דריי להביא את דוראנט, שלא נמצא בקבוצה מאז 2019. אנחנו ב2022 אחי, אפשר להתקדם.

שורת סיכום- פשוט תאמץ את ההייט שלך לגולדן סטייט כרגש מבלי לנסות לתת לו רציונליזציה. אין בהם שום דבר פסול מעבר לכך שהם לא באים לך בטוב.

Krit123

Well-known member
1+2. אין שום דבר רע בלקלוע ברמה גבוהה. הטענה שלך פשוט חסרת היגיון פנימי. האם כשהתחילו לקלוע זריקות בפיידאווי זה היה דבר רע בגלל מצגי שווא? או אולי כששחקנים התחילו לכדרר ביד שמאל זה דבר רע? כל מי שטוב במשהו יותר מאחרים צריך למנוע מעצמו להביא את היתרון לידי ביטוי כדי לא להרוס ליריבים את הסיכוי לנצח עם רמת סקיל נחותה?
3. "התלות בקליעה על מנת להגיע לסל היא גבוהה מאוד"- אז עכשיו זה גם לא בסדר שההגנות משחקות חכם ומנסות לקחת ממך את מה שאתה טוב בו?
לא הבנתי בדיוק מה ירצה אותך- שסטף יוריד כתף ויכנס לסל בעזרת הכוח הפיזי שלו? זה מה שיעשה טוב לכדורסל?
לייאפ, דאנק ועונשין היו ונשארו הזריקות הכי יעילות במשחק, אפשר להירגע.
4. לא שומרים את קליי בצורה חריגה בכלל. קלעים טהורים זוכים לשמירה דומה.
ללוני ודריי יש ערך גבוה כי כדורסל הוא לא ענף שתלוי רק בקליעה אלא גם בהגנה, חוכמת משחק, מסירה וריבאונד . אתה רק ממשיך לשרת את הטענה שלי- כדורסל הוא עדיין ענף מגוון שמצריך שקבוצה תהיה טובה במגוון תחומים.
5. הויכוח הוא שגולדן סטייט בנתה שושלת סביב בחירות דראפט, פיתוח שחקנים וניהול טוב בלי שום קשר לדוראנט.
אני מודע היטב למאמצים של דריי להביא את דוראנט, שלא נמצא בקבוצה מאז 2019. אנחנו ב2022 אחי, אפשר להתקדם.

שורת סיכום- פשוט תאמץ את ההייט שלך לגולדן סטייט כרגש מבלי לנסות לתת לו רציונליזציה. אין בהם שום דבר פסול מעבר לכך שהם לא באים לך בטוב.
1+2. אתה סט מהדיון. אין ויכוח שהם קולעים ברמה גבוהה (בעצם יש, הם ברמה הכי גבוהה אי פעם), הדיון הוא על האם הם מקדמים את המשחק. לא צריך להשוות יכולת בסיסית בהרבה כמו לכדרר ביד בשמאל או לקלוע פיידאווי לפרופיל הזריקות באמצעותו הם פותחים הגנות.
3. שוב, אתה עונה לשאלה אחרת. ההגנה עושה את הדבר הנכון מבחינתה, מה שמפחית את הצורך בפיתוח סקיל בסיסי כמו כניסה לסל. לא הלכתי לכיוון של כוח פיזי מכיוונו של סטף אגב.
4. טוב אני לא מוצא טעם להתווכח על זה, קליי זוכה לכיסוי חריג שרק מתעצם בעקבות הנוכחות של קרי על המגרש. הוא לא עוד פיור שוטר, הוא אולי הקלעי השני הכי טוב אי פעם.
רמת ההגנה, חכמת המשחק והריבאונד לא היו סוחבות לולא היתרון שהושג באמצעות הקליעה. למעשה הוא היה מחוויר לטעמי, במקרה של שניהם.
5. הויכוח הוא לא על עצם השושלת, אלא על התקדמות הענף באופן כללי. משום מה ציינת שקבוצות כוכבים פגעו בו אבל קשה לך לקבל את זה שגולדן היוותה חלק בלתי נפרד מהעניין, בשלב מסוים במהלך השושלת.

Rapgamer

Well-known member
1+2. אתה סט מהדיון. אין ויכוח שהם קולעים ברמה גבוהה (בעצם יש, הם ברמה הכי גבוהה אי פעם), הדיון הוא על האם הם מקדמים את המשחק. לא צריך להשוות יכולת בסיסית בהרבה כמו לכדרר ביד בשמאל או לקלוע פיידאווי לפרופיל הזריקות באמצעותו הם פותחים הגנות.
3. שוב, אתה עונה לשאלה אחרת. ההגנה עושה את הדבר הנכון מבחינתה, מה שמפחית את הצורך בפיתוח סקיל בסיסי כמו כניסה לסל. לא הלכתי לכיוון של כוח פיזי מכיוונו של סטף אגב.
4. טוב אני לא מוצא טעם להתווכח על זה, קליי זוכה לכיסוי חריג שרק מתעצם בעקבות הנוכחות של קרי על המגרש. הוא לא עוד פיור שוטר, הוא אולי הקלעי השני הכי טוב אי פעם.
רמת ההגנה, חכמת המשחק והריבאונד לא היו סוחבות לולא היתרון שהושג באמצעות הקליעה. למעשה הוא היה מחוויר לטעמי, במקרה של שניהם.
5. הויכוח הוא לא על עצם השושלת, אלא על התקדמות הענף באופן כללי. משום מה ציינת שקבוצות כוכבים פגעו בו אבל קשה לך לקבל את זה שגולדן היוותה חלק בלתי נפרד מהעניין, בשלב מסוים במהלך השושלת.
על 1-4 עניתי כבר מספר פעמים, it doesn't make sense. צריך להתכחש למציאות כדי לטעון שיכולת הקליעה של קרי לא קידמה את רמת הסקיל בליגה.

לגבי 5 אני אגיב בפעם האחרונה- זה מנותק לטעון שקשה לי לקבל את זה שגולדן הייתה קבוצת כוכבים. הייתי (ועודני) מהמבקרים הכי חריפים של המהלך. הוא חד משמעית עשה רע לליגה. הם היו סופר טים מפחידה ל3 עונות שעשתה רע לכדורסל, מאז דוראנט נפרד מהם, עברו 3 שנים נוספות והם חזרו להיות מה שהיו מלכתחילה- קבוצה שהיא דוגמה ומופת לאיך אפשר לזכות באליפות "בדרך הנכונה".

Krit123

Well-known member
על 1-4 עניתי כבר מספר פעמים, it doesn't make sense. צריך להתכחש למציאות כדי לטעון שיכולת הקליעה של קרי לא קידמה את רמת הסקיל בליגה.

לגבי 5 אני אגיב בפעם האחרונה- זה מנותק לטעון שקשה לי לקבל את זה שגולדן הייתה קבוצת כוכבים. הייתי (ועודני) מהמבקרים הכי חריפים של המהלך. הוא חד משמעית עשה רע לליגה. הם היו סופר טים מפחידה ל3 עונות שעשתה רע לכדורסל, מאז דוראנט נפרד מהם, עברו 3 שנים נוספות והם חזרו להיות מה שהיו מלכתחילה- קבוצה שהיא דוגמה ומופת לאיך אפשר לזכות באליפות "בדרך הנכונה".
לא דיברתי רק על קרי, דיברתי עליהם כשושלת, ועל האם הקדימה הזאת עשתה טוב למשחק. נתתי דוגמאות, אפשר לא להסכים, לא פוסל שאולי מדובר בהכחשה אבל וואלה שמעתי מספיק קולות שאמרו דברים דומים במהלך הריצה שלהם.

חח אז למה אתה מתווכח איתי על 5 אם אנחנו בעצם מסכימים על החלק הזה? לא ניסיתי להפוך את המהלך לחלק העיקר בביקורת כלפיהם

Rapgamer

Well-known member
לא דיברתי רק על קרי, דיברתי עליהם כשושלת, ועל האם הקדימה הזאת עשתה טוב למשחק. נתתי דוגמאות, אפשר לא להסכים, לא פוסל שאולי מדובר בהכחשה אבל וואלה שמעתי מספיק קולות שאמרו דברים דומים במהלך הריצה שלהם.

חח אז למה אתה מתווכח איתי על 5 אם אנחנו בעצם מסכימים על החלק הזה? לא ניסיתי להפוך את המהלך לחלק העיקר בביקורת כלפיהם
ציטוט של סעיף 5 מהתגובה הראשונה שלי בדיון-

אל תשאל אותי למה מתווכחים אם יש בינינו הסכמה, תשאל את עצמך על מה התווכחת כשקראת את זה.

Krit123

Well-known member
ציטוט של סעיף 5 מהתגובה הראשונה שלי בדיון-

אל תשאל אותי למה מתווכחים אם יש בינינו הסכמה, תשאל את עצמך על מה התווכחת כשקראת את זה.
צודק, כנראה פספסתי או חיכית ל'גינוי' יותר חריף, למה זה היה מהלך שעולה בקנה אחד עם הפלישה לאוקראינה

אני לא רואה איך זה מקדם את הענף באופן כללי, הוא פשוט מנקז את הקדמה לאזור מסוים.
ההשפעה של קארי גורמת לזה שכל ילד בן 12 זורק משלוש עכשיו במגרש השכונתי. אולי לא כל שחקן כדורסל יהיה כמו קארי או קליי אבל אתה תראה בעתיד הרבה שחקנים עם סקיל גבוה מבחינת קליעה מהפרימטר באופן טבעי. כבר רואים איך כל המשחק מסתובב סביב זה בשנים האחרונות.. האם זה מתנקז לזריקת שלשות בלבד?
אני חושב שזה עוד סקיל בסל הסקילסט של השחקן. מה רע למשל ש7 פוטר יודע לזרוק שלשות ?

למעלה